Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Watch Dogs Legion teszt – A Ubisoft kezdi már kapizsgálni? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Watch Dogs Legion teszt – A Ubisoft kezdi már kapizsgálni?
A francia kiadó elkészítette története talán legzseniálisabb világát, de ki is tudja használni?

Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion
A legutóbbi Watch Dogs Legion cikkek, hírek
2026 levél
Válasz 20.10.30. 13:01 #6
GeryG
Zölddel szerintem azokat a karaktereket jelöli a játék, akik valamilyen területre specializálódtak. Nekem dobott már fel menekülősofőrt is. Gondolom, ha kifejezetten ilyen arcokra megyünk rá a csapatépítéskor, akkor lehet szinte minden fontosabb területre egy szakit begyűjteni.

Azt én sem tudom hogy permadeath-nél van-e kórház opció. Azt logikusnak tartom, hogy letartóztatás legyen akkor is.
2895 levél
Válasz 20.10.30. 10:52 #5
Shadowguard
A lesétálás az egy dolog, de a cargo drone is agyon tudja nyomni, ha nem figyelsz a leszállásnál. Tegnap elszürkült a képernyő, mikor a karakter fejére tettem rá. Meg is ijedtem egy pillanatra.
Mondjuk az egy jó kérdés, hogy ha be van kapcsolva akkor mindenképpen meghal vagy van esély rá, hogy letartóztatják/kórházba megy csak... Mert ha nincs akkor rosszul választottam induló karaktert...

Creativ3Form: A hacker(csaj?) nekem nagyon bejött. Le tudja sokkolni az ellenfeleket, akár harc közben is és akkor simán ki lehet ütni őket. A többi képessége inkább csak bónusz.
Egyszer láttam egy hipnotizőrt is, ő valami különleges karakter lehet, mert a térkép is jelölte zölddel... De olyan nem kell a csapatba aki folyton fingik. Biztos lesz még több is belőle, már zölddel jelölt focihuligánt is láttam párat.
Ők ketten kaptam új ruhákat is (meg a bunyós csaj), mert néha azért hülye összeállításokat sorsol ki a játék. Az albionos emberem is civilben szmokingban jár
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
33588 levél
Válasz 20.10.30. 10:26 #4
Creativ3Form
Én is úgy játszok vele, hogy a cirka 4 és fél órám alatt eddig még egyszer sem érzettettem se kényszert se késztetést se semmit, hogy leváltsam az alap, induló karakteremet, pedig van egy-kettő már a várólistámon, akik érdekesnek ígérkeznek. Kíváncsi leszek, ez változik-e majd a későbbiekben. Amúgy egyelőre én se haladtam a sztorival, a mellékeket nyomom és a városfelfedezést.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
2026 levél
Válasz 20.10.30. 09:59 #3
GeryG
Van a játékban permadeath opció, amit ha kikapcsolsz, akkor csak X időre veszíted el, mert kórházban van vagy lecsukták. Ha viszont bekapcsolod és lesétálsz vele a tetőről, akkor igen, annak reszeltek.
4629 levél
Válasz 20.10.30. 09:30 #2
subject17
Szóval a kommented alapján, ha meghalsz egy karakterrel, ő végleg halott? Ha igen, ez akkor is érvényes, ha freeroam alatt lesétálsz véletlenül egy hídról, mint ahogy azt tegnap este Aidennel tettem egymás után háromszor WD1-ben?
2895 levél
Válasz 20.10.30. 09:26 #1
Shadowguard
Eddig van kilenc órám a játékban, abból kb. egyet le lehet vonni a hang és szövegfájlok miatt. Egyrészt az olvasás/meghallgatás, másrészt volt, hogy háromszor körbejártam a területet mire rájöttem hogy lehet felvenni.
Tegnap sikerült elvesztenem az első ügynököt is Beszerveztem egy Albion-ost a csapatba, majd nagy bátran besétáltam az egyik bázisra... Pedig a játék is írta, hogy csak óvatosan... A sima katonákkal nem is lett volna baj, de volt egy gázgránátos drón is.
Következő nekifutásra az előrendeléses katonával mentem, őt is majdnem sikerült elveszteni. A végén háromcsillagos körözéssel menekültem át a városon... Azóta pótoltam az Albinos csapattagot, az új "barátomnak" LMG-je van.

Engem nagyon elkapott a játék, a sztorival nem is nagyon haladtam még előre, próbálom felépíteni az ideális csapatot. Már 12 emberem van, elvileg 20 a maximum, de 13 jelölt van "eltéve". Volt, akit úgy sikerült besorozni, hogy a férjét éppen egy Albionos ütlegelte. Mikor az illetőt lesokkoltam jött a telefon, hogy beállna hozzám
Bár nem tudom minek a nagy csapat, többnyire két karaktert váltogatok. A kezdőkaraktert, aki ugyan semmi extrát nem ad, de nálam ő a főhős (ennyit az azonosulásról, csak meg ne haljon). Például új embereket csak vele veszek fel. És van még a hacker, akit az első zóna felszabadítása után kaptam.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.