Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Monster Hunter World [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Monster Hunter World
Szörnyvadászat reggeltől estig.

Monster Hunter: World

16630 levél
Válasz 18.12.18. 10:04 #9
david139
Biztos
A játékmernek a következő: elkezdesz keresni egy "szörnyet" ami, gyakran egy cuki dinó. Odaméesz hozzá, ő békésen legelészik. Te aljas módon elkezded darabolni.
Szerencsétlen többször elmenekül, de te utánamész, és gyakod tovább. A végén már sírva, a lábát húzva rohan vissza a fészkébe, lefekszik aludni. De ez sem állít meg minket, telerakjuk bombábal, és addig verjük, amíg meg nem pusztul, aztán még fel is daraboljuk
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
4277 levél
Válasz 18.12.10. 21:27 #8
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Ide is:

A MSI 1070 Ti-hez ajándékba adták Steamen a Monster Hunter Worldöt. Eddig nem tettem fel és nem hozott lázba, de ez:

Monster Hunter: World - Geralt itt is szörnyvadásznak áll2019 elején beleteszik a játékba, na, ha ez megérkezik, ki is fogom próbálni.
633 levél
Válasz 18.12.04. 18:30 #7
Bomc.
Biztos hogy ezt vetted meg?
16630 levél
Válasz 18.12.01. 10:54 #6
david139
Megvettem steam akcióban, elég furcsa játék Azt hittem szörnyeket kell majd ölni, erre cuki állatokat kell folyton lemészárolni és feldarabolni, inkább én vagyok a MONSTER a címben
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
1217 levél
Válasz 18.02.14. 19:31 #5
ivanova36
Kérdés még, hogy mennyi játékidő van benne, vagy mennyi játékidő lehet egy első "végigjátszás". Gondolok itt arra amikor még emberi időben ki lehet farmolni a geart és nem az összes bolygó együttállása kell ahhoz, hogy a szükséges kiscsillió darabból egy meglegyen.


Subnauticához még egy gondolat: egy ismertetőt megérne, rákeresve csak egy tavalyi ömlesztett hír van róla, mert barátságos ára mellé, 30+ óra az első végigjátszás, ami azért nem rossz arány. De persze ezen felül is vannak előnyei, na meg akadnak benne bugok is, de melyik játékban nincsenek. Mondjuk egy ME:A szintű bemutató
1727 levél
Válasz 18.02.14. 13:58 #4
TheHolyOne
Nekem a Subnautica maradt ki.

A DD multijában nem játékosokat hanem az npciket idézed meg, rajtuk keresztül kommunikáltok. Itt más játékosok csatlakozhatnak a játékodhoz. A lényeg ugyanaz amit írtál is, több játékos, nagyobb dps, a szörnyek hamarabb halnak. A questek még ugye időkorlátosak.
"Hear the berserkers' roar, they call to mighty Thor, the fury in their raging eyes will burn forevermore""
1217 levél
Válasz 18.02.14. 13:03 #3
ivanova36
Dragon's Dogma is kimaradt nekem így nem tudom ott hogy s mint van.

Azért kérdeztem a multit, mert pl a Subnauticával is van olyan "problémám" hogy remek hogy túlélek meg elérem amit lehet, meg közben szépen fejlődök, de nincs kivel ezt megosztani. Időkapszula nem kifejezetten olyan megosztásélmény amit szerettem volna, de kétségtelen hogy nagyot dob a hangulaton.

Itt pedig furcsa hogy a multi opcionális lett, feltételeztem, WoW-Division párosból kiindulva a "végjáték" során kell multizni, kell a többi játékos a legnagyobb lények és a legerősebb felszerelés összeszedéséhez.

Multi részt ha sikerül kipróbálni, egy élménybeszámoló erejéig még érdekelne, hogyan is van megoldva. Division jelleggel, hogy a host világába megy át a csapat és neki csinálják a feladatokat, vagy wow jellegűen, hogy közös világ csak instancelve, esetleg más módon.
1727 levél
Válasz 18.02.14. 12:42 #2
TheHolyOne
Van multi, de teljesen opcionális. Mint a Dragon's Dogma, csak ténylegesen játékosokkal. Én pl végig single-ben toltam, nem akart senki sem játszani velem.
"Hear the berserkers' roar, they call to mighty Thor, the fury in their raging eyes will burn forevermore""
1217 levél
Válasz 18.02.14. 12:22 #1
ivanova36
Egyelőre a koncepció nem győzött meg. Farmolás előbb utóbb unalomba fog fulladni.
WoW-ban is szakmától függően unalmas volt hogy be kell utazni a világot a kismillió hozzávalóhoz, és vagy előre kiszámolni miből mennyi kell és addig neki sem állni az adott szakmának, vagy adhoc jelleggel nyomni de akkor tuti el fogsz csúszni a karakterfejlődéshez képest. És akkor még a droprate-ről szó sem esett.
Jelenleg a Subnauticával játszok de már ott is kezdem unni, hogy ide-oda kell visszamennem, mert egy-egy újabb technológiához kell még hozzávaló. Ott sincs xp csík, se karakterfejlődés, tisztán a farmolástól függ az előrejutás, de ezek ellenére kezd unalmas lenni hogy a pálya másik felére kell átmennem 1, azaz egy darab hozzávalóért, amiből persze ha sokat szedek, sosem fog már kelleni, ha keveset, minden harmadik technológia igényelni fogja. A hangulat egyelőre viszi a történetet.

Kacérkodom a PS4Pro-val, és hogy valami game is kellene rá kezdésnek, nézegettem ezt is, de még nem vagy benne biztos, hogy ezzel kellene kezdenem a PS4et.

Ami kimaradt nekem: ez single only vagy multi, esetleg opcionálisan multi? Youtubeon nem nagyon néztem még utána.


A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.