Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Shadow Man

Shadow Man

Shadow Man
A legutóbbi Shadow Man cikkek, hírek
1 levél
Válasz 10.12.09. 23:16 #83
Offnager
Tök véletlenül megláttam ezt a játékot, el is kezdtem, rá is függtem
Már egyszer játszottam vele, még PS1en anno, de PC-n is nagy élmény volt ez a 2 nap. 20 óra alatt végigvittem, összeszedve az összes soul-t minden fontos eszközt (egyedül az egyik aksit nem, elfelejtettem, aztán lusta voltam vissza menni érte de igazából 3 kell csak 4 már bőven elég)
az uccsó mentés: a leállított dugattyúk túlsó oldalán állok, a végső harc elött. Persze kimaradt néhány kőlap (calabash) meg a dobos ajtókat se nyitottam ki mind, de ahhoz hogy mindent megtalálj kéne még 20 óra...
Trafikosnak: ha 119 govit szedtél össze akkor nagyon siethettél, mert ahol mondtad hogy az uccsó nincs meg (playrooms->kampós kötél) ott 2 is van egymás mellett + a szörnyben lévő = 3 akkor hogy maradt ki neked csak 1???
Ha van kérdésed írd meg bátran e-mailben válaszolok szívesen ezt a játékot tuti nem törlöm le soha


(ffgf@freemail.hu)
1 levél
Válasz 08.12.28. 22:33 #82
espee
Sziasztok!

Sikerült eljutnom a fő gonoszig, de lehetetlenség legyőzni.
Aki tud valami megoldást, az írja meg!
Köszi.
Üdv.: espee
2 levél
Válasz 07.06.20. 12:10 #81
Gomber
Hellosztok!

Nemkem az lenne a gondom hogy amikor bementem az első tűztemplomba és ott átváltoztam úgy hogy eltolhatom azokat a tűz kockákat, megszereztem az összes lelket kivéve 4 nem,amit nem tom. hogy hogy kell!
A tűztemplom bejárata az a rohatt nagy lépcsönél van egy teleportáló ami mellet van egy lélek azt nem tom megszerezni meg azt sem ami ugyan így van csak a másik oldalon és nincs teleportáló!!

A másik kettő meg ott van amikor bemegyek a templomba végigmegyek az akadályokon és ott amikor végig értem az akadályokon jobb és bal olldalt is van egy lélek!
Ott összesen négy volt egymással szemben de abból kettőt már megyszeretem!
És már kb. 1 hónapja azon bajlódok hogy hol kell bemenii hogy megtudjam szerezni!!

Nagyon szépen megkérek mindenkit hogy aki tud segíteni az írjon!
Nagyon szépen köszönöm

Üdv.: Gomber
435 levél
Válasz 01.10.13. 20:33 #80
wesker
hello trafikos wesker vagyok csak azt szeretném mondani hogy az asylum undercitynél sikerült megszereznem egy lelket és megtaláltam a kifeszitö karmot alkalmaztam is de nem tudtam tovább jutni mert kellett a calabash na szóval ennyit már 92 lelkem van

na hello wesker !!!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
1892 levél
Válasz 01.10.11. 19:00 #79
Trafikos
ha uj témát akarsz nyitni akkor lépj be abba a forumba amihez tartozik a témád.
pl: beszélgetés a játékokrol forumba (ahol most is vagyunk) és atopic lista legtetején van olyan hogy uj téma ott megadod a cimét és az első témanyito hozzászolást.
losztmucsacsosz
435 levél
Válasz 01.10.11. 08:01 #78
wesker
hello tarfikos wesker vagyok azt szeretném megkérdezzni töled hogy hogyan lehet új témát létrehozni azt hogy én kezdjek elöször egy levelet elöre is köszi a shadowmanról annyit hogy épp az asylum undercitynél vagyok na hello wesker
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
1892 levél
Válasz 01.10.08. 19:32 #77
Trafikos
minden forumozorol lehet infot kérni amit itt a hozzászolásom fejlécében meg is találsz. itt van a regisztrálás ideje is meg egyéb infok email ilyesmik
losztmucsacsosz
435 levél
Válasz 01.10.08. 07:56 #76
wesker
hello trafikos csak annyit szeretnék megkérdezni hogy ha már ilyen sok leveled van mikor kezdted !!!!!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
435 levél
Válasz 01.10.08. 07:52 #75
wesker
hello trafikos kösz az információt igen most már három könyvem van és már három dugattyút megállitottam már csak a negyedik van vissza hol van az a tizesszintü kapu egyáltalán merre kell menni na irj vissza szia !!!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
1892 levél
Válasz 01.10.05. 13:45 #74
Trafikos
ez amiről beszélek egy másik könyv ami a 10es kapu mögött van bent. Most ha jol gondolom 3könyved van és ez az utolso a negyedik.
losztmucsacsosz
1892 levél
Válasz 01.10.05. 13:43 #73
Trafikos
100hozzászólás 1csík
500=2csík
1000=3csík
de lehet hogy megszűnik.
losztmucsacsosz
435 levél
Válasz 01.10.05. 13:16 #72
wesker
hello trafikos wesker vagyok kösz az információt igen az undercity ilyen kunyhós pálya te én voltam ott azon ahelyen ahol a 10-es szintü kapu volt és meg is kaptam a book of shadowst cimü könyvet még a pálya elején azt szeretném megkérdezni játékon kivül hogy lehet kapni iyen jelvényeket látom már neked kettö van ez mit jelent azt jelenti hogyha eléred a kivánt levéldarabnak a számát akkor kapsz ilyen jelvényt? hol kezdödik az elsö jelvény hány darab levélnél?

na hello wesker !!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
1892 levél
Válasz 01.10.05. 11:05 #71
Trafikos
nem kell mind a 120élet a főellenséggehez mert én is 119el nyirtam ki szoval az utolso elötti szint már elég neki. a 120ik lélekkel lehet csak a legmagasabb szintet elérni és egyetlen ilyen szintü koporso kapu van még a játék legelején. ha jol tudom csak egy könyv van bent és semmi más. én nem láttam ezt a könyvet csak mesélték nekem. de a CD valamelyik könyvtárában meglehet találni a tartalmát. szerintem egy csomo lelket azért nem tudtál még felszedni mert nincs meg se a kéz se a calabash. ezeket mindenképpen meg kell szerezni. A kezet sajnos nem tudom hol lehet felvenni de szerintem nem az Asylum pályáinál hanem még korábban. valoszínüleg egy koporsokapu elkerülte a figyelmedet és elfelejtetted hogy már elérted a megfelelő szintet hozzá. Azért mondom hogy nem az Asylumnál van mert ezek a tárgyak mind koporsokapu mögött vannak éls az Asylumban nincsenek koporokapuk.

Aztán a duggattyus pályán meg azért nincs meg az összes lélek mert ahoz a pályához tartoznak a valovilági gyilkosok mögötti pályák is. mivel ott is mindig a dugattyukhoz érsz szoval ezek is ahoz a pályához tartoznak.

Az undercityre nem emléxem de ha az a pálya ahol furcsa kunyho szerü dolgok vannak a falban akkor tudom a megoldást ott felkell mászni valahol és fent a magasban kell végigmászkálni és onnan lehet bejutni a belső pályákra.
losztmucsacsosz
435 levél
Válasz 01.10.05. 07:58 #70
wesker
hello trafikos wesker vagyok képzeld sikerült elvinnem a playrooms pályát sikerült felszedni minden lelket még azt a lelket is sikerült felszedni amit te nem tudtál felszedni a playroomsról ennyit visszatérve jackre megtaláltam a prizmás ajtót és be is mentem egy vagy két hatalmas szörnyet ki is nyirtam mig nem elértem a második dugattyuhoz és ezt is sikerült megálitani szóval már három dugattyú megvan állitva a negyedik dugattyút melyik helyen kell megállitani és mi lesz utána ? összesen már 90 lelkem van azt szeretném mondani hogy mit kell csinálni az asylum undercitynél igaz hogy csak ott 3 lelket kell megszerezni de nagyon ellehet tévedni a cagewaysnél 11-böl még csak 6 van meg a lavaductsnál 9-böl csak 5 van meg az engine block 11-böl mg csak 4 az asylum undercitynél 3-ból még nincs meg egy se a harmadik tüztemplonál 8-ból cak 3 van meg lassan meglesz minden tárgyam de a csontváz kezet még nem találtam meg azt szeretném kérdezni ha meglesza 120 lélek mi lesz talán 120 lélek ahhoz kell hogy ki tudjam nyirni a föeelenséget és egyáltalán ki lesz az!!!

na hello wesker !!!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
1892 levél
Válasz 01.10.03. 22:10 #69
Trafikos
szoval a zsilip ajtot nem messze tőle fent lehet kinyitni. Az a jo a ShadowMan-ben hogy a kapcsolok mindig ott vannak a közelben. Ha meg messzebbi dolgokat hozunk müködésbe akkor meg mindig külön animácioban bemutatja hogy mit csináltunk.

Az az igazság hogy szerintem kaparj elő egy régebbi mentést mert egy kicsit bugos a játék szerintem. nekem is volt hasonlo egy másik pályán ahol forgo padlokat inditottam el egy kapcsoloval és miután kiléptem a pályárol leálltak és mikor ujra akartam inditani hiába csavargattam a mérnökkulcsot a zárban nem indultak el. akkor egy 4játékorával korábbi állást kellett betöltenem!! szoval érdemes mindig uj helyre menteni! patch-et kerestem hozzá de nem találtam.

ma lekellett szednem a vinyomrol a cuccot mert kellett a hely e Red Faction-nek (1G

de igazábol eddig is memoriámbol segitettelek csak a pontos helyleirásoknál inditottam el a gamét.
losztmucsacsosz
435 levél
Válasz 01.10.03. 20:49 #68
wesker
hello trafikos wesker vagyok azt szeretném mondani hogy sikerült megállitani a haramadik dugattyút is de jackhez visszatérve bejártam már minden helyiséget csak egy helyen nem voltam még hozzá ott ahol jacket kinyirtam voltam már a labirintusnál söt találtam egy ajtót na ez az egy ajtó volta z ahol még nem jértam csak az a baj hogy nem tudom kinyitni ugyanis azt mondja hogy zárva a másik oldalról na itt mit kell csinálni visszatérve a playromsba már minden helyen voltam csak egy helyen nem voltam ahol a ventilátoros csatorna van na szóval ott a viz alatt van egy zsilipajtó és biztos hogy ott kell bemenni mert máshova már nem tudok menni szóval nem tudod mit kell csinálni ahhoz hogy ez a zsilipajtó kinyitodjon biztos hogy erre kell menni csak azt nem tudom hogy kell kinyitni nem azt a két kapcsolót kell visszakapcsolni vagy más kapcsolót kell bekapcsolni képzeld el egyszer nyitva volt az a zsilip ajtó bementem és biztos arra kellett menni de ismeretlen oknál fogva lefagyott mikor újrainditottam már zárva volt hiába jártam végig a pályát már ameddig eljuttotam nem tudtam kinyitni

na hello wesker
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
1892 levél
Válasz 01.10.03. 11:35 #67
Trafikos
az a ketreces lélek dolog: nem tudom melyikről van szo mert a játékban sok ilyen van de ha egy teljesen normális szobában van ahol van pár láda akkor csak felkell mászni az egyik ládára és onnan a ketrec oldalán lévő falra kell ugrani mert van egy kis párkány ott. a párkányon logva eloldalazol a ketrezig és egy hátra ugrással beugrasz a ketrecbe. a játékban rengeteg helyen vannak ilyen szivatos részek. minden helyszint jol megkell nézni hogy nincs e hasonlo kicsi párkány amin ellehet oldalazgatni mert alig lehet őket észrevenni többnyire ugy néznek ki mint csak a fal diszitése lenne.


a hasfelmetszőnél ott lesz a kapu ahol kinyirtad Jacket. ott van egy kisebb labirintus szerüség de nem nehéz végig menni rajta.

a Playroomsnál nem tudom pontosan hogy merre vannak a kapcsolok. ahol a medence van amiből kilehetett uszni ott a terem oldalán is kilehet valahová menni. meg a két medence közti üveg folyosoban ha voltál onnan is nyilik egy ajto a violatoros szobába. aztán van egy rész ahol vizet engedsz be egy kis medencébe és igy elérhető lesz a végében láthato csatorna aminek a fedelét szintén egy másik kapcsoloval kikell nyitni. Itt résen kell lenni mert azt hiszem ha leengeded a vizet nem lehet eljutni a kampos kötélnél levő lélekhez legalábbis szerintem én itt rontottam el. hogy azt nem tudtam összeszedni.

a harmadik tüztemplomnál nem emléxem merre kell menni de tuti hogy a másik iránybol kell megközeliteni.
losztmucsacsosz
435 levél
Válasz 01.10.03. 07:56 #66
wesker
hello trafikos kösz az információt de nem irtad le mit kell csinálni a playrommsba ahol az az óriás van és ott van egy ajtó amit nem tudok kinyitni a playrommsba már felfedeztem 4 lelket 2 lelket ahol a vizesésen kell felmenni és elöttem csak nem tudok át menni a másik két lélek meg azon ahelyen van ahol az akkumulátorrok vannak akkor légyszives ird le mit kell csinálni ja igen a hasfelmetszönél is volt egy prizma de a kaput még nem találtam meg nem tudod hol van a cagewaysröl anyit hogy már bejártam az egész pályát de nem találtam semmi érdekeset ott is volt egy lélek amit nem tudtam megszerezni az éppen egy ketrecben volt szerintem valamit be kell kapcsolni mert volt egy másik lélek amit bekellett kapcsolni és a rács elment a helyéröl és igy fel tudtam venni a lelket a másiknál nem tudod hogyan kell a lavaductsról annyit hogy már mindkét oldalt a forgólapát alatt ahol van az a két bejárat már voltam de további lelkeket nem találtam az asylum undercityröl nem is beszélve ahhoz még hozzá se kezdtem visszatérve a harmadik tüztemplomhoz amit leirtál pontosan arra mentem megtaláltam azt a kalapács szerü oszlopot és fölöttem észrevettem egy kapcsolót nem azt kell bekapcsolni hogy eldöljön az oszlop ha igen akkor hogy kell odajutni.

na hello wesker !!!!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
1892 levél
Válasz 01.10.02. 22:30 #65
Trafikos
a dugattyuknál nem tudom pontosan de valahova fel van festve a dugattyu száma és a könyvben hozzá a kod.

losztmucsacsosz
435 levél
Válasz 01.10.02. 21:01 #64
wesker
hello trafikos wesker vagyok kösz az információt azt már én is láttam de még mindig zárva van nem tudom hogy kell bemenni nem tudod hogykell kinyitni azt az ajtót ahol a kampó volt és a lélek volt ott egy kapcsoló szerintem azt kell lehuzni de igen ám hogy jutok át a másik oldalra ja és az lenne a másik ahol felkellett mászni a vizesésen és azon a helyen voltam ahol elöttem két lélek volt nem tudod hogy kell oda átjutni talán keresni kell egy másik vizesést de hol mert én csak egyet láttam ird le mit kell csinálni a cagewaysnél sikerült felvennem néhány lelket de az lenne a kérésem hogy magyarázd el mit kell csinálni a harmadik sorozatgyilkosnál azon a helyen ahol a prizma volt bementem átmásztam a kötélen és kikötöttem az engine blocknál a dugattyuknál igen ám csak az a baj hogy nem tudom megcsinálni nem tudom melyik szoba az ahová került próbáltam már beirni a kodókat a könyv szerint de nem sikerült az a folyadék nem megy le egyes szintre pedig a könyvben egyes számmal vannak a kódok

na hello majd irok !!!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
1892 levél
Válasz 01.10.02. 19:47 #63
Trafikos
a violator a Playroomsban van ahoz kellenek az akumulátorok!!! annál a teremnél van ahol a kötél is volt amin nem lehet átmászni mert kampo van rajta na ott lent az egyik kis üvegablakos teremben van a szekrény amibe belekell rakni az akumulátorokat. de fontos hogy a fegyvert vedd ki mert az akumulátor benne marad a zárba szoval a töltényeket hagyd addig amig nincs meg a fegyver! a szélső szekrényben a töltények vannak.
losztmucsacsosz
435 levél
Válasz 01.10.02. 15:05 #62
wesker
ja tényleg még annyit hogy neked az forgótáras fegyvered megvan a neve violator na ez nem tudod hol van azt olvastam hogy avalóvilágban van valahol már csak a flambeau a csontvázkéz a violator forgótáras fegyver a prisonkey card és a calabash hiánnyzik a többi fegyver és a táárgy megvan

na szia !!!!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
435 levél
Válasz 01.10.02. 15:00 #61
wesker
hello trafikos wesker vagyok kösz az információt azt a calabast majd csak megtalálom de az asylum undercitynél mit kell csinálni hol található a harmadik kifeszitökarom mert ha az már megvan akkor már bemehetek abba is igazad van van egy kör alakú medence amibe sav van és ilyen lapát van benne és alul van két bejárat de már itt is voltam söt volt itt egy két lélek na ezeteket nem tudtam elérni a cagewasynél nem tudod hol lehet megtalálni a csontváz kezet ja a playroomsról jut eszembe hogy megvan már a három akkumulátor egydül csakaz asylum undercity tul komplikált akkorhová mentem bementem néhány ajtón és itt voltak lelkek de fölöttem nem tudod itt mit kell csinálni szóval azt mondod hogy meg kell állitani azta négy dugattyút ha ez megvan utána jön a végsö harc ki a fene lesz az ellenfél nem az aki jack könyvében volt az ahatalmas szörny mert már vele találkoztam
na ennyit ha lsz még kérdésem majd irok lehet hogy majd képet is küldök

na hello wesker !!!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
1892 levél
Válasz 01.10.02. 10:43 #60
Trafikos
a Calabash valoban a 3ik tüz templomnál van rögtön az elején de hogy pontosan merre kell menni... ha bemész a templomba és veled szemben van a nagy láva és majdnem szimetrikus az a terem. na itt a job oldalon menj be az ajton és látsz egy oszlopot meg egy felfüggesztett hatalmas kalapács szerü oszlopot. na az vakahogy majd lelehet engedni és eldönti az oszlopot! de ezt nem innen kell csinálni hanem valami teljesen más kerülőuton. de azt hiszem hogy ha ezen a vonalon kell haladnod.

A börtön kártyát meg a börtönlázadás helyszinén találod meg. 2 hulla is a börtönbe vezet és ha megvan a kártya akkor a két pályát egybe nyithatod. a kártyát talán a helikopteres börtönrészbe találod de nem biztos. az egyik őrbodéban (talán) talán egy kártyaleolvasobol log ki nem tudom. az egész ugy néz ki mint egy hitelkártya csak egy levágott emberi kézfej még görcsösen fogja szoval ez sem egyszerü

a Lavaduct most nem tudom melyik hely. de van egy tippem. ha a központi részében van egy hatalmas köralaku láva medence amiben egy forgo lapát van akkor: ha az első jövés menésben azthiszed hogy mindent bejártál akkor ugorj bele ebbe a medencébe és az oldalán több kijárat is van amin kilehet uszni. és azokban is lehet késöbb elágazás. na ezeket mind végig kell járni és bejárhatod az összes maradék helyszint.
losztmucsacsosz
435 levél
Válasz 01.10.02. 08:00 #59
wesker
hello trafikos wesker vagyok én eddig csak jack és johhny után kaptam prizmát na szóval ott tartottam hogy a prizmát alkalmaztam és bemnetem átértem egy másik pályára az engine block na szóval itt bekapcsoltam egy kapcsolot átmásztam a kötélen és bementem a bejáraton amikor kiértem láttam két hatalmas szörnyet ami jack könyvében volt az egyik kiszabadult nagy nehezen lelöttem a másik is kiengedtem és azt is lelöttem aztán visszateleportáltam a cagewasre na itt már 5 lelket sikerült megszerezni láttam még további hármat de nem tudtam elérni nem tudod itt mit kell csinálni hogyy lehet megszerezni azokat na szóval ott volt aza vonat bentem bekapcsoltam a kapcsolot és az engine block pályára értem benetem az egyik ajtón átmásztam a kötélen és egy olyan helyre juttotam ahola dugattyuk voltak az elsöt leis állitottam aztán visszateleportáltam a playrommsba hátha valamit tudok csnálni aztán mikor itt se tudtam semmit csinálni viszateleportáltam arra a helyre ahol az a három koporsókapu volt szóval bementem az egyiken és az asylum lavaducts pályán köttöttem ki itt is már a -böl 5 lelket megszereztem de a másik 4 nem tudom hol van aztán visszamentem bementem egy másik koporsókapun ahol egy olyan hely volt ahol a harmadik kifeszitökarom vam ez az asylum undercity na itt aztán végképp nem tudtam mit kell csinálni 3 lélekböl egyet se tudtam megszerezni na nem tudod itt mit kell csinálni eddig 80 lelket sikerült megszerezni az asylum cageways az asylum playrooms az asylum lavaducts az asylum undercity és a temple of blood kivételével na meg a katedrális templomnak az ötödik sorozatgyilkosnál na ezeknek a pályáknak a kivételével az összes lelket sikerült begyüjtenem olvastam valamit valami prison key cardról nezt nem tudod hol kell megszerezni a csontváz kezet eddig még nem aláltam ja és rájöttem hogy mivel lehet kirobbantani azokat a telefirkált sirköveket a calabashhal lehet megcsinálni na ez nem tudod hol van szerintem a harmadiktütemplonál van a koporsokapu mögött
kérlek ird vissza mit kell csinálni a maradék pályákon és mi lesz a végén ki lesza föllenség !!!!

na szia wesker!!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
1892 levél
Válasz 01.10.02. 01:10 #58
Trafikos
na ugye megmontam hogy az a liftes ház az nagyon durván megvan csinálva. Az a rész kő kemény horror!!
losztmucsacsosz
1892 levél
Válasz 01.10.02. 01:07 #57
Trafikos
most lehet hogy hülyeséget mondok de ugy emléxem hogy minden gyilkos után kapsz egy ilyen prizmát és még azokon a pályákon fellelhető a hozzátartozo kapu is amit meglehet vele nyitni. mindegyik mögötte lévő pályának a lényege hogy egy dugattyuhoz elérjél. a dugattyukat egy kombináciora bekell állitani és akkor leállnak. a kombináciok benne vannak Hasfelmetsző Jack naplójában. az első dugattyu viszont nem a bérgyilkosok felől van. ha az összes dugattyu leállt csak átkell ott menni és jön a végső harc.
losztmucsacsosz
435 levél
Válasz 01.10.01. 21:01 #56
wesker
hello trafikos képzeld megtaláltam a cagewasnál a kifeszitökarmot na most már két kifeszitőkarmom volt egyböl alkalmaztam is egyiket a bajuszosnál találkoztam vele Jack Ripperrel ki is nyirtam de mikor felvettem a lelket talált egy prizmát és már tudom is mire kell használni ajack naplójában benne van csak azt nem tudom hogy hol van az a kapu ahol alkalmazni kell ezt a prizmát szóval sikerült kinyirni a harmadikat is végigjártam már az alagutat de nem találtam semmit kérlek ird le ha valami fontos volt itt aztán jött a negyedik sorozatgyilkos ez a gyerek volt felkuttatam minden szobát mig végre megtaláltam a kapcsolót bekapcsoltam felmentem a lifttel aztán mentem ahová kellett mig nem eljuttotam egy vizes részre ahol felmásztam és mentem tovább olyan helyre juttottasm ahol a gyomrom is majdnem felfordult élö hullák na meg húscafatok kötélen véres fal ennél iszonyúbb helyet még nem lláttam mentem tovább mig meg nem találtam a negyedik sororzatgyiilkost Johhnyt szóval ezt is sikerült kinyirni mikor kinyirtam a lélek felvétele után megint egy prizma volt szóval eleintéztem a negyediket is volt ott egy bejáró bementem ahol akapu volt és alaklmaztam a prizmát
na hello majd késöbb irok!!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
435 levél
Válasz 01.10.01. 11:28 #55
wesker
hello trafikos wesker vaggyok kösz az információt az asylum cagwaysnél azt olvastam hogy a cagewasynél található meg a csontváz kéz na meg az egyik kifeszitőkarom akkkor a cagewaysröl ennyit most jöhet a playsroom láttam a fekvö óriást de ablakon keresztül és volt ott egy ajtó de nem tudtam bemenni nem tudod itt mit kell csinálni melyik szerkenytyüt kell bekapcsolni hogy az az ajtó kinyiljon na és irtad hogy van olyan hely ahol már csak alig van viz és fellehet mászni na szóval már voltam itt na igen épp azt akartam kérdezni hogy kell átjutni a másik oldalra és már voltam ott is ahol volt az a hid na szóval ennyit

na szia !!!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
435 levél
Válasz 01.10.01. 11:28 #54
wesker
hello trafikos wesker vaggyok kösz az információt az asylum cagwaysnél azt olvastam hogy a cagewasynél található meg a csontváz kéz na meg az egyik kifeszitőkarom akkkor a cagewaysröl ennyit most jöhet a playsroom láttam a fekvö óriást de ablakon keresztül és volt ott egy ajtó de nem tudtam bemenni nem tudod itt mit kell csinálni melyik szerkenytyüt kell bekapcsolni hogy az az ajtó kinyiljon na és irtad hogy van olyan hely ahol már csak alig van viz és fellehet mászni na szóval már voltam itt na igen épp azt akartam kérdezni hogy kell átjutni a másik oldalra és már voltam ott is ahol volt az a hid na szóval ennyit

na szia !!!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
1892 levél
Válasz 01.10.01. 11:06 #53
Trafikos
a vonatnál valahogy felkell ugrálni pár ládán és akkor a kerités pereméhez lehet jutni és a kötél talán nem is kell ahoz hogy kijuss.

a sorozatgyilkosnál végig kell járni a szobákat és megkell találni egy áramkapcsolot amivel beinditod a liftet. Szerintem ez a legparább rész a sötét szük folyosok a falakat bogarak rágták át mindenhol csonkolt hullák meg rengeteg vér meg döglégy. amikor felmész a liftel egy részen nem is lesz ellenfél de egyfolytában forogni fogsz és nézelődni mert mindenhonnan zörejek meg a gyilkos nevetése meg galambok röpködése.

A playroomsban ahol láttad a fekvő oriást ott van a fegyver amit az akumulátorokkal lehet kivenni! itt találhatsz lelkeket is azokban a gépekben a mütőasztal végében csak már kiszabaditott állapotban. oda simán betudsz ugrani és összeszedni. itt két titkos helyre ugy juthatsz el hogy van egy nagy terem benne egy hid lent meg 2 medence. az egyik medence alján kilőhető egy szmötyikupac és egy lefolyon kiuszhatsz egy csomo forgo ventillátor csavar között. a késöbbiekben meg lesz két cső amiben már csak alig csörgedezik a véres viz na ott feltudsz mászni a vizesésmászo képességgel. fent lelkeket találsz de a terem két oldalán találhato lelkeket két külön járaton tudod elérni mert közvetlenül nem tudsz átmenni a másik felére.

aztán van itt egy rész ahol egy nagy rács van az egyik oldalon a tulso oldalt hatalmas doboz van. a te oldaladon meg kis kinzokamrák. az egyikbenn lesz egy kemence szerüség. oda betudsz ugrani mert már nem égsz el a parázstol és feltudsz mászni.

aztán még a playroomsban lesz olyan kis rács is ami kilőhető de nem mindegyik.

losztmucsacsosz
435 levél
Válasz 01.10.01. 07:57 #52
wesker
hello trafikos wesker vagyok képzeld sikerült bejutnom a palyroomsba az egy olyan egy iszonyatos hely minden csupa vár még az üveg is a zenéjéröl nem is beszéve egyszerüen ijesztö sikerült odáig eljutnom a playrommsba ahol megtaláltam az egyik kifeszitö karmot a sziveket már beváltottam ahol a logo hullák voltak voltam söt egyiknél alkalmaztam a kifeszitőkarmot annál a sorozat gyilkosnál aki azt mondja hogy come to mama baby sweet baby.... na és ezen a helyen még megtaláltam a flaslightot de volt a közepén egy olyan helyszin ahol egy lift volt csak épp nem müködött nem tudod itt mit kell csinálni a lelkekre visszatérve a playrommsban már nekem két lelkem van és felfedeztem további négy lelket ami még elérhetetlen én is voltam már azon a helyen ahol a kötél volt aztán egy kampó azt olvastam hogy eltudd érni a lelket a másik oldalról kell felvenni de voltak olyan lelkek ami a kapuk mögött voltak voltam olyan helyen is ahol egy óriás feküdt az ágyon na meg egy ketrecbe zárva voltam olyan helyen is csupa vér volt a fal meg az üveg egyszerüen iszonyatos a zenéjéröl nem is beszélve na a playroomsról ennyit de légyszives ird le mit kell csinálni az asylum cagewaysnél ott van elöttem a vonat de nem tudok átmenni pedig ott van egy kötél is csak nem tudok rá felugrani ird le mit kell csinálni itt egyébként rájöttem hol található a csontváz kéz az asylum cagewaysnél található na és a harmadik tüztemplom koporsó kapu mögött azt olvastam hogy a calabash van meg ez micsoda milyen tárgy és mire való de ze még nincs meg csak olvastam amit mondtál ahol a parázson kell járni
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
1892 levél
Válasz 01.09.30. 20:48 #51
Trafikos
na a Plaxrooms szerintem nagyon nehéz helyszin. mert nagyon tekervényes és nagyon sok titkos rész van. itt nem tudtam egy lelket én se megszerezni.

azokat a sziveket beváltottad már életre?

Azon a helyen ahol a logo hullák vabnnak voltál lent? a parázsjárással szintén egy csomo helyet belehet ott járni.
losztmucsacsosz
435 levél
Válasz 01.09.30. 15:02 #50
wesker
hello trafikos wesker vagyok kösz az információt de arról a koporsókapuról nem irtál ami a harmadik tüztemplom bejárata után van ahol van a két szobor ami lement és ott felette van a koporsókapu oda hogy kell eljutni azt kérdezted hogy a feszitőkarmok megvannak e-már még nincsenek azt olvastam hogy az asylum cageways és az asylum playrommsnál lehet megtalálni igen voltam már az asylum playroomsnál csak nem tudtam mit kell csinálni addig eljuttotam hogy beleugrottam vizbe bementem az egyik nyiláson tovább menetem mig kiértem az egyik kölapra átugrottam bekapcsoltam a kapcsolokat aztán a viz alatt kinyilt egy ajtó ott benetem de és kiértem egy olyan helyre ahol hid volt meg láncok meg rácsok na már itt nem tudtam hova kell menni a másik a az asylum cagewaysnál is voltam de ott se tudtam mit kell csinálni addig eljuttotam hogy átugrottama köveket ahol lekelett esni na itt volt egy hely ahol fel lehetett menni és átugrottam na és itt nem tudtam tovább menni ugyanis volt egy kötél erre kellettt volna felugrani de nem sikerült pedig ott volt elöttem a vonat légyszi rd le mit kell itt csinálni az asylum cageways és playrommsnál a haramadik tüztemplomot majd átnézem na szia!!!!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
1892 levél
Válasz 01.09.29. 21:18 #49
Trafikos
ja nincs is ott rács látom az az első kép amit küldtél. ott lehet látni hogy van egy sötétebb négyzet a falban. azt majd belülről kilehet lökni és akkor már bármikor innen is megközelithető a teleport.
losztmucsacsosz
1892 levél
Válasz 01.09.29. 21:15 #48
Trafikos
a képeket néztem de sajnos igy nem igazán tudom a megoldást az egyik képen látok egy olyan ajtot amit a kézzel kell kiégetni de hogy hol találod azt nem tudom. nekem már rég megvolt.

a Asylum Playroomban voltál már???
probálj minden helyre visszamenni az elejétől fogva és most már viszonylag gyorsan végig tudsz járni mindent.

Feszitő karmok megvannak? melyik helyszineken voltál a valo világban?
hasfelmetszőt kinyirtad meg a másik sorozatgyilkost?? az nagyon para hely volt nekem ott igen csak izgultamja a második tüztemplom utolso lelke az ami a bejáratnál oldalt van egy rács mögött?
oda teleportal tudsz menni. ami a templomban van egy folyoso szerü teremben oldalt lépcsőzetes fal fent gerendák. sok angyal is van itt. gyorsan felkell ugrálni oldalt és valahol fent a gerendákon középen van a teleport.
losztmucsacsosz
435 levél
Válasz 01.09.29. 19:12 #47
wesker
hello joe voltam már ugy is hogy én is végleg feladom de eddig nem volt mert mindig olyan helyre kerültem vagy olyan dolgot vettem észre amit megszerezve vagy bekapcsolva tovább juttotam !!!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
435 levél
Válasz 01.09.29. 19:09 #46
wesker
most elküldöm a képeket e-mailben légyszi ird vissza mit kell csinálni köszi eddig már 62 lelekm van !!!!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
435 levél
Válasz 01.09.29. 19:08 #45
wesker
most elküldöm a képeket e-mailben légysi ird vissza mit kell csinálni ezer hála köszi !!!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
435 levél
Válasz 01.09.29. 19:06 #44
wesker
hello tarfikos wesker vagyok sikerült felszednem a lelkeket a második tüztemplomban
kivéve két lelket az egyiket tudom hol van de a másikat nem tudom az egyik lélek rögtön az elején van oda hogy kell eljutni a második tüztemplomról ennyit már csak ez a kettö hiányzik és megvan az összes aztán elindultam megkeresni a harmadik tüztemplomot ahol az úszást kapjuk meg megtaláltam bemnetem bemuttata az animációt aztán elkezdetem felefedezni a harmadik tüztemplomot volt igy tüzes kö amit eltöltem de csak köcsögök voltak ott volt ott két kapcsoló bekapcsoltam és a két szobor lejött aztán láttam a 10-es szintü koporsó kaput ide se tudtam eljutni kérlek ird le hogy kell oda eljutni aztán bementem az egyik szobor mögé és kiértem a savas pályára jobb és baal oldalt két kapcsoló volt ezt bekapcsoltam és megint lejött két szobor átmásztam a jobb oldali szoborhoz felmásztam aztán mentem mentem egy olyan helyre éretm ahol megint egy kapcsoló volt ezt bekapcsoltam aztán olyan helyre juttotam ahol megint volt egy lélek de nem tudtam felvenni visszamentem a másik szoborhoz a bal oldalihoz ott felmásztam aztán ami utána jött azt hittem idegbajt kapok azt hittem sose fogok átjutni de sikerült aztán egy olyan helyre juttottam ahol ilyen kaszák mentek ki falból ezen is átmásztam ami ezután jött még rosszabb volt már végleg felakartam adni amig nem sikerült ez a hely ahol kaszák voltak és kötélen kellett átmenni nem volt semmi mikor sikerült eljuttotam egy olyan helyre ahol volt egy lélek felvettem aztán bemenetem a bejáraton eljutotam egy megint egy savas pályára ahol a kr alakú teleport vartázsl volt bekapcsoltam a kapcsolokat lejött belementem át teleportált utána már savban is tudtam úszni rögtön megtaláltam két lelket sav úszás után visszamentem arra a helyre ahol volt a lélek és volt ott egy ajtó és bentem és elöttem volt egy lélek de nem tudtam felvenni biztos valamit a szoborral kell csinálni aztán vissza teelportáltam most hogy már tudok savban úszni igy már az elsö tüztemplom összes leke is megvan meg arégebbi ahol sav volt de a harmadik templomban megint volt egy olyan hely ahová nem tudtam elmenni légyszives ird le mit kell még csinálni a harmadik tüztemplomban és ird le hola többi lélek azt mondtad hogy valahol itt lesz az a csontváz alkar na én még mindig nem találtam meg pedig már végigjártam az elsö és második tüztemplomot lehet hogy a harmadiknál van annál a koporsokapu mögött légyszi ird meg kössz

hogy tudd miröl beszélek elküldöm képekben ahol a lelkek voltak és azt ahol nem tudtam mit kell csinálni az elsö a második tüztemplom eleje a második kép a harmadik tüztemplom eleje a koporso kapu a harmadik és a negyedik a már a sav uszás után megtalált lelkek

na hello üdv wesker !!!!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
1133 levél
Válasz 01.09.28. 21:33 #43
Joe
Sajna, emgem kikészített az a játék. A rengeteg variáció, amerre mehetek, rohadt hosszú.
Letöröltem. Semelyik kaput nem tudtam kinyitni, nem voltam olyan szintű. Pedig már öltem ilyen rohadt nagy robotokat is, amik adtak lelkeket...
Morning will come. Just pray you're there to see it.
1892 levél
Válasz 01.09.28. 01:36 #42
Trafikos
Tüz templom 2 ben amiket nem érsz el: minden ilyen helyen vayg 3gombot kell benyomni vagy 3 dobot megütni az álkapoccsal és elérhetővé válik a lélek. Mindig abban a teremben keresd agombokat könnyen felszedhetők a lelkek.

itt van először olyan kapcsolo hogy a falbol ki áll egy rövid partvi nyél derékszögben arra rá kell függeszkedni és a sujunkal lehuzni. amint elengeded szép lassan visszaáll. szoval sietni kell.
losztmucsacsosz
435 levél
Válasz 01.09.27. 20:03 #41
wesker
bocs trafikos de elnyomtam a gombot ezért kétszer irta ki ne haragudj !!!!!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
435 levél
Válasz 01.09.27. 20:01 #40
wesker
hello trafikos eljuttottam a másodiktüztemplomhoz de mikor bementem ugy eleakadtam mint a nem tudom már azt sem tudom hol vagyok és már azt sem tudom mit kell csinálni légyszives ird le mit kell csinálni a második tüztemplomnál most leirom mit csináltam eddig szóval a bejárat elött volt az a 7-es kapu szóval itt felvettem az állatri álkapcsot aztán tovább mentem eljuttottam atüztemplomhoz a másodikhoz mikor bentem rengeteg sok akadály volt és az a legnagyobb bajom hogy voltak olyan helyek ahol a lelkek voltak de nem tudtam öket felvenni mert rácsban voltak egy totem szoboron mögött voltak és a falon kiálló helyeken voltak ezeket nem tudtam elérni a 13 böl csak 3-sikerült megszerezni de voltam már olyan helyen is ahol volt egy nagy szerkezet az volt a teleportáló bentem áteleportált aztán ezután mentem tovább amerre tudtam olyan sok ajtó volt meg minden hogy azt sem tudtam merre menjek sajnos megint taáltam olyan helyet ahol lelekek voltak de ezt se tudtam elérni légyszives ird le még mit kell csinálni a második tüztemplomban azt a csontváz alkart még nem találtam meg ja igen azt irtad hogy te a dobverövel nyirtad ki a növéreket hát nekem még ez sem sikerült te és akifeszitő karom hol lesz itt a második templomban vagy aharmadikban ahogy irtad visszateleportáltam azokra a heleyekre ahol vizesés volt már egy csomó lelket összeszedtem a kezdö pályánál a lousiánál már az összes lélek megvan a marow gatesnél is megvan a prophecy chambernél is megvan a chatedral of painnél is megvan az összes egyedül a wasteland temple of lifenál hiányzik még három aztán még az elsö tüztemplomnál hiányzik még három az asylumnál még csak 2 van meg a mostani második tüztemplomnál még csak 3 lélek van meg ird meg légyszives hogy kell azokhoz a lelekekhez eljutni mert már végigjártam a második tüz templomot is de a lelkeket nem tudtam felszedni ird meg légyszives mit kell e még csinálni az a csontváz alkar itt van amásodik tüztemplomban vagy a harmadikban vagy egy koporsókapu mögött van na hello nem irok többet mert már kész regény lesz

üdv wesker
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
435 levél
Válasz 01.09.27. 20:01 #39
wesker
hello trafikos eljuttottam a másodiktüztemplomhoz de mikor bementem ugy eleakadtam mint a nem tudom már azt sem tudom hol vagyok és már azt sem tudom mit kell csinálni légyszives ird le mit kell csinálni a második tüztemplomnál most leirom mit csináltam eddig szóval a bejárat elött volt az a 7-es kapu szóval itt felvettem az állatri álkapcsot aztán tovább mentem eljuttottam atüztemplomhoz a másodikhoz mikor bentem rengeteg sok akadály volt és az a legnagyobb bajom hogy voltak olyan helyek ahol a lelkek voltak de nem tudtam öket felvenni mert rácsban voltak egy totem szoboron mögött voltak és a falon kiálló helyeken voltak ezeket nem tudtam elérni a 13 böl csak 3-sikerült megszerezni de voltam már olyan helyen is ahol volt egy nagy szerkezet az volt a teleportáló bentem áteleportált aztán ezután mentem tovább amerre tudtam olyan sok ajtó volt meg minden hogy azt sem tudtam merre menjek sajnos megint taáltam olyan helyet ahol lelekek voltak de ezt se tudtam elérni légyszives ird le még mit kell csinálni a második tüztemplomban azt a csontváz alkart még nem találtam meg ja igen azt irtad hogy te a dobverövel nyirtad ki a növéreket hát nekem még ez sem sikerült te és akifeszitő karom hol lesz itt a második templomban vagy aharmadikban ahogy irtad visszateleportáltam azokra a heleyekre ahol vizesés volt már egy csomó lelket összeszedtem a kezdö pályánál a lousiánál már az összes lélek megvan a marow gatesnél is megvan a prophecy chambernél is megvan a chatedral of painnél is megvan az összes egyedül a wasteland temple of lifenál hiányzik még három aztán még az elsö tüztemplomnál hiányzik még három az asylumnál még csak 2 van meg a mostani második tüztemplomnál még csak 3 lélek van meg ird meg légyszives hogy kell azokhoz a lelekekhez eljutni mert már végigjártam a második tüz templomot is de a lelkeket nem tudtam felszedni ird meg légyszives mit kell e még csinálni az a csontváz alkar itt van amásodik tüztemplomban vagy a harmadikban vagy egy koporsókapu mögött van na hello nem irok többet mert már kész regény lesz

üdv wesker
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
435 levél
Válasz 01.09.27. 14:19 #38
wesker
hello trafikos wesker vagyok most hogy már ennyi mindent elmondtál most jelenleg nincs kérdésem ha valamit nem tudok akkor majd irok na hello wesker !!!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
1892 levél
Válasz 01.09.27. 13:35 #37
Trafikos
ja és korábban rosszul irtam nem 99lelket gyüjtöttem össze hanem 119 et a 120bol az utolso amit nem tudtam megszerezni az a Asylum Playroomnál volt. egy terem másik oldalán láttam és egy kötél vezet oda de a kötélen van egy akadály ami miatt nem lehetett átmászni hozzá.
losztmucsacsosz
1892 levél
Válasz 01.09.27. 10:35 #36
Trafikos
a dobverő a második templomnál lesz mint lejebb is irtam

a 99/10es Guruban van némi leirás de sokkal okosabb attol se leszel

losztmucsacsosz
435 levél
Válasz 01.09.27. 07:51 #35
wesker
azt a csontváz alkart veg az állati állkapcsot még nem találtam meg de majd csak megtalálom ugye ez a második tüztemplom körül van !!!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!
435 levél
Válasz 01.09.27. 07:47 #34
wesker
kösz az információt majdmegnézem de az első tüztemplomnál az a teleportálos hely az hova vezet tudod ahol az oszlop szerü lépcsök vannak el lehet odajutni valahogy már épp kérdezni akartam hogy lehet öket kinyirni mert már az idegeimre mentek ugyanis nem tudtam öket kinyirni szóval akkor majd a dobverövel kell kinyirni azt mondtad lehet majd a lávában uszni ha ez igaz megint eljuthatok olyan helyekre ahol eddig nem voltam ugyanis sok olyan hely volt ahol ez a láva volt és ha beleestem egyböl meghaltam.
na jó van majd még késöbb irok

üdv wesker !!!
már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és bedobta a szart az ágy alá !!!!!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.