Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Tom Clancy's Rainbow Six: Rogue Spear: Black Thorn (Ismertető)

13 levél
Válasz 02.01.24. 23:52 #4
ZykloN
Köszi főnök
1 levél
Válasz 02.01.24. 13:41 #3
WaseK
Gareth:
Ez volt az utolsó küldetéslemeze az RS-nek, szóval ne várd, hogy javítanak az AI-n.Milyen hatalmas bugokra célzol a játék alatt?A hangokkal mi a gondod?Szerintem semmi probléma nincsen velük, sőt aztmondom reálisak a fegyverek hangjai.

Covert ops 3 single küldetést tartalmazott.

ZykloN:
A harmadik pályára a megoldás, ha gyors vagy és viszel egy sniper tagot.Ugyanis a "főgonosz" az nem a bejárható pályarészen van, hanem a templomtoronyból kinézve, láthatod, hogy egy buszt vezet.Oda kell a mesterlövész(templomtorony), hogy le tudd lőni, mert nomrális fegyverrel nagyon nehéz.

13 levél
Válasz 02.01.24. 12:11 #2
ZykloN
vki súgja meg a 3. pályán hogyan kell továbbjutni, mert a főcigány mindig elmenekül, pedig az összes menekülési helyen vannak embereim
98 levél
Válasz 02.01.24. 06:45 #1
[Gareth]
Szvsz ez a játék messze nem ér 8 pontot, de ti tudjátok...

Majd ha az AI picit jobb lesz, nem kell minden egyes helyzetben előbb az embereimre figyelni, akkor esetleg végignyomom még egyszer a holmit. A grafika se a mai már ez tény, nem beszélve a gameplay alatt fellelhető hatalmas bugokról. Ami még külön fikázásra adhat okot az a hangok / hangeffektek minősége. Recseg-ropog minden baja van, egyszóval kész gáz. A Lone Wolf-ban meg, hogy mi olyan jó, arra mind a mai napig nem jöttem rá. Az meg oké még, hogy kiegészítő, de ez a 9 küldi nagyon sovány... a Covert Ops akkor vaj milyen gáz lehetett anno.

Szvsz ennyi
"...de ezek a teremtmények démonok, akik kinevetnek, és azt mondják, nem álmodom..." (Lovecraft)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.