Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Kétséges a Paragon jövője [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Kétséges a Paragon jövője
A Fortnite sikerei miatt inkább azzal foglalkoznak az Epicnél, mint a két éve indult MOBÁ-val.

Paragon

Paragon
A legutóbbi Paragon cikkek, hírek
1202 levél
Válasz 18.01.27. 09:00 #5
ivanova36
PVE kampány volt az MxM-ben is, mégis kukába ment, igaz ott is csak egy nagy 5v5 pálya volt, de volt egy külön tdm 3v3 pálya is.

Sajnos ismét az került bizonyításra hogy multi gamekben nincs szükség pve részre. Pedig bőven lehetne pl a Heroes of the Stormban is akár tematikus kampányok, akár egy nagy átfogó, kifejezetten pve kampány, de erre nincs idő az újabb skinek, lootboxok, logók, matricák gyártása közben. Hja meg kb 3 hetente újabb hősre.

Másfelől félnék, hogy ha esetleg be is kerülne, akkor olyan árban hogy nem érné meg. Lásd Nova Ops az SC2-höz. Annak meg nincs értelme hogy a meglévő pályák lennének egymás után fűzve "kampányként", minimális átvezetéssel. Az még működött az Unreal Tournament 1 esetében 1999-ben. De ma már nem.

Vannak más játékok ilyen célra, de azok is meh.

A Battleborn sorsa is érdekesen alakult. Nagy hájp, de addig húzták a megjelenést hogy a konkurencia előbb jött ki és sikeresebb is lett.

Furcsa hogy az utóbbi 3-4 évben több nagynevű stúdió is sorra követ el olyan hibákat amiket a kicsik szoktak a kezdetekkor, mikor még nulla tapasztalatuk van. Bioware, epic, ubi...
6760 levél
Válasz 18.01.26. 23:16 #4
GustyX
Ennyit erről.

A stílus messze áll tőlem, így nem igazán tudok bármit mondani, de az, hogy ennyi idő után is "egy játszható pálya" van, mindent elmond az eredményről. Meg talán steamre is mehetett volna.

Viszont igazán jöhetne egy Battleborn féle klón, azt nagyon szerettem. Miért? Mert volt kampány része, amit szívesen vennék hasonló, vagyis ennyi különböző hőst felvonultató játékban.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
1202 levél
Válasz 18.01.21. 18:01 #3
ivanova36
LoL is csak egy pályával kezdte, és mára hová jutott...

Fortnite-ot majd a f2p verzióval nézem meg.
151 levél
Válasz 18.01.21. 16:37 #2
Noggle
Fortnite-ot tegnap próbáltam ki. Igazból nem értem ezt a battle royal őrületet. El lehet vele szórakozni pár kör erejéig, de mivel csak 1 map van, ezért idő után elég unalmas.
Az is igaz, hogy ez legalább ingyen van és nem Paks-al kell szerződést kötnöm, hogy fusson, mint a PUBG.
1202 levél
Válasz 18.01.20. 10:24 #1
ivanova36
Ennél több oka van szerintem annak hogy ez elhasalt.
Nálam ami gond volt:
- magas gépigény. Azon a gépen amivel vígan Hots-ozok, a paragon éppen megy 20 fpsel. Noha szebb a grafikája, a gépigény nálam a játék rovására ment.
- tutorial mód hiánya. noha elején van egy meccses tutorial, bőven kevés ahhoz a sokoldalú mechanikákhoz, amik bekerültek a játékba
- egy játszható pálya és kb 5-20 hős. Ez harmatgyenge a Hots 10-60 hőse és 9+ pályája mellett amik között vannak nem kifejezetten csak moba stílusúak is hanem más, érdekesebb feladatok

Ok nem sok fejlesztő engedheti meg magának, hogy az aktuális top játékokra melyek pár éve már kint vannak rálicitáljon egyből megjelenéskor, pedig ahogy nézem az utóbbi időben ez lenne a játékosok részéről az elvárt.
Wow ellen a több tucat mmorpg-nek esélye sem volt ha kevesebbet nyújtott mint a wow. Sokan kényszerültek ezek után az árral trükközni, f2p-re átállni. Van akinek sikerült, pl Star Trek Online, van akinek nem, pl SWTOR.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.