Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Nyílt bétát is kap a Tom Clancy’s The Division 2 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Nyílt bétát is kap a Tom Clancy’s The Division 2
Lemaradtál a múlt heti zárt bétáról? Sebaj, március elején pár napig belekóstolhatsz az ügynökök munkájába.

Tom Clancy's The Division 2

12974 levél
Válasz 19.03.04. 19:51 #20
Gobiakos
Gondoltam, hogy ma még pötyögök vele kicsit, mielőtt véget ér a nyílt béta, meg amúgy is felkúrták ma az agyamat, szóval jól jött a lövölde. Erre 20 perc játék után úgy kicrashelt a játék, hogy utána se előre, se hátra. Szóval elengedtem 15-éig... Amit láttam, tetszett, a többit meg majd a teljes verzióban.
"You don't wanna be my enemy, I promise you..."
4183 levél
Válasz 19.03.04. 08:42 #19
Raistlin666
Tényleg sokat fejlődött az egész játék!

Olyan 9 órát ír a béta jelenleg, de ma még a DZ-t megnézem magamnak. Sajnos tegnap az ottani kezdő küldetés bogaras lett. Valami központban kellett volna villanyt kapcsolnom de a kapcsoló nem aktiválódott...

Valóban nehezebb és éppen ezért sokkal izgalmasabb minden harc. Én valamelyik helyőrséget csak olyan 4-5. nekifutásra tudtam bevenni, mert mindig oldalba kapták a fedezékemet az utcán arra járó egyéb ellenségek.

Maga a lövöldözés és a fegyverek frankók (egyéni mércém hogy lefogyjon a heveder ha M60-ból amikor kifogysz), de ez már közel tökély volt az első részben is.

A grafika csodaszép (sima PS4 is szépen kiadja) és nekem is volt hogy a legnagyobb tűzharcban elbambultam a látványon! Valami garázsban fedezett 2 társ is és eltaláltak valami gázcsövet a plafonon. Mellé a zene is felpörgött én meg elfelejtettem pár másodpercig tüzelni...

+párom (akivel 14.-én lesz 10 éves házassági évfordulónk) rákérdezett hogy akkor gondolja játékot szeretnék ajándékba ugye...ó mondom micsoda szerencse hogy másnap épp kijön valami érdekes...
12974 levél
Válasz 19.03.03. 08:23 #18
Gobiakos
Ha a moat látott dolgok egy teljes értékű játékká fognak dagandni 15-én, akkor ez nagyon erős lesz!
Amit eddig láttam a bétában, az mind arról tanúskodik, hogy ez bizony egy méltó folytatás lesz. Volt olyan, hogy azért nyírtak ki a nyílt terepen, mert annyira el voltam álmélkodva a részletességen, látványon.
Amikor a büdös nagy semmi közepén egyszercsak elhúz melleted egy őz... nagyon király!
Kíváncsi vagyok a teljes sztorira: mi történhetett, ami ilyen szintre vetette vissza a várost és Manhattan után újra riadóztatni kellett a Division ügynököket.
"You don't wanna be my enemy, I promise you..."
5238 levél
Válasz 19.03.01. 21:30 #17
subject17
Hja, én se bírtam magammal, hiába játszottam zárt bétával, csak le kellett szedni ezt is.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
321 levél
Válasz 19.03.01. 20:07 #16
szabolint
Megvettek kilóra Hatalmas lett!
12974 levél
Válasz 19.03.01. 15:46 #15
Gobiakos
Szinte már égeti a munkahelyi szék a seggemet, annyira mennék haza játszani a Div2-vel!!! Ááááá!
"You don't wanna be my enemy, I promise you..."
5238 levél
Válasz 19.02.28. 23:28 #14
subject17
Egyébként kvázi felesleges a Gold (bár nyilván ha támogatni szeretnéd őket, érthető). Viszont a year 1 pass itt már nem olyan, mint az első részben.

Lesznek persze exkluzív assignmentek, de nagyrészt csak early accesst jelent, meg pár kacatot, a nagy update-ek mindenkinek ingyenesen jönnek - videó erről.

Egyébként a kommentedben minden egyébnek meg nagyon örülök, és egyet is értek.

Én anno csak úgy "elvoltam" az első résszel (régi szar nettel sokszor pve is laggolt picit, szóval nem tudtam igazán elmerülni sem benne), de nemrég végre játszottunk normálisan csapatban ismerősökkel - ezt ajánlom mindenkinek, akinek van lehetősége a régi "lanos" módon tolni: egymás mellett ülve, sörözve, headset nélkül szidni az unfair npcket hard nehézségen.

Div2 béta meg megvett kilóra, konkrétan úgy játszogattam már vele, mintha egy teljes játék lenne a driveomon, szedegettem a felesleges collectible dolgokat, mintha bármit érne később.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
25665 levél
Válasz 19.02.28. 11:26 #13
Peace
Az endgame küldetésnél jött át ez hihetetlenül!!! Hogy mennyire kell a pozíció változtatás, kütyük használata, egymás fedezése. Randomokkal toltam le mindkét alkalommal, de iszonyatosan élvezetes volt!
13364 levél
Válasz 19.02.28. 11:20 #12
McCl@ne
Egyszerűen arról van szó, hogy okosabb az AI, taktikázik, ki akar mozdítani a helyedről, nem lehet egy autó mögül levadászni mindenkit. És ez még csak a játék eleje, ha ők is úgy fejlődnek, mint mi, később még durvább lehet, de ez csak jó, rákényszerít arra, hogy alkalmazkodj a helyzetekhez, több skillt használj, folyamatosan mozogj vagy éppen kitanuld az összes fegyvertípust. Nem annyira kiszámítható az egész, kicsit a Wildlands meredekebb szituációit idézte fel bennem, ahol nem árt emlékezni, hogy melyik fedezék hány méterre van mögötted, akad-e a közelben egy magaslat, vagy van-e elég gránát nálad? Egyébként elsőre én is haltam az utcán, amire szerintem az első rész 200 órája alatt alig volt példa, de aztán felmértem, hogy ész nélkül rohangáltam ellenséges területen, teljesen rendben van, ha a játék ezt így jutalmazza
Respect is not given. It's taken.
4183 levél
Válasz 19.02.28. 08:55 #11
Raistlin666
Köszönöm! A béta letöltés alatt van. A véleményed alapján lesz benne keresnivalóm!
33739 levél
Válasz 19.02.28. 08:31 #10
Creativ3Form
De jó volt olvasni ezeket a sorokat. Én ugyan a zárt bétából kimaradtam (a nyíltban már részt akarok venni), de rengeteg live streamet néztem a Twichen, és nem csak azt érte el ez nálam, hogy újra felrakjam az elsőt és megvegyem hozzá a Season Pass-t (tolom az Underground missziókat ezerrel), de ment is az előrendelés PC-re az Ultimate Edition változatra a második rész kapcsán.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
25665 levél
Válasz 19.02.28. 08:09 #9
Peace
Akkor nem csak nekem érződött nehezebbnek. Engem kimondottan frusztrált, hogy ha egyedül mászkáltam az utcán, akkor simán leszedtek. Amikor 3-an mentünk, akkor nem volt gáz, de egyedül nekem rémálom. Mondjuk lehet a controllernek köszönhető, bár annyira nem vagyok béna vele, FPS-ek is mennek.....szerintem nehezebb lett. Se perc alatt kiszednek a fedezék mögül és már szórnak is meg.
12974 levél
Válasz 19.02.28. 08:08 #8
Gobiakos
Nagyon jó ezt olvasni.
"You don't wanna be my enemy, I promise you..."
13364 levél
Válasz 19.02.28. 06:16 #7
McCl@ne
Zárt bétában játszottam pár órát, már ott beszippantott, de valahogy néhány apróságot visszalépésként éltem meg, leginkább a látványhoz köthetően. Tükörsimán futott PC-n, nincs nagy gépigénye, de talán a grafika részletessége, a színvilága, nem tudom, valahogy sterilnek hatott az első után, imádtam New Yorkot abban az állapotában, nagyon erős volt a koncepció, amit kitaláltak neki!
Aztán kaptam meghívót a technikai tesztre, ami egy hete volt, gondoltam, lövöldözök még pár órát vele, már előrendeltem korábban, mert annyira szerettem az elsőt. És csodák csodája, visszatért a hangulat, megváltozott a grafika, valahogy eltűnt az az elbaszott "réteg" a látványról, azonnal feljavult minden. Nem effekt volt, amit ki/be kellett volna kapcsolni, mert megőrizte a beállításaimat a zártról, illetve olvastam neten több helyen is, hogy ugyanez az élménye az embereknek, elkezdett ömleni a hangulat a játékból.

Magáról az élményről meg annyit, hogy ugyanaz, csak sokkal, de sokkal addiktívebb, ha adtam neki egy órát, utána már adni akartam volna neki még tízet, annyira elkap, annyival több minden van. Ezeket a helyőrségeket felszabadítgatni sem untam meg a sokadik után sem, felfedezgetni is nagyobb élmény, több mindent találni. A világ is ezerszer jobb, mert sokkal inkább tele van élettel, egy más hangulata van, nincs annyira kipusztulva, szinte város a városon belül jellege van egy-egy "erődnek", nem annyira nyomasztó, mint New York, viszont sokkal veszélyesebb. Jobb az AI, gazdagabb az eszköztár az ellenfél részéről, kifejezetten izzadtam itt-ott olyan helyzetekben, amiket csuklóból oldottam korábban. Élőbb a világ, jobbak a skillek, a pályafelépítés végre nem csak egymást követő utcasarkokból áll, sok a park, a zöld övezet, a terek, az ívek. Ugyanaz, de mégis más, mint egy tökéletesített élmény: nagyon ismerősnek érzed, de ehhez nem társul egy unottság, hiszen a Division a legjobb akció-rpg (kvázi egy TPS Diablo) koncepció, így aztán addig jó, amíg nem változtatnak rajta túl sokat.
Lehet amúgy, hogy elfogult vagyok, nem tudom, nekem az első részben 200+ órám van, a megjelenéstől végignéztem, ahogy a kissé üres, de alapvetően erős ötletből egy fantasztikus, tartalomban úszó valamit kalapáltak össze. A többséggel ellentétben nem mérges voltam a Ubisoftra, csak egyszerűen elfogadtam, hogy ott fejezik be a játékot az orrom előtt, és mivel kibaszott jó lett a végére, így még örültem is neki. Most láthatóan nem ez lesz, de ez is tovább bővül majd, úgyhogy alapból a Goldra neveztem be, maximális bizalmat szavazok az előzmények miatt.
Respect is not given. It's taken.
25665 levél
Válasz 19.02.28. 05:52 #6
Peace
Volt 70-80 órám az első részben. Jópofa a 2, van újítás bőven. Zárt bétában lehetett menni egy küldetést endgame karakterrel, na az brutálisan jó !!! Megmozgatni nem mozgat, nem rohanok megvenni.
4183 levél
Válasz 19.02.27. 21:27 #5
Raistlin666
Majd valaki olyan aki 30+ órát minimum beletolt az első részbe legyen szíves nyilatkozni, hogy mennyire lett más...nekem valahogy nem bizsereg semmim erre, pedig az első részben elég sokat karistoltam (ebből csak a Dark Zone-ban minimum vagy 20 órát)...
25665 levél
Válasz 19.02.27. 19:18 #4
Peace
PS-en 42 körül van, ha jól emlékszem...
697 levél
Válasz 19.02.27. 18:32 #3
Bomc.
Itt is 60 gigát kell leszedni?
25665 levél
Válasz 19.02.27. 17:57 #2
Peace
12974 levél
Válasz 19.02.27. 13:56 #1
Gobiakos

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.