Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Chievo Verona

20674 levél
Válasz 02.01.09. 20:07 #4
Pyrogate
Tudom, hogy igazam van:Đ
Szenvedély nélkül a foci halott.
9789 levél
Válasz 02.01.09. 20:01 #3
Gillette
Igen, pont ez az amire gondoltam.
És a Fulhammal is igazad van.
FORZA CHIEVO!!!!!!!!!
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
20674 levél
Válasz 02.01.09. 19:57 #2
Pyrogate
C*H*I*E*V*O!!!!!!!!!!
Igen van benne valami amit mondasz. Erre most csak egy dolgot tudok mondani: A legtöbb játékos a pénzért focizik! - itt pedig van egy csapat, amimég soha sem volt itt, és mégis nyernek, mert ők DOLGOZNAK az edzésen HAJTANAK a meccseken, nem úgy mint a "nagyok".
KB ez lehetett volna a Fullhamnál is, ám elcseszték azzal, hogy megvette El-Fayed, és sok pénzt, meg sztárokat hozott a csapatba....
Szenvedély nélkül a foci halott.
9789 levél
Válasz 02.01.09. 19:42 #1
Gillette
Bár lehet hogy ez a név sok embernek nem mond semmit de akik rendszeres nétője a Seria A-nak az tudja miről van szó.

Szóval ez egy idén feljutott kis csapat Verona egyik negyedéből.Ez a szezonjuk az első a Seria A-ban,és bizony néhány hónapja még mindenki biztos kiesőnek kiáltotta ki.
Azóta nagyot fordult a világ.Bebizonyították hogy okos taktikával,bátor játékkal és a foci szeretetével mi mindenre képes egy sztárok nélkül felálló csapat.Hosszú heteken keresztűl vezették Európa egyik,ha nem a legerősebb bajnokságát.
Csakhát ugye a pályán nem csak a két csapat 22 játékosa van.Van egy 23. aki bizony még a játékosoknál is jobban és könnyeben befolyásolhatja a mérkőzéseket.
Ő pedig nem más mint a JÁTÉKVEZETŐ.
Ugyanis a 2001.Szept.16.án lejátszott Juve-Chievo (Torinóban)mérkőzésen 0:2 chievoi vezetés után a Juve egyenlíteni tudott majd egy erősen vitatható 11-essel 3:2 re fordította az eredményt és BÍRÓi segítséggel megnyerte a mecsset.
Majd december 2. a San Siroba látogatott a veronai csapat.Itt a Milan szerezte meg a vezetést egy ugyancsak téves ítélet után,mivel Inzaghi méteres lesen kapta a labdát és azt jutatta Lupatelli kapujába,ezzel 1:0 a hazai csapatnak.Amikor mindenki azt hitte hogy inentől a Milan könnyedén hozza a mecsset jött a szenzációs fordulat és bő 20 perc elteltével a már Chievo neve mellett szerepelt több gól 1:2.Jöhetett a másidik félidő itt azomban megint egy jogosnak semmiként nem nevezhető 11-esből egyenlített a Milan majd párperc múlva a győzelmet is mekszerezték.Ezután a mecss után az olasz sportlapok ˝Kifosztották a Chievot˝címmel a címoldalon jelentek meg.

Ugyan ezek után a mecssek után legyőzték az Intert indegenben de ha ezek a téves ítéletek nincsenek akkor most még mindig az élen tanyáznának.

Habár így is a 3.-kok (pedig egy mecssel kevesebbet játszottak)4 pont hátránnyal a listavezető Róma elött.

De még ezek után is azt mondják hogy a cél a bentmaradás,számításuk szerint 40 pont kell ehez(már van 32)azért reménykedek hogy a végére odérnek az első 4 valamelyikére.

"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.