Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Ismeretlen ZENÉSZek

488 levél
Válasz 02.02.16. 11:39 #7
Sam2 = Sam
Reája jöttem fel, hogy hogy lehet kivenni a Serious Sam 2 zenéit ! Nyissuk meg a MUSIC.GRO filet, a Serious Sam 2 könyvtárában. Vegyük ki az OGG filekat, majd töltsük le a Fast Tracker 2-t a netről. Ezzel a zeneszerkesztővel már le lehet játszani ezeket a file-kat és elmenteni egy másik formátumba, mondjuk wav-ba és a wavokat kiírni CD-re és már lehet is hallgatni !
"Az élet értelme a küzdés maga."
793 levél
Válasz 02.02.13. 23:35 #6
GregSB
Feeder. Már több mint fél éve halgatom de nem tudom megunni.
Stílus: Brit pop. De vigyázat! Brit pop nem egyenlő a világi poppal(Britni Spriccel és társaival). Említek még néhány Brit pop együttest: Muse, Stereophonics, Ash és talán a legrégebbi az Oasis. Magyarországon ezeket inkább rock/alter zenének hívnánk, de akkor is ez a hivatalos kategória.
Most ha ismeritek valamelyik együttest a felsoroltak közül, akkor ne arra gondoljatok, hogy a Feeder is ilyen, mindegyiknek egyedi hangulata, stílusa van.

Számok, amiket ajánlok letöltésre:
Turn, Piece by piece, Seven days in the sun, Choke, Yesterday went so soon(ez elégé oasises), High, Evergreen, Insomnia. Ez utóbbi kettő régi és eléggé punkosak.
Az új számaik már teljesen mások.

Amiért csodálkoztam, hogy nem ismertek Magyarországon, mert Britanniában az egyik leghíresebb együttes. Singlejeik mindig a toplisták élén vannak. De hát persze Anglia más világ. Mintha 90 fokos ellentétje lenne Magyarországnak. Itt milyen rádiók vannak? tekered.. felén tücctücc, mainstream nyáladzás megy.

Amikor kint voltam akkor a kb 20 csatornából 2-n ment valamilyen house, vagy underground zene! Nem vicc! Kb ilyen arányban volt alter rádió, és a többin mainstream ment. Csak ott a mainstream nem az a szar, ami nálunk megy, hanem általában Brit pop, és kis részben a világi pop.
Én azt vettem még észre kint, hogy kissebségben vannak a diszkósok. Illetve helyesbíek, azok a diszkósok, akik Dizskó ONLY-k, tehát semmi mást nem szeretnek. A tömeget azok alkotják, akik este elmennek danceklubbokba, és táncolnak a gépzenékre, de másnap simán elmennek egy Feeder, Oasis, Muse koncertre, és otthon megvan nekik az összes albumjuk. Kissebségben vannak a csak rockerek/diszkósok. Ezt a Hülyeséget egyébként eddig csak Magyarországon tapasztaltam, hogy a nagy tömeg megoszlik diszkósokra, rockerekre, rapperekre, -Persze ezek utálják egymást- és kissebségben vannak azok, akik többféle zenét szeretnek. Röhejes.

Kicsit elkalandoztam, de ez már kikívánkozott belőlem.
"i hurt myself today | to see if i still feel | i focus on the pain | the only thing that's real..."
488 levél
Válasz 02.02.03. 18:43 #5
Sam2 = Sam
The Lord: Sajnos erre még nem jöttem rá én sem...Nem rég van csak meg a játék. (Végigjátszást is elkezdtem írni hozzá, de a zenék ogg formátumokban vannak azt hiszem tárolva... Nem tudom, de valahogy majd megoldom és majd írok még ide...Már van egyébként elképzelésem...
"Az élet értelme a küzdés maga."
3553 levél
Válasz 02.02.03. 18:33 #4
The Lord
Sam: és a kettőből hogyan lehet kioperálni ezeket?

Amúgy az Astral Projection sztem nem noname gárda max nekünk az, odakinn van tekintélyük. Ja én nem szeretem amúgy őket

Jelenleg egy Chris Fortier nevű arctól hallgatok egy élő Bedrock mixet közel 130 percben. Hihetetlen jó!
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
488 levél
Válasz 02.02.03. 18:22 #3
Sam2 = Sam
Több kedvenc zenészem is van, de közülük van egy kevésbé ismert zeneszerző is... Ő szerezte a Serious Sam : The First Encounter és a Second Encounter zenéit.Damjan Mravunac-ról van szó... A zenéit ki lehet venni a Serious Sam könyvtárán belül található Music.gro file-ból. Ezt a file-t egyszerűen meg lehet nyitni...Mp3-akban vannak tárolva a zenék...Nagyon jók ! Ajánlom a Fight alkönyvtárat is !
"Az élet értelme a küzdés maga."
11787 levél
Válasz 02.02.03. 18:07 #2
Ghoost
én a Donotst ajánlom!
rock/punk stilus.
364 levél
Válasz 02.02.03. 17:40 #1
Firefox
Ez a topic arrol szól, hogy ha van valami olyan zenész kedvenced, akit alig ismernek, vagy csak magadat szertnéd reklámozni, akkor írd le ide a nevét, és hogy honnét lehetne ízelítőt letölteni hozzá, vagy teljes számot, vagy stb. Ja, a stílusukat ne hagyd ki! És ne nagyon vitázzatok! Én pl az Astral Projectiont ajánlom. Jelenleg még nem találtam róluk oldalt, és trance/dance számaik vannak.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.