Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Parasztkodás

647 levél
Válasz 02.02.02. 23:14 #56
szando
Most jöttem haza a síelésből, Ausztriából. Egy Watschig nevű kis faluban voltunk, méghozzá ottani parasztoknál laktunk. Ott nyugaton az, hogy valaki paraszt abszolút nem pejoratív, sőt. Egy tehénfejést meg is néztem: összesen két ember intézi el kb. 100 tehén fejését, a legmodernebb gépekkel. A teheneknek a nyakukban lóg egy mágneskártya, amivel egy számítógépben vannak beregisztrálva, a gép pedig a leadott tej mennyiségéből állapítja meg a takarmány mennyiségét, amit adni kell neki... Eszméletlen...
Ha a magyar társadalom ilyen szintre fog eljutni, akkor majd mondhatjuk, hogy felnőttünk Nyugathoz, de addig ennek a szintnek a mércéje a Dáridó meg a Fradi-Újpest meccsek.
"És egy pár üveg sörtől majd mindenki elfelejti, hogy az lett amit így pont nem akart itt senki..."
313 levél
Válasz 02.02.02. 17:32 #55
piski
Reapnek teljesen igaza van.Az egész csak poénnak indult,aztán mi lett belőle.A fórum közepétől engem aláz mindenki.Legszivesebben letörölném az egészet.Szerintem akinek tetszik az irjon bele,akinek meg nem tetszik annak meg van másik topik.
My words are weapons in which I murder you with?
3313 levél
Válasz 02.01.30. 18:52 #54
Reapest
Már ne haragudj, de ez azért kurvára nem erről szól, hogy egyén és egyéni vélemény. Ilyen alapon szart se lehet kezdeni. És szerencsére rajtad kívül eddig senki sem akart, amikor komolyabban akart valamiről beszélni, ergó te nem akarsz komolyan beszélni. Eddig nem vettem észre, hogy a topic a mocskolódásról és a másikba belerúgásról szólna, ez csak a te egyéni véleményed (senki se küldte el a másikat, arra ott van AriAmi topicja). Ez a hozzáállás viszont rólad árul el rengeteget. Megmondjam hogy mit? Megmondom, mert én nem szeretek úgy levelezni, hogy leírom, hogy gondolok valamire, de azt, amit gondolok, már nem merem (olyan dolgot még senki sem akart rámfogni, hogy "egész sokminden(t)" . Véleményem szerint arról van szó, hogy neked nem tetszik ami itt folyik (nem értesz velünk egyet), de mivel képtelen vagy arra (vagy azért, hogy hitelesebbnek tűnjön a mondókád) nem akarsz elkezdeni egy normális levelet, inkább leírsz egy baromságot, aminek semmi értelme és utána próbálsz átevickélni a lényegre. Na mind1, a lényeg, hogy a lényeg léynegében megjelenik leveledben.
Arra visszatérve, amit meg boncolgatni próbálsz: végülis mit akarsz mondani? Mert itt gépelgetsz olyanokat, hogy sok a bunkó, de vannak értelmesebbek is (akik persze hülyék, mert rosszul tudják, amit fejtegetnek). Aztán megkérdezed: "Akkor meg mi van? Ennyire nincs igény az értelemre??". Mit akarsz, válaszoljunk???? Szerintem lenne rá, csak ahhoz már mindenki túl lusta, hogy írjon valami értelmeset vagy túl jópofinak tartja magát, hogy ne írjon le valami baromságot. Persze vannak topicok a baromságra is: ez az. Ha nem tetszik, ott van egy csomó más topic, ahol áraszthatod értelmed fényét.
20686 levél
Válasz 02.01.30. 18:24 #53
Pyrogate
Én már találkoztam igazi parasztokkal, de azok egészen városian nzétek ki. Sőt egészen soxor mutatták ezt ki. PL:-"Mi van bazzeg, minj a p***ba, meg nem dumáljál fa***om, mert beverem a pofádat"
Igazából a téma szempontjából most nem tom eldönteni, hogy mint szántóföldön dolgozó szegény emberek / falusi legények / vagy az elején említett parasztos beszólásokról van szó! De talán a falusiakról van beszélünk, és akkor már talán nevezhető szomorúnak a dolog.
Szenvedély nélkül a foci halott.
1719 levél
Válasz 02.01.30. 17:00 #52
TheHolyOne
Ez nem arról szól, hogy most vicc/nem vicc. Hanem ki mit tart viccnek. Az, hogy te ezeket viccesnek tartod, az rólad árul el egész sokmindent. Számomra ez az egész csak mocskolódás: "Jól rúgjunk bele a másikba, höhöhö..."
Visszatérve arra, hogy honnan indult az egész topic (mert végigolvastam) és hová jutott, csak annyit, hogy a közepe táján egész értelmes hozzászólások voltak (az más kérdés, hogy némelyikben az egész érvelésnek rossz volt az alapja), ami azt jelenti, hogy nem csak bunkók vannak itt. Akkor meg mi van? Ennyire nincs igény az értelemre??
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
3313 levél
Válasz 02.01.29. 20:43 #51
Reapest
Ödönke: Nagyon komállak, te egy ertelmes arc vagy! Nem akarsz indulni a következő választáson?

TheHolyOne: Húúú! Ezzel kellett volna kezdeni. Egyszerűen leírni a topicot azzal, hogy továbbiakban follyon a Vicckebe, ott pedig úgyis elenyészne a többi blődség között.
Szőke nő/rendőr: Ez egyébként nem azért vicces, mert nem történt meg, hanem azért mert az évtizedek során egy bizonyos kép alakult ki róluk a társadalomban. Tehát nem kell magyarázni valakinek, hogy miért vicces (vagy miért kellene röhögni most rajta, ha szar a vicc egy adott vicc, mert tudod, mire gondolnak.
646 levél
Válasz 02.01.29. 17:07 #50
ödönke
ez se látott legalább 2 hete nőt
1719 levél
Válasz 02.01.29. 17:03 #49
TheHolyOne
Leveled rám vonatkozó részére reagálva: az úgy faszság, ahogy leírtad.
Miért viccesek a szőke nős/rendőr...stb. viccek? Mert azok nem történtek meg, te ***.
És ezaz: miért vicces az, aki hülye és hülyeségeket csinál? Nem vicces. Az ilyeneket inkább sajnálni kéne, nem kiröhögni (persze van aki megérdemli, de az nem egy osztálytárs, aki csinált 1 hülyeséget).
Mellesleg ez az egész topic is szar, ahogy van: jelen állapotában bunkóság, a többire meg ott van a "viccek"-topic. Gondolok itt a viccekre, melyek ezekről (parasztokról/tuskókról) szólnak. Mert nem hiszem, hogy ette már valaki is bicskával a vattacukrot, és, hogy a déli harangszó csak délután háromra ér el hozzájuk.
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
1984 levél
Válasz 02.01.29. 10:27 #48
Hubert
Hát itt valaki nagyon csihánra pesált ....
Next stop, Wonderland.
9563 levél
Válasz 02.01.29. 10:21 #47
kEnAcE
És akkor még vannak, akik csodálkoznak, hogy tömegesen lépnek le emberek a DOME-ról. Válság helyzetben ez a legjobb politika, kapjátok szét egy mást.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
646 levél
Válasz 02.01.29. 09:17 #46
ödönke
kiváncsi vagyok hogy mikor fogtok már engem is utálni , vagy már igen csak még nem tudok róla?
646 levél
Válasz 02.01.29. 09:15 #45
ödönke
hát ez nemigaz itt nem lehet normálisan beszélni bazz mert valami tahó paraszt ugyis beszól valami köcsögséget , bár a témáról fingja sincs mégis beszól , az elején tök jó poén volt az egész, aztán jött 1-2 igazi paraszt, azóta anyazás megy fijaim naccerűek vagytok

kapjátok be
3313 levél
Válasz 02.01.28. 19:03 #44
Reapest
3313 levél
Válasz 02.01.28. 19:02 #43
Reapest
Elnézést, hogy kioktattlak, de én mélyen tiszteletben tartom és elfogadom a véleményeteket, de akkor kérlek ne jöjjetek nekem azzal, hogy bajok vannak. Majd amikor elkezdünk erről beszélni, jönnek a félszavas válaszok. Egyszerűen az élő beszéd is többet igényel! Persze lehet hülyülni, de annak is megvan a maga helye. Tulajdonképpen hány éves vagy? Nem hiszem, hogy olyan fiatal, hogy ne tudja felfogni a dolgok súlyát (mit, hol érdemes feszegetni - fogalmazzunk így . Egy !bizonyos szintű! komolyság nem árt, mert egyébként széthullik az egész fórum és akkor sírhattok. Ezt a bizonyos szintet pedig remélem, hogy mindenki ép ésszel fel tudja mérni.
Ja! És máskor csak akkor válaszolj, ha tudod, mit is írtak előtte, mert gondolom nem vagy pitizseniskedő, aki rögtön tudja, ki mit írt és rögtön meg is van rá a helyes válasza. Vagy tudod mit: én is mindenkinek a hozzászóláást elolvasom, mert tiszteletben tartom a másik véleményét, nem pedig olyanokat írok, hogy "nem olvastam el, mit írtál, de biztos szar, meg egy fasz is vagy". Tudod, ember, tolerancia, emberszámba kellene venni a másikat is.
2580 levél
Válasz 02.01.28. 18:20 #42
AriAmi
1984 levél
Válasz 02.01.28. 09:47 #41
Hubert
Reapest:
Jó fejnek tartalak öreg, ezért remélem megengeded, hogy kissé kioktassalak.
Amit mondasz, lehet igaz, de nagyon fárasztó azt a sok szöveget elolvasni, én például bevallom, nem olvastam el a topik filozofikusabb részét. Meg eléggé halvaszületett ötlet a topik is, Be praised TheHolyOne
Szóval inkább beszéljünk a nõkrõl...
Next stop, Wonderland.
3313 levél
Válasz 02.01.26. 17:18 #40
Reapest
AriAmi: Wazz, senki se kért, hogy írjatok ide. Aki azt gondolja, hogy a dolgok tényleg úgy történnek, hogy ha paraszt, akkor feltétlenül tuskó, azt sajnálom. Mellesleg ma már a szó szoros értelmébe véve azt se lehet mondani a mezőgazdasági munkásokra, hogy paraszt, mert nem az rájuk a helyes elnevezés. De tudjátok mit? Nemsokára egy olyat teszek, amire Dino bizti bezárja ezt a topicot és akkor örülhettek, hogy full kultúrált és értelmes lesz a Dome. Rendben? Csak az vesse erre a topicra az első követ, aki nem nyitogatott olyan topicokat, mint például az "Ez 1 topic" és társai. Furcsa emberek vagytok: néha leírjátok a legnagyobb gyökérségeket, néha pedig eljátszátok a jólfésült, értelmes kisfiút. Sajnos tényleg az a gond, hogy 1-1 levelet nem lehet átmozgatni más topicokba, csak témákat lehet más témakörbe (avagy marad a topic lebombázása). Nagyon nem szeretem az ilyen lelkizős szövegeket. Csináltok valami baromságot, belátjátok, hogy baromságot csináltatok és akkor elkezdtek magas röptű levelezésbe, mintha mi sem történt volna és tulajdonképpen akik ezeket csinálják tökéletesek (hülyeségtől mentesek) lennének. És ezt az elkövetkező levelekben igencsak próbálják is alátámasztani, például a korrekt levelek mindenféle indok nélküli helyeselésével (ez alól most kivétel a Kolin Mekré meg a Hadzsi mert velük idáig se volt semmi gond vagy legalábbis nem olyan szignifikáns, hogy emlékezni lehetne rá hónapok távlatából).

Hadzsi: Úgy tűnik te nem érted. "Egyáltalán nem voltam felháborodva, sőt." -Ezt nem is lehetett kivenni a leveleidből. Én épphogy azt mondom, hogy ez szórakoztató: nem szabad komolyan venni az egészet, az egész csak móka. Vicces oltani valakit, az is vicces, ha valaki kontrázza a sületlenséget, de az nem vicces, ha valaki ezt komolyan veszi és a. komolykodni kezd jólfésültkisfiú módra vagy b. eldurran az agya és jön a "nem is, te vagy az" meg a "k. anyád" (a k. itt nem a kedves rövidítése).

The Holy One: "Akik vidéken, földművelésből élnek" nem egyenlő a paraszttal. Tényleg szomorú (mint ahogy ezt már AriAminak kifejtettem), hogy sokak számára az. Én ez utóbbi szóra a babot használom (hogy még véletlenül se lehessen összekeverni a mezőgazdasági munkással), de közismertebb szó a tuskó. Az ilyen emberek meg néha művelnek 1-2 mulatságos dolgot. Az egy másik dolog, hogy egy csomót alacsony iskolázottságuknak lehet köszönni. De ha már ilyen nagyon komoly emberek vagyunk itt a szemétdombon, akkor csak úgy megkérdezem: mi a vicces a rendőr- és szőkenős viccekben? Miért vicces az, hogy valaki hülye és hülyeségeket csinál? Miért viccesek az utolsó mondatok, miért vicces, hogy valakit baleseti halál ér? Ezekre most nem várok pontos választ, elég az, hogy ezek a társadalom fejlődésével épültek bele az emberek gondolkodásába.
2580 levél
Válasz 02.01.25. 08:38 #39
AriAmi
DöHolyOne-nak full igaza van, nem úgy, mint Pájrógétnek és a Prófétának.

Pájrógét: te meg ne csak pofázz, hanem tényleg mentsd meg a világot!

Ps: Lehet, hogy paraszt voltam, de én legalább nyíltan vállalom.
2705 levél
Válasz 02.01.24. 23:24 #38
hadzsi
Na tényleg a szentségesnél van a pont. Reapest: Te egy kicsit félreértetted a legutolsó hozzászólásomat. Egyáltalán nem voltam felháborodva, sőt. Azért írogatok néha, hogy így egy kicsit levezessem magamban az "agyömlésemet". Mer'hogy vizsgaidőszak van azt' ki van a fasz vele. És elég szórakoztatónak találom ha valaki a bugyuta beszólásaimra idétlenséggel felel. Ezek a dolgok abszolút nem sértőek, ha valaki egy csepp humorérzékkel meg van áldva. Sajnos azonban elég kevés ilyen emberke van egyelőre.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
6609 levél
Válasz 02.01.24. 15:59 #37
Kolin Mekré
Üdv!

Nálad a pont, teljesen igazad van.
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
1719 levél
Válasz 02.01.24. 15:49 #36
TheHolyOne
Hasonlítsátok össze a téma elejét a végével. A különbség hihetetlen.
Az eleje: höhöhö, ez akkora paraszt vót, hogy az csak na ide gyütt oszt, aszongya...
A vége pedig nagy pszichológiai értekezések a sértés-sértődöttség viszonyairól és a netes személyiségekről, aztán az egész átment anyázásba.
Ez így elég égő. Elkezdtek szidni valaki(ke)-t, aztán meg nem tűritek ha titeket szidnak. Szerintem ez a parasztság. Akik vidéken, földművelésből élnek nem jelenti azt, hogy nincs jobb dolguk, mint napi 12 órát gürcölni, hogy kenyérrel és kolbásszal betömhesse a ti pofátokat. Az a gyerek aki büszke volt rá, hogy traktorral ment suliba, nem jelenti azt, hogy ő most egy hű-de-nagy-paraszt. Lehet, hogy csak nincs rá lehetősége, hogy olyan "hű de szuper masinérákkal" járjon. És ez a parasztság, hogy ti kinevetitek. A legjobb most az lenne, ha ezek után csak olyan vicces beszólásokat írnátok ide, amilyenekre már volt példa a topic közepén.
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
647 levél
Válasz 02.01.24. 09:18 #35
szando
Rendben, haggyuk ezt a francba. Az ember sok olyat ír, amit később megbán... /sajnos nem lehet módosítani a hozzászólásokat/ téma-topik tényleg megegyezik, de én topiknak hívom a fórumos témákat, nem pedig témáknak.
Én szeretek hülyülni, úgyhogy csak hajrá!
"És egy pár üveg sörtől majd mindenki elfelejti, hogy az lett amit így pont nem akart itt senki..."
3313 levél
Válasz 02.01.23. 23:01 #34
Reapest
Piski: Ha van rá igény, akkor természetesen nyugodtan helyt kaphatna egy-két topic magasabb röptű értekezések számára (mint kb. fél éve volt is pár ilyen). A baj az, hogy nincs rá igény.

Szando: Sok mindenben egyet értek Arival és kurvasokmindenben nem. Ha azt hiszitek, hogy őt istenítem, titeket meg szarba tiporlak, tévedtek. AriAmi is tett egy csomó rossz lépést mostanában. Mellesleg én is megértettem, hogy mit írtál, csak ez egy "politikai fogás" volt, hogy nem írtam ki az egészet. Természetesen utólag, amikor lehiggadtál (jópár levéllel később), helyesbítettél, de csak miután rádszóltak! És ezen van a hangsúly, de mellesleg lexarom mit csinálsz, nincs veled semmi bajom, nem fogok azon veszekedeni, hogy ÉN jobban tudom, amit TE gondoltál . Mellesleg a téma és a topic azonos (nézzed csak meg a szótárban, ha nekem nem hiszel, habár nem áll szándékomban átvágni senkit), csak ugyebár te elsőre fórumot írtál, de mind1, mert azt írtad oda, hogy pont oda nem írsz (ez egy paradox állítás vagy mi...az ilyenekhez lamer vagyok .

Pyrogate: Olvastam, de ezen inkább kiröhögöm a belem. Hihetetlen, hogy (elnézést, ez még tőlem is ocsmány lesz) valaki ide szarik és akkor mindenki azt dagasztja. A szart tudtommal le kell húzni. Nem is értem miért élnek még az Airs topicok? Sírni akartok vagy mi? Jöjjenek csak a régi témák! De ne feledd, csak visszatérHET a régi király Dome. Ehhez mi is szükségesek vagyunk!
313 levél
Válasz 02.01.23. 21:29 #33
piski
A betyároshétszöntségit!Ne marjátok egymás lögények!

Reapnek igaza van,ne kötekedjünk hanem hülyüljünk.Ha valaki filozofálni akar,nyisson topikot Freud és nézetei cimmel.Ez egy másik ház.
My words are weapons in which I murder you with?
647 levél
Válasz 02.01.23. 20:45 #32
szando
"Ez bizony bukó! Azt írod ott, hogy nem írsz oda"
Hát ha nem idézel tovább, akkor persze hogy így jön ki. Úgy látszik, hogy rajtad kívül mindenki megértette amit írtam, de azért elmagyarázom:

a pontos idézet: "nem írok ebben a témában [most figyelj!] (mármint AriAmi + Lord kontra lámák)" Nem topikot, hanem TÉMÁt írtam, az meg elég nagy különbség.

Az utóiratodról meg csak annyit, hogy ha te AriAmiék seggét szereted nyalni, akkor nyaljad, csak azt sose felejtsd el, hogy ki baszta el igazából a topikokat, amikor idejött.
"És egy pár üveg sörtől majd mindenki elfelejti, hogy az lett amit így pont nem akart itt senki..."
20686 levél
Válasz 02.01.23. 20:12 #31
Pyrogate
Hmm, ma aztán szófosásod volt Reap! Olvasd el az előző leveled, menj rá a arra ott fenn, hogy nem számitástechnikai témák, menj be egy Aris témába, és számolhatsz 10ig, mert megint csak a kötekedéseket olvashatod:Đ
Sajnos így van, majd csak lesz valami jó ezen a fórumon. Asszem előveszek egy-két régi jó topicot, és visszatérhet a régi király DOME!!!!
Szenvedély nélkül a foci halott.
3488 levél
Válasz 02.01.23. 19:32 #30
jatfield
Te azt írtad, hogy nem szabad engedni, hogy felszínre jusson, én meg azt, hogy igenis jusson minden nyilvánosságra, csak vigyázzunk, hogy a hév el ne sodorja a jóízlést és a kölcsönös toleranciát. A más kérdés csak egy fordulat .
3313 levél
Válasz 02.01.23. 19:09 #29
Reapest
Jatfield: "Az már más kérdés, hogy a sértettség, harag, düh, felháborodottság stb. mennyire kultúrált formában jelenik meg" Ok! Ezt írtad. De azt már lexarod, hogy én mit írtam: "sértés hatására keletkeznek benne". Ez alatt (gyk) értem a sértődöttésget (sértettség , haragot, dühöt, felháborodottságot és az stb.-t is.
Normálisan én is őszintén írok, mint te. De a sértődött szövegre te mást írtál ("Az már más kérdés"). Valóban? És mi? Erre úgy tűnik, hogy nem voltál hajlandó válaszolni. Vagy tényleg nem vágtad, mit írok. Normális irogatásról szó se volt, csak a "más más kérdésről", ami azért annyira nem más kérdés, hiszen erről kezdtem el beszélni. Nem?

Szando: Okééé, hehehe! Látom már miért vagy AriAmi egyik kedvenc mókamestere.
Gondolok most arra, amikor ezt írtad: mindenesetre én addig nem szólok a fórumra, ameddig itt rendes körülmények nem lesznek.
Emléxel Ari? Byez 4eva!". Majd amikor Ari elköszönt tőled az ő maga, tuskerák stílusában , akkor meg mentegetőzni kezdtél, hogy nem is úgy értetted és csak "Én olyat nemmondtam, hogy elhúzok (tanultam tőled , csak annyit, hogy nem írok ebben a témában ". Ez bizony bukó! Azt írod ott, hogy nem írsz oda.

U.I.: A vitával semmi bajom. A humorral és ökörködéssel semmi bajom. Csak ezt a kötözködő stílust nem bírom. Tök mind1, mi van, csak bele tudjak kötni és még vigyorogjak is, mint akit baszni visznek. Ezért olyan szar a Dome, amilyen. Senki se mondta magára, hogy TD lenne, de mindenki kurvára azt gondolja és egy csöpp tapintat nincs senkiben, hogy a másikat le ne nézze. Mert ő ugye Tökéletes Domeos és mindenki más csak utolsó sutyi, bunkó parszt. Mellesleg a sírás-rívás most a ti oldalatokról megy, mert ti nem bírtok nyitni egy normális topicot sem, ha pedig nyílik egy abnormális, azt is elbasszátok. Például itt mindenki tudja (gondolja), hogy a másik nem paraszt, de azért jönnek, hogy "hú de prosztó". Ahogy észrevettem ez a topic a hülyülésről szól, ahol mindenki írhat valami vicceset tárárettetó-styleban és ezen mindenki jót kacagna. Sajnos ez csak elméletben van így. Gyakorlatban tényleg az "egy igazi TD ugyanis mindent full komolyan vesz" érvényesül. Kár.

3488 levél
Válasz 02.01.22. 22:06 #28
jatfield
"Az, hogy valaki meg tudja állni, hogy az emberi érzései, amik egy sértés hatására keletkeznek benne, ne jussanak a felszínre (mondom, jelen esetben a netre) egy előny."
Nálad. Én az őszinteséget kedvelem. Sokkal izgalmasabb úgy . Az már más kérdés, hogy a sértettség, harag, düh, felháborodottság stb. mennyire kultúrált formában jelenik meg.
647 levél
Válasz 02.01.22. 21:37 #27
szando
Na akkor tedd is azt, amit írtál, oké?
"És egy pár üveg sörtől majd mindenki elfelejti, hogy az lett amit így pont nem akart itt senki..."
3313 levél
Válasz 02.01.22. 18:58 #26
Reapest
Tudom, de interneten mindenki biztonságban érzi magát a monitor mögött: bárki lehetsz a valóságban és bármit csinálhatsz, mind1. De a netes egyéniségedet az alapján ítélik meg a többiek, amennyit látnak belőle itt vagy máshol leírva. Az, hogy valaki meg tudja állni, hogy az emberi érzései, amik egy sértés hatására keletkeznek benne, ne jussanak a felszínre (mondom, jelen esetben a netre) egy előny. Ha itt tombolsz-rombolsz, az számomra nem sértő, de ha valami hasonlóan "frappáns" dologgal állsz elő, abból egy korrekt válasz születhet. Természetesen gondolni (jelen esetben ebbe bele tartozik a nem netes cselekvés is), mindenki azt gondol, amit akar.
Persze a valós életben is vannak higgadt emberek (egy csomó tanárom néha úgy reagálja le a szitukat, hogy azt mondja: na, most 10-ig számolok magamban, hogy ne mondjak semmi durvát, várjatok...jó! folytathatjuk .
2705 levél
Válasz 02.01.22. 11:05 #25
hadzsi
Nahát itten tiszta kútúr-emberek jelennek meg néha. Megmondom őszintén ,hogy az előző dolog írása közben bőgtem és tomboltam is, és direkte sértőnek szántam. Na ehhez mit szólsz?
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
3488 levél
Válasz 02.01.22. 00:08 #24
jatfield
De azért itt is van aki elolvassa. Tomb-tomb, bőg-bőg .
3313 levél
Válasz 02.01.21. 23:27 #23
Reapest
Végre egy ember, aki normálisan reagálja le a támadó-levelet! Gratulálok! Te vagy ezen a héten a legemberségesebb ember a fórumon! Nagy kár, hogy kevesen vagytok. A legtöbb ember nem tudja higgadtan kezelni a szituációkat (ez egyébként városiaknál a mindennapi stressz hatása is lehet) és ha hibázik is, akkor se akarja belátni, túl hiú ahhoz. Ha kapnak egy nekik nem tetsző üzenetet rögtön vagy tombolni vagy bőgni kezdenek (a legrosszabb persze ezeknek a kombója . Szerintem ha lesz design váltás a fórumon, akkor olyanokon is el lehetne töprengeni, hogy stresszoldó miniappletek. Például a Broken Sword 1 intsallja közben lehetett faltörővel játszani, itt is lehetne ilyesmi. Akár pontgyűjtős alapon is mehetne és akkor új értelmet nyerne a "ki a Jani a fórumon", csak éppen nem a levél- és ranggyűjtéssel.
Vagy néha bejöhente a képbe valami vicces kis trutymák (amit akár reklámmal is lehetne kombinálni), mint amilyen a főoldalon volt (a Chokito csigája volt a rakétán), még tavaly. Meg ilyesmik. Persze ezt talán nem ide kellene írnom.
2705 levél
Válasz 02.01.21. 02:05 #22
hadzsi
Az olvasószemüveg rajtam van kedves barátom ,de azért köszönöm, te olyan kis figyelmes srác vagy. Netán városból írogatunk?
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
3313 levél
Válasz 02.01.20. 19:22 #21
Reapest
Menj el szemészhez.
1984 levél
Válasz 02.01.20. 19:15 #20
Hubert
Nétené, hogy eszi a fene ezeket.
Mit vagánkodtok itt, dobogtattok mint a baknyulak, s közbe a tökötök bezápul a sok üldögéléstõl.
Menjetek haza met vár az asszon, ha tuttok vele valamit kezdeni a girhes pöcsötökkel.
Göcik.
Met az állatok felkopna a paraszt nélkül, sok ingyenélõ mihaszna. A kolbászt tudjátok nyelni bezzeg, miko' hozzánk jõtök, s pájinkát is vedelni. A mútkor es összehánta a friss sarjúmat az odorba egy fenyképezõgépes pesti. Hogy a fene a pofájába, a tehent se tudtam megfejni miatta.
Next stop, Wonderland.
2705 levél
Válasz 02.01.20. 18:59 #19
hadzsi
Hát köztetek is van jópár hatalmas paraszt úgy látom.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
3313 levél
Válasz 02.01.20. 18:37 #18
Reapest
Jóhóhó van, okos kutya! Leül, ellazul. Akarsz beszélni róla?
2580 levél
Válasz 02.01.20. 17:50 #17
AriAmi
Hogy ti mekkora nagy parasztok vagytok, itt a bizonyíték.
166 levél
Válasz 02.01.20. 17:47 #16
BGabi2
-"Olyan paraszt vagy, hogy szédülsz a betonon!"

-"Olyan paraszt vagy, hogy bicskával eszed a vattacukrot!"
Úgy élj, hogy amikor életed filmjét nézed, ne tudd, hogy akció- vagy pornófilmet láttál.
3313 levél
Válasz 02.01.19. 19:58 #15
Reapest
Király társaság lehet.
313 levél
Válasz 02.01.19. 18:31 #14
piski
A srácot a kombájnos változattal szivattuk.

Reapestersze,hogy komoly, és ezek a lazábbak.
My words are weapons in which I murder you with?
3313 levél
Válasz 02.01.06. 20:45 #13
Reapest
Olyan paraszt vagy, hogy az óvodában is szalonna volt a jeled!
647 levél
Válasz 02.01.06. 19:22 #12
szando
Olyan paraszt vagy hogy eccer kaptál legot, abból is disznóólat építettél
"És egy pár üveg sörtől majd mindenki elfelejti, hogy az lett amit így pont nem akart itt senki..."
3313 levél
Válasz 02.01.04. 21:05 #11
Reapest
Na, tárárettetóu, most gyüttem meg a szántófűdrő! (ja! télen az el van fagyva....sebaj! vérbeli paraszt ilyenkor is kimegy dolgozni).

Piski, te ugye csak viccelsz? Ennyire bab ember nem létezhet!
313 levél
Válasz 02.01.04. 00:06 #10
piski
A beszólásai meg tök röhejesek:

'Asszed te vagy itt a számadó juhász?'

' A' meg mi a tüzes istennyila?'

'Van peszamád?Megfejellek ittalszó'! '
My words are weapons in which I murder you with?
313 levél
Válasz 02.01.04. 00:03 #9
piski
A srác akiről beszéltem nemcsak paraszt,de még büszke is rá!
Egyszer traktorral hozta a suliba az apja,mert lekéste a buszt,de nem szégyelte hanem elkezte dicsérni:

'Ez ám a járgány,nem a flancos masinériák amivel tik jártok!'
My words are weapons in which I murder you with?
6295 levél
Válasz 02.01.03. 21:15 #8
J. Dávid
Az komoly lehetett...
De egyébként szerintem minden suliban van paraszt..lehet , hogy rendes értelemben nincs, de átvittben nagyon sok lehett..
20686 levél
Válasz 02.01.03. 20:19 #7
Pyrogate
Nálunk nincs paraszt a suliban, de láttam már nagy parasztot az utcán.Enyhén részeg volt, és ott dumált nekem: -Hé Fiam! Gyere csak ide bazzmeg! Hémá, merre kell menni? Nincsnek erre lovak? Mé bazsátokkk meggg? Na jóvan fiam! Te ne dumáljál nekem! Mit kurjantgattsz????
kb ennyi, én egész végig csak röhögtem szemben állva a mukival:ĐĐĐĐĐĐ
Szenvedély nélkül a foci halott.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.