Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Lelkisegély szolgálat

3313 levél
Válasz 01.10.29. 20:50 #34
Reapest
Nem tudom akkor mi van. Végülis mind botok vagyunk, csak az AI-nk tökélyre van fejlesztve (ez persze csak relatív, a játékokhoz képest és egyéntől függően változó .
5959 levél
Válasz 01.10.29. 20:32 #33
Mephisto
De mi van, ha én vagyok a bot, és azért mondok ilyeneket, hogy véletlenül sem gondolhatsz arra, hogy éb bot vagyok.
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
3313 levél
Válasz 01.10.29. 19:39 #32
Reapest
Veled is lehet egy kis error, lassan kapcsolsz!
482 levél
Válasz 01.10.29. 18:19 #31
SAJTQKAC
reapest akkor te egy hibás bot vagy, elárultad magad
Azert mert valaki mashogy gondolkodik, nembiztos hogy kapásból mocskos kommunista...
6614 levél
Válasz 01.10.17. 23:03 #30
Kolin Mekré
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
6614 levél
Válasz 01.10.17. 23:03 #29
Kolin Mekré
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
3313 levél
Válasz 01.10.17. 21:56 #28
Reapest
Tényleg, te elgondolkoztál már azon, hogy lehet, hogy ezen a fórumon mindenki csak bot és csak te vagy az igazi ember? Mindenki, aki ír és válaszol a Te illetve egymás leveledre/leveleire, nem is létezik a valóságban?
5959 levél
Válasz 01.10.17. 20:21 #27
Mephisto
nincs barátság személyes kontaktus nélkül.

Amíg x és y a neten találkozik csak, akkor nem Tündérkével levelezek, hanem egy olyan valamivel, ami a képernyőmre karaktereket nyom ki.

Ha hisszük azt, hogy az embernek van aurája, kisugárzása, el kell azt is fogadni, hogy barátság, ami az aura befogadásával kezdődik, nem lehet személyes kontaktus nélkül

Ez télleg így van, egy baráttal lehet levelezni, de barátság csak személyes kontaktus alapján alakulhat ki.
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
2752 levél
Válasz 01.10.17. 18:19 #26
Pete Croft
Kolin Mekré:

Az "I make my own luck." azt jelenti, hogy
"Énmagam vagyok a szerencsémnek kovácsa."

EGYÉBBKÉNT NEM TI MONDOK MEG, HOGY MIT CSINÁLJAK!!! VILI???
ÉN HASZNÁLOM EZT A SZENTMONDATOMAT!!!
ÁMENPete Croft
"I make my own luck."


₪Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...₪
2705 levél
Válasz 01.10.16. 22:44 #25
hadzsi
A saját szerencsém kovácsa Én vagyok. Nagyjából és szabad fordításban ennyi. Egyébként meg Sajtkukac nem tudom hány éves vagy, de ha 18 elmúltál, akkor -nem akarlak még jobban a depresszióba süllyeszteni- már nem is fogsz "real" barátot találni főleg nem a neten. Ez a véres valóság.Huhúú de tapasztalt vén róka vagyok.Ja és nem hülyeség: Menj el pszichológushoz.Tényleg nem viccből mondom, ez csak itt kis hazánkban ciki.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
3313 levél
Válasz 01.10.16. 21:41 #24
Reapest
"I make my own luck" - Há hadd' csinálja, ha jól esik neki! Csak olyan fütyiségeket ne írjon, amik még sértőek is.

AriAmi: Engem már idegesít ez a város. Még az öreg nénik is tahók!
20761 levél
Válasz 01.10.16. 18:48 #23
Eric
Szerintem nem a jelentésével van baja...
Az a gáz, hogy már kiütést kapok én is tőle annyiszor olvastam!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
6614 levél
Válasz 01.10.16. 18:45 #22
Kolin Mekré
Üdv!
Miért mit jelent?
(bocsi hogy nem vágom az angolt, de németes vagyok régóta)
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
482 levél
Válasz 01.10.16. 18:39 #21
SAJTQKAC
Pete Croft
"I make my own luck"

fejezd ezt már be annyira nyomi
Azert mert valaki mashogy gondolkodik, nembiztos hogy kapásból mocskos kommunista...
2752 levél
Válasz 01.10.16. 16:26 #20
Pete Croft
Heh, pont erre vártam.
Nagyon jó, ha van valakinek legjobb spanója.Pete Croft
"I make my own luck."
₪Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...₪
2580 levél
Válasz 01.10.16. 16:25 #19
AriAmi
Na, most üzengetnék mindenkinek.

SAJTQKAC: netes barátokról. Az igazat megvallva párral már találkoztam, de továbbra is netes barátoknak hívom őket, mee neten ismerkedtem meg velük. Amiben tudnak, segítenek, és én is segítek nekik - persze mivel szinte csak neten találxunk, ezért neten keresztül adunk egymásnak segítséget, de attól, mee nem tud helpet adni, attól ő még barát marad.

Mephisto: nincs igazad. Ha nálam nem lenne számítógép, nem lenne net, nem lenne fórum, chat és nem lennének barátaim se... már rég öngyilkos lettem volna(najó, az nem ...

Reapest: ehe, nekem semmi bajom nincs veled, én is pesti vagyok, én csak annyit mondtam, hogy a nem pesti emberekre jobban felfigyelek újabban valamiért, nem azt, hogy dögöljenek meg a pestiek.

Pete Croft: hogy mire jók? Mee nagyon jó, ha van legalább 1 barátod. Néha nem, mee időnként betelik miattuk az elektronikus postaládám.
2752 levél
Válasz 01.10.16. 15:11 #18
Pete Croft
Mire jó a barátok???Pete Croft
"I make my own luck."
₪Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...₪
453 levél
Válasz 01.10.16. 15:09 #17
FireBird
"Akinek sok haverja van, mégtöbb az ellensége."- (idézet vmi noname irotól
Mephisto, csak részben van igazad nem feltétlenül a számítógép az oka mindennek, gondolj csak a chatre s az egyébb csevegő progikra.
Spec én személy szerint különbséget teszek haver, barát, s igaz barát között.
Haaver az akivel megiszol egy piát meg hülyültök egy yót órán. A "barát" egy másféle viszonyulás két member között. Féltetett dolgok kölcsönadása... fontos a megbízhatóság.
S az igaz barát melyből eddigi életem komoly 18 évében megismertem vagy 3-at, ott már a legfőbb bizalom amit fenttartasz, (vagy legalábbis fenttartok). Kevés ilyen ember létezik...
Na de mind1, nincs yobb egy yo buleezásnál a spanokkal Yah mégvalami, nemtom ti hogyvagytok vele, de szerintem nő és férfi között nemigazán van barátság.. azt máshogy hívják
faba1: Annyi szemét van a társadalomban, hogy mindenkit lenne miért gyűlölni...
72 levél
Válasz 01.10.16. 00:14 #16
faba1
Nekem nincs barátom.Az egyetlen akikkel beszélgetek azok ti vagytok.Én is szeretek a városban lakni, de az embereket utálom.Itt mindenki azt mutogatja, hogy nekem van a drágább autóm én vagyok az erősebb stb...De legjobban azokat a mercis bmw-és hülye kopasz Fa..okat utálom egytől 1-ig rohadt pénzbehajtó ge.i.Meg az olyan embereket akik
azt mondják ha valami gondjuk van, hogy majd
szólok az akárkimnek majd az......!
3313 levél
Válasz 01.10.15. 23:56 #15
Reapest
AriAmi: Kurva nyád, én pesti vagyok, csezd meg! Na! ez egy nagyon mély mondat volt, de most komolyan! Teljesen alátámasztja az állításodat. De én szeretek városba élni: Nem kell lelkiismeretfurdalásodnak lenni azért, mert akkora tahó vagy, mint a ház. Mindenki genyó, mé ne legyél te is az? De a kedves embereket megbecsülöm.

Mellesleg nekem sincsenek barátaim, csak olyan haverjaim, akikben teljesen megbízom és ők is megbíznak bennem, ráadásul az egyik már nem jár a mi sulinkba, ennek ellenére fenn tartja velünk a kapcsolatot (mondjuk egy negyed éve nem láttam, de legalább felhívott: csak úgy, mi van velem). Most csajom sincs. Majdnem volt egy, de az visszaköltözött Los Angeles-be antraxért! ... na jó:

Mephisto: Én teljesen Fight Club-buzi lettem és én is kezdek már tyleri eszméket vallani. "Amit birtokolsz, az birtokba vesz." Ez nagyon komoly dolog, éppen ezért tudni kell mértéket tartani. Én időben nem tudok (kuhurva sokat gépezek), de nem lesznek elvonási tüneteim, ha mondjuk kimaradna a gép az életemből pár hétre. Minden ami a géphez köt, a gépbe van. Tehát ha nem érdekel a gép, nem érdekel ez az egész rohadt internet sem, abba tudnám hagyni bármikor.

Mellesleg sok ismerősöm van (sok olyan, akinek a nevét se tudom, de szívesen elbeszélgetek vele), de igazából egyik "hordájához" sem tartozom. Ráadásul az osztályomban is elég vészes a helyzet: az osztály ugyanis két részre oszlik, az újgazdag, elkényeztetett taknyokra és azokra a birkákra, akiket csak az iskola fog össze (együtt ellenőrzik a házit, tanulnak, de a max. az, hogy moziba mennek, komoly baráti kapcsolat 10 év alatt egyikük között se alakult ki). Éppen ezért én igazán egyikükhöz sem tartozok és nem akarok. Jobb így külső szemlélőként, így elfogulatlanul láthatok mindent. És habár gyűlölöm azokat a pszichológusokat, akik egy társaságról úgy beszélnek, mint egy állatcsordáról (itt nem értek egyet a Fight Clubbal, mert szerintem igenis számít, hogy mindenki egyéni), szeretek "definíciókat" létrehozni, amik a gyakorlatban egy illető esetében 75%-ban igaznak bizonyulnak.

Mellesleg szerintem barátokat közösségből kell keresni. Pl. innen. Össze kéne csörreni, kellene egy Dome-os huligánkodás. Csak ehhez újra tisztázni kellene két igen elcsépelt topic tartalmát (ki hol lakik és hány éves):
Én pesti bunkó vagyok, és 16 leszek, ha megérem a februárt.
482 levél
Válasz 01.10.15. 22:22 #14
SAJTQKAC
Na Mefi az egyik bölcs ember, ratapintott a lenyegre.Kurvara igazad van, csak nem lehet tole szabadulni, pedig annyi mas szep jo dolog van mellette, söt helyette, de nehezen szanom ra magam, pedig rajottem, hogy tanulni KELL, és aki nem jon ra, hogy mennyi idot baszik el a gép mellet, ami mar behozhatatlan.Ha nem hiszitek el, én vagyok az élö példa: 1 honapon belul 2 nyelvvizsganak kell meglennie, mellette még tanulni is kell, dolgozok is, és egyszeruen nincs ra idom, bezzeg ha megtanultam volna napi 5 szot, akkor nem itt tartanek, de hat most mar sirhat az ember...
Azert mert valaki mashogy gondolkodik, nembiztos hogy kapásból mocskos kommunista...
1466 levél
Válasz 01.10.15. 19:40 #13
Gagyi
Nekem egy Barátom és 4-5 félig haver félig barát, mert azért ők is segítnek de NEM MINDIG! És azon kívül 30 haver, akivel dumálok de azon kívül semmi. Most hogy barátom elutazott 3 hétre, most tudtam meg, hogy ha nem lenne én nem tudnék csinálni semmit. Szóval asszem nekem is kéne még egy-két IGAZI barát.
Zöld a szívem, zöld a vérem!
5959 levél
Válasz 01.10.15. 19:21 #12
Mephisto
gyerekek! az a rohadt számítógép, az az oka mindennek!
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
482 levél
Válasz 01.10.15. 18:25 #11
SAJTQKAC
Lord: nemtom mér vagyok neked ellenszenves, az igazsag az hogy nekem semmi bajom nincs veled, és nem is nagyon lesz, csak néha rádjön az ötperc és akkora baromságokat irsz hogy nemhagyhatom szonélkul.Hát istenem.Ami a szivemen az a számon, mit tegyek, nem akarok senkit megbantani, ha akarok, akkor azt jol lekuwaanyázom
egyebkent pesti vagyok, és allitom, hogy buda sux és pest sem leányálom.
lord: gondolj bele az én helyzetembe, azt mondtad, hogy keressek uj BARÁTokat.egy barátot nem lehet keresni, annak évek alatt kell kialakulnia, de hat az nem 1szeru.
a netes haverokat én nem merném barátnak nevezni, mert tegyuk fel: apád meg akarja szuntetni a netedet.micsinalsz? szolsz egy netes "barátnak"? nem fog segiteni, meg sem probal, vagyis nagyon kicsi az eselye ra.Volt mar szerencsém hasonlo esetbe kerulni, és mondhatom, hogy rábasztam...a neten haverokat szerezhetsz MAX, addig, amig nem talalkozol valakivel eloben is
Azert mert valaki mashogy gondolkodik, nembiztos hogy kapásból mocskos kommunista...
2752 levél
Válasz 01.10.15. 18:21 #10
Pete Croft
Nekem 3 spanóm van:
Remport Béla
Gera Attila
Boda Emese (nem a barátnőm, de az egyik legjobb haver)

Pete Croft
"I make my own luck."
₪Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...₪
6614 levél
Válasz 01.10.15. 18:18 #9
Kolin Mekré
Üdv!

Könnyeket csaltok a szemembe, annyira megható ez a Lelkisegély szolgálat .
Tényleg sokat számít a barátság, nekem az a 2 haver akikben vakon megbízok már általános 1-től ismerem, együtt voltunk szakközépben ,és most én főiskolán vagyok míg ők melóznak, de hetente összeröffenunk...

Megfigyeltétek?:
Amikor kijárjátok majd a sulit (ha kijárjátok ) akkor fog kiderülni ki az igazi barat, mert vagy tartod vele a kapcsolatot vagy nagy ívben szartok egymásra. Nekem van egy haver GYőrben tanul, (Miskolctól kicsit messze van) na ő neki mindegy milyen társaságban van, csak piás társaság legyen
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
2752 levél
Válasz 01.10.15. 18:15 #8
Pete Croft
Lelki-beteg vagyok.....Pete Croft
"I make my own luck."
₪Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...₪
20761 levél
Válasz 01.10.15. 17:42 #7
Eric
Igazi barátom nekem is csak 3 van. Haver meg egy sem, őket inkább jó ismerősnek nevezném. Haverokra nincs mostanában szükségem.
Szerintem egy haver veszélyes dolog, mert az ember hajlamos egy idő után azt hinni, hogy számíthat rá és akkor jön a pofára esés.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
2580 levél
Válasz 01.10.15. 15:34 #6
AriAmi
Nem is tudom...
Nálam a haver azt jelenti, hogy jó dumapartner, de egy nagy seggfej. A barát meg azt, akivel még a legtitkosabb titkaimat is megmerem osztani, megértő, és szintén jó dumapartner. Barátom legutóbb 2 éve volt, azóta mindenkivel elvesztettem a kapcsolatot. Amióta fiatalkorú vagyok, az élet hirtelen nagyon nehéz lett.
Persze nem vagyok egyedül ott van a net, a több száz fórum/vendégkönyv/chat, amit teleírok a hülyeségeimmel, és szerzek sok yofej barátot, mint pölö Ti, de inkább ezt nem ragozom, mee nagy lesz az egotok.
2328 levél
Válasz 01.10.15. 15:12 #5
PoCoK
"Miskolci, pécsi etc... őket valamiért sokkal nagyobbnak tartom mint a pesti levelezőket."
Nah ezt jól esett hallani a te szádból, mivel én miskolci vagyok. Egyébként nekem 3 BARÁTOM van, akiket ismerek ~12 éve és azóta nagyon jól megismertük egymást,és tökéletesen megbízunk egymásban. Haverokkal viszont fullon vagyok... Én nem úgy vagyok ,mint AriAmi, én ezekkel a haverokkal is jó viszonyban vagyok.. Ilyen haverokból nekem van(és ez nem nagyzolás) kb vagy 50.. Ezeket a sok suliváltás közben ismertem meg és még mindig tartom velük a kapcsolatot, mert jó fejek... Szóval nem kell elkeseredni, az ember rátalál előbb-utóbb az igazi barátaira..
stufumofo™
2580 levél
Válasz 01.10.15. 14:56 #4
AriAmi
Na, Sajti, asszem egy cipőben járunk.
Nekem sincs barátom, de hülyemilliomoskisbuziköcsögseggfej haverom az van sok. Ők nem szeretnek engem, és én sem őket - de jó velük beszélgetni. Voltak köztük drogosok, alkoholisták, betörők és még sorolhatnám. Sok olyan haverom volt, aki pár évet töltött a fiatalkurúak börtönében. Rengeteget kamuznak(pl. hogy az egyik nagyapja a nyugdíjából vett 1 Lamborghinit, vagy hogy tennap elvert 5 cigányt), én ezekre mindig azt mondom, hogy elhiszem. Tod miért? Mee ha nem mondom azt, akkor 2-3 hónapik azzal b***ogatnak, hogy higgyem már el. De a lényeg, hogy szeretek ezekkel a seggekkel beszélgetni. Ők röhögnek rajtam, én is rajtuk. Ha valamire megkérnek, én nem teljesítem, mee nem vagyok a csicskásuk, ő is ugyanúgy meg tudja csinálni. De jó velük beszélgetni, mee mindig érdekes a téma, és szeretek dumcsizni.
De azért meg kell hagyni, barátom is van, legalábbis netes. Nem nehéz megtalálni engem az egész interneten - vagyok több száz fórumon, cseten, vendégkönyvben... A neten rengeteg barátom és barátnőm van már, és ennek nagyon örülök.
Az életben nem azért nem vagyok ilyen szerencsés, mee rossz lenne a stílusom, hanem mee tele van seggekkel egész Pest, és már nem találok egyetlen yofej embert se. Ha körülnézel eme fórumon, láthatod, hogy van itt sok miskolci, pécsi etc... őket valamiért sokkal nagyobbnak tartom mint a pesti levelezőket.
Szal szerintem csak nézz körül a világban - meglátod, van sok rendes ember, valakinek csak szimpi vagy...
3553 levél
Válasz 01.10.15. 06:12 #3
The Lord
nézd sajti...

Én nem tudom mennyi igaz abból amit leírtál, de akkor esetleg változnod kéne nem? Mert azért néha voltak (vannak-e még?) durva beszolásaid a forumon, 1-2x az én témáimban is, amiatt nálam elég ellenszenvessé váltál, mostanában ijen nemnagyon volt, de nyáron igen. Esetleg próbálj változni, vagy új társaságokba bekeveredni, és akkor tuti lesznek haverjaid. amúgy eza definiálás is furi, mert renegeteg haverom van, de amit te lírtál abbol max2, de lehet hogy annyi se
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
6614 levél
Válasz 01.10.15. 02:18 #2
Kolin Mekré
Üdv!

NEm köll letargiába esni. Nekem ilyen haverom szám szerint 2 van falusiak...lehet rájuk számítani.
Nézd nem tudom, hol laksz, de én azt figyeltem meg , hogy a városokban nem figyelnek annyira egymásra az emberek (nem figyelnek??? ha meglátnak valakit az utcán eszméletlenül, vérezve átlépnek rajta!!!)
Mondjuk, miskolci vagyok, de pesten tanulok->nekem bőven elég a városból ennyi. Falun (SZERINTEM) normálisabbak!!!
Az viszont, biztos a mostani "haverokra" nem biznám rájuk, sem a hugomat , sem az életem...

ui.: HA ilyen barátot keresel, tudod hol ne keresd? A KÉK OSZTRIGA bárban.. >

Na hello
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
482 levél
Válasz 01.10.15. 00:41 #1
SAJTQKAC
Hat az az igazsag hogy mint oly sok mas embernek a foldon eleg sok bajom van, és eddig senki nem tudott segiteni, remelem majd akad valaki aki bolcs, és tud segiteni.
Mielott a segitségeteket kernem, ezt hadd irjam ide, hogy a lamak veleménye meg a lama beszolas nem erdekel.
"Az okos ember nem bölcs, a bölcs ember viszont okos, az okos emberrel lehet beszelgetni, a bölcs emberrel lehet hallgatni.A bölcsek társaságát keresd, az okosakét keruld."-nagyjabol igy hangzik Simon Andras elmélkedése.

szoval akkor belekezdek.Arrol van szo, hogy nincs egy barátom se, és nemtudom mit csinaljak.Haverbol akad ezermillio, de barat egy darab sincs.És baratok nelkul nem lehet élni.Én a barátot ugy definialom, hogy megérto, nem hazudik, nem veri át a huje fejem, ha segitseg kell, akkor fenntartások nélkul segit, és azonnal, és persze nem vár el semmit a segitségért.
Namost ilyen ember nincs jelenleg az életemben, a közeli haverkapcsolatok kozott sem, sehol.Akiket ismerek azokbol nyilvánvaloan nem lesz barat ez teny.Namarmost akkor hol talalok baratot, és hogyan? ez a kérdésem, amit nem tudok már 4 éve megoldani, eddig csak áltattam magam, de mindig csak rábasztam...szal valaki help me.

Köszi: SAJTQKAC a letargia
Azert mert valaki mashogy gondolkodik, nembiztos hogy kapásból mocskos kommunista...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.