Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Felújított verziót kap a Commandos 2 és a Praetorians is [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Felújított verziót kap a Commandos 2 és a Praetorians is
Két népszerű taktikai-stratégiai játék kap modernizált verziót az idén.

Commandos 2 HD Remaster

Commandos 2 HD Remaster
A legutóbbi Commandos 2 HD Remaster cikkek, hírek
57 levél
Válasz 19.06.16. 15:51 #4
BAlam
Ezt őszintén ilyen formában nem tudom mire vélni mi értelme van.
Hacsak nem jelenik meg Unity révén így könnyebben sok egyéb platformra amin eddig nem volt.

Valószínű egyszerűbb, gyorsabb fejlesztési környezetbe akarják átültetni a jövőbeni játékaikat és mivel ezekhez a játékokhoz már nagy eséllyel eleve voltak jobb minőségű assetjeik mint amit használtak anno a gyengébb gépek miatt.

Nagy divat lett ez a remaster mánia, mert nagy profittal kecsegtet, nem sokba kerül, az unatkozó grafikus csapatot elfoglalkoztatják velük. Cégen belül is átvini az ötletet könnebb sokkal mint egy új programot fejleszteni. Ami már egyszer működött az fog később alapon.

Ez esetben pedig egy sima hivatalos patch is elég lett volna, esetleg DLC, hogy amibe fáj a fejlesztés azt visszakapják.
175 levél
Válasz 19.06.15. 13:34 #3
AndrewT
Néhány további hivatalos infó: https://forum.kalypsomedia.de/forum/games/commandos/commandos-english-international/3677-commandos-2-hd-remaster-faq
A Unity Engine nem tudom, mennyire örömteli, fejlesztői oldalról nyilván az egyik legkezesebb, legegyszerűbben alakítható rendszer, de felhasználói oldalról sok játék esetében én csak a bughalmazokra és a kompatíbilitási problémákra emlékszem. Az pedig, hogy multiplayer tartalom nem várható, megintcsak fura, mivel a kooperatív kampány az eredeti játék egyik legnagyobb erőssége.
175 levél
Válasz 19.06.15. 13:13 #2
AndrewT
Örömteli, hogy ezeket a játékokat nem felejtették el, de csak remélni tudom, hogy valóban lesz hozzáadott érték, nem csak a róka és az ő valahányadik bőre... Ami a Commandos 2-t illeti, mivel a modelleket leszámítva 2D izometrikus megoldású játékról van szó, az ma is csodásan fest, csupán a modern Windows-kompatíbilitáson és az újabb generációs felbontásokon kellene csiszolni, ami egyébként egy sufni-projekt keretében egy lelkes moddernek hála meg is történt, és ingyenesen hozzáférhető: http://hdproject.altervista.org/commandos2/. Valóban kedvesebbek a szemnek a kevésbé szögletes és kevésbé homályos modellek, de a játékidő 99%-ában, amikor madártávlatból irányítjuk a történéseket, ez túl sok látható változást nem eredményez. Abban az esetben, ha a fent linkelt produktumot és létrehozóját esetleg felkarolta volna a Pyro Studios / Kalypso, mert tulajdonképpen ő már elvégezte a feladat zömét, de mondjuk felhazsnálnák az ő eredményeit vagy esetleg kapna további bennfentes technikai supportot, hogy továbbvigye azt, ami egyedül nem ment, úgy akár még anyagilag is szívesen támogatnám a kezdeményezést.
5436 levél
Válasz 19.06.15. 09:21 #1
Pras
Ez elsőre valami fantasztikus hír mindkét cím esetében, de másodikra... nos, nem tudom. Com2 itt figyel a Steam könyvtárban, nem túl rég (ez a koromban úgy az "egy-két évvel ezelőtt"-öt jelenti, apparentli' ) játszottam is vele, de valahogy a fenti videó nem hoztam meg a kedvem hozzá újra, ahhoz pedig főleg nem, hogy tkp. újra-kifizessem, talán ha fillérekért adják is. Remaster helyett a remake-t jobban díjaztam volna pl. az AoEII HD-remake-je nyomán, ami már érezhetően hívogatóbb, bár ott is azért rezeg a léc.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.