Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division 2

Nyílt bétát is kap a Tom Clancy’s The Division 2

Lemaradtál a múlt heti zárt bétáról? Sebaj, március elején pár napig belekóstolhatsz az ügynökök munkájába.

2019.02.13. 13:21 | GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft múlt héten tartotta meg a Tom Clancy’s The Division 2 privát, vagyis zárt bétáját. Ezen kizárólag azok vehettek részt, akik előrendelték a játékot, illetve néhány szerencsés kiválasztott azok közül, akik regisztráltak a hivatalos oldalon. De azoknak sem kell bánkódnia, akik most kimaradtak a jóból.

A Ubisoft ugyanis hivatalosan is megerősítette, amiben egyébként is sokan biztosak voltak: a premier előtt tartanak egy nyílt bétát is. Az elmúlt napokban egyre több pletyka látott erről napvilágot, ám most már azt is tudni lehet, hogy a tesztre március 1-4. között kerül majd sor. Ahogy a zárt béta, úgy a nyílt is elérhető lesz PC-n, PS4-en és X1-en egyaránt. Arról viszont egyelőre nincs hír, hogy tartalom szempontjából ez miben fog különbözni a zárt teszttől, erről az ígéretek szerint napokon belül nyilatkozni fog a Ubisoft.

A Tom Clancy’s The Division 2 március 15-én fog megjelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tom Clancy's The Division 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division 2

hozzászólások (20)

szabolint
szabolint 2019.03.01. 20:07
Megvettek kilóra:) Hatalmas lett!
subject17
subject17 2019.03.01. 21:30
Hja, én se bírtam magammal, hiába játszottam zárt bétával, csak le kellett szedni ezt is. :D
Gobiakos
Gobiakos 2019.03.03. 08:23
Ha a moat látott dolgok egy teljes értékű játékká fognak dagandni 15-én, akkor ez nagyon erős lesz!
Amit eddig láttam a bétában, az mind arról tanúskodik, hogy ez bizony egy méltó folytatás lesz. Volt olyan, hogy azért nyírtak ki a nyílt terepen, mert annyira el voltam álmélkodva a részletességen, látványon.
Amikor a büdös nagy semmi közepén egyszercsak elhúz melleted egy őz... nagyon király!
Kíváncsi vagyok a teljes sztorira: mi történhetett, ami ilyen szintre vetette vissza a várost és Manhattan után újra riadóztatni kellett a Division ügynököket.
Raistlin666
Raistlin666 2019.03.04. 08:42
Tényleg sokat fejlődött az egész játék!

Olyan 9 órát ír a béta jelenleg, de ma még a DZ-t megnézem magamnak. Sajnos tegnap az ottani kezdő küldetés bogaras lett. Valami központban kellett volna villanyt kapcsolnom de a kapcsoló nem aktiválódott...

Valóban nehezebb és éppen ezért sokkal izgalmasabb minden harc. Én valamelyik helyőrséget csak olyan 4-5. nekifutásra tudtam bevenni, mert mindig oldalba kapták a fedezékemet az utcán arra járó egyéb ellenségek.

Maga a lövöldözés és a fegyverek frankók (egyéni mércém hogy lefogyjon a heveder ha M60-ból amikor kifogysz), de ez már közel tökély volt az első részben is.

A grafika csodaszép (sima PS4 is szépen kiadja) és nekem is volt hogy a legnagyobb tűzharcban elbambultam a látványon! Valami garázsban fedezett 2 társ is és eltaláltak valami gázcsövet a plafonon. Mellé a zene is felpörgött én meg elfelejtettem pár másodpercig tüzelni...:-O

+párom (akivel 14.-én lesz 10 éves házassági évfordulónk) rákérdezett hogy akkor gondolja játékot szeretnék ajándékba ugye...ó mondom micsoda szerencse hogy másnap épp kijön valami érdekes...:-D
Gobiakos
Gobiakos 2019.03.04. 19:51
Gondoltam, hogy ma még pötyögök vele kicsit, mielőtt véget ér a nyílt béta, meg amúgy is felkúrták ma az agyamat, szóval jól jött a lövölde. :D Erre 20 perc játék után úgy kicrashelt a játék, hogy utána se előre, se hátra. Szóval elengedtem 15-éig... :) Amit láttam, tetszett, a többit meg majd a teljes verzióban. 8-)
ajánlott olvasnivaló