Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Igazságot Magyarországnak !

891 levél
Válasz 02.05.11. 23:15 #32
alibaba
Szerintem a választást a média döntötte el.
4 év alatt az RTL Klub-nak és társainak még az utolsó kis gyerek tudatalattiába is sikerült nagyon mélyen belevésni hogy a Fidesz szar. Be kell vallani, és fejet kell hajtani elöttük. Nagyon ügyesen csinálták. Több olyan embert is ismerek aki az 1. fordulóban a MIÉP-re, a 2.-ban pedig az MSZP-re szavazott. És azért mert a Fidesz szar.
4 évi folyamatos adagolás megtette a hatását. Néhány ember képtelen mást mondani mint hogy balfasz Orbán, loptak, csaltak, hazudtak stb. De különben fingja sincs az egészhez. Csak annyit tud amit 4 év alatt folyamatosan, intravénásan kapott az legnézetteb, legolvasotabb MSZP-s médiától.

Természetesen itt is vannak kivételek.
3167 levél
Válasz 02.05.11. 16:31 #31
'Tacker Takk'
Nem tudom mi bajotok az ország imázs központtal?
A Happy End-el? A *** MSZP-nek *** izreali cég a kampány központja, (amit más országokból ki is tiltottak, a kapmány durvasága miatt)
Korrupció a legkisseb mennyiségben.
Az országot az MSZP szakította ketté a félelemről beszélve...
A lakosságot, meg sewnki nem nézte hülyének.

Ezt kérdezem én is hol voltak tízezren az MSZP szeretete miatt?
A kicstárt nem lehet soha se kiüríteni, meg folyton forgásban van.
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
70 levél
Válasz 02.05.11. 15:47 #30
Ash
StRiDeR:
Szavaidból azt veszem ki,hogy MIÉP párti vagy,ha nem akkor nem szóltam.
A MIÉP egyedül annak köszönheti,hogy nem jutott be a Parlamentbe,amit Csurka papa csinált.Érdekes módon 3 éven keresztül a zsidókat,a cigányokat és a külföldieket szidta,aztán a választásokra melléjük pártolt ( a FIDESZ-ben ugyani ott volt a Lungo Drom is ).Olyan emberre pedig nem érdemes szavazni,aki nem tudja,hogy mit akar.

Szerintem a választáson elért MSZP győzelem és FIDESZ vereség okai:
- Országimázs Központ
- Happy End Kft.
- korrupció minden mennyiségben
- Magyarország lakosságának 2 részre szakítása ( polgár - vízfejű proli )
- a lakosság hülyének nézése
"Evil is good!"
647 levél
Válasz 02.05.10. 23:44 #29
szando
Persze, az nem baj, ha a saját embereidet teszed be vhova, de akkor olyan helyre tedd, ahol legalább valamennyire megállja a helyét.

Hol nem voltak 10ezren?

Ha az MSZP 94-98-ban lenyúlta a pénzt akkor honnan volt a Fidesznek?
"És egy pár üveg sörtől majd mindenki elfelejti, hogy az lett amit így pont nem akart itt senki..."
3167 levél
Válasz 02.05.10. 20:24 #28
'Tacker Takk'
szando & Anonymus23:

Elhiszem, hogy minden szentnek a maga felé hajlik a keze, de azért nem lehet általánosságokról beszélni.
Vagy ha Te (Ti) általánosnak, és mindennapinak gondoljátok a Fidesz korrukciókat, akkor miért gondoljátok, hogy a másik oldal szent?
Ha Te lennél polgármester akkor biztos az öcsikét is belültetnéd az egyik jó ki irodába. De ezek az esetek meg sem közelítik az MSZP-s lenyúlásokat 94-98 között.

Lehet, hogy felháborodtok, de az MSZP-nél 10 ezren nem voltak!
Egyébként fiú vagyok.
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
647 levél
Válasz 02.05.10. 15:21 #27
szando
"Mi az, hogy tehetségtelen, és tanulatlan fideszes gyerekek. Azok a gyerekek megdolgaztak a sikerért, pénzért."

Hát, ha az megdolgozás, hogy benyalják magukat a pártba, akkor télleg megdolgoztak. Hadd említsem pl. a Hortobágyi NP esetét.
Én kecskeméti vagyok, és anyám egyik osztálytársa volt egy bizonyos Endre Sándor nevezetű úr. Ő egy hót sötét ember volt ( anyámnak csak elhiszem ), de belépett a Fideszbe, és most ő a bács-kiskun megyei közgyűlés elnöke! Most pedig megy az országgyűlésbe, mert nyert a körzetében.
"És egy pár üveg sörtől majd mindenki elfelejti, hogy az lett amit így pont nem akart itt senki..."
4531 levél
Válasz 02.05.10. 11:38 #26
Anonymus23
StRiDeR:

Sorry! Előre megmondom, hogy nem vagyok MSZP-s, sem Fideszes. Talán "józannak" mondanám magamat.
Mégis amiket leírtál sok esetben felháborít. (Tackerrel együtt)

2 millió, 1,5 millió: Fiúk! (vagy lányok a névből nem derül ki) Le kellene már higgadni, és elfogadni a fizikai törvényeket, hogy annyi helyen max 0,5 millió ember fért volna el, de még így se volt fullon, tehát kb 499999 ember volt ott. Ez olyan, mint amikor a rendőr odamegy az állatkertben a zsiráfhoz, hosszan nézegeti, majd megszólal: "Márpedig ilyen állat nincs!"

Ami nagyon bosszant: Viktor beszél a szeretetről, reménységről, meg a hitről (lopta a Bibliából), s közben az amit csinál gyülőlködésre szít! Azt mondja, hogy konstruktív ellenzék lesznek, de ami látszik az a destruktivitás. Fenyegetőznek, hogy semmit sem fognak megengedni ami a Fidesznek nem tetszik! Az, hogy ki nyert a választáson az a 4 év alatt kiderül, de, hogy ki veszített az már eldőlt: a Fidesz és az MDF vesztett! Ezt Viktor is elismerte amikor gratulált MP-nek. Ezen túl veszített az összes többi párt aki még a parlamentbe sem jutott be!
Mindenféle "alulról induló sejcsoportokat" szerveznek = polgári engedetlenség. A Viktor bort (még inkább fokosabb italt) iszik, s közben vizet prédikál.

Csalás - korrupció. Hát ha már ez feljött szóra, azt tudjuk, hogy az MSZP nem angyal, de amit a Fidesz csinált az elmúlt 4 évben az túltesz az MSZP-n. Ha az MSZP csalással és korrupcióval nyerte meg a választást, akkor azt minimum az elmúlt 4 év alatt tanulta a Fidesztől!

Egyetlen nép sem szenvedett még ennyit! DE!!! Voltak, vannak, és lesznek tőlünk elesettebb népek, ahol ma is ezrek halnak meg háborúkban, terrorista akciókban, diktatúrákban és nyomorúságban! Egy kicsit, nem NAGYON ELVAKULT VAGY!!!!!!!

Igazságot Magyarországnak!
Valóban jó lenne már ha Magyarország igazságot kapna, de tudod, az se a Fidesznek, se az MSZP-nek nem lenne jó. Az igazság nem szubjektív, hanem valóság!!!! Gondolkozz el rajta, meg fogod érteni!!!

A bűn akkor is bűn ha a barátaim csinálják, sőt még akkor is ha az én érdekemben, vagy azokért a "célokért" ami nekem is tetszik!!!
Ha a Fidesz azért lopott és most is menekít, hogy megalapozza az erejét, akkor az ugyanúgy szemét dolog, mintha az MSZP teszi. Haver te ugyanúgy nem fogsz abból egy buznyákot se látni, mint én. Kivéve ha nem vagy "fideszközeli".
GB GA-P55A-UD4, Core i5 750, 2x4+2x2GB DDR3 1600, Gigabyte HD5870 1GB, 1TB+3x2TB+750GB SATA2 Samsung, Genius5.1HomeTheater, Logitech G5, Samsung P2770HD, Corsair CX400W
20761 levél
Válasz 02.05.10. 11:18 #25
Eric
"Ja és a Centrum pártot az MSZP hozta létre hogy gyengitse a Fideszt"

Ja! Az Fideszt pedig a KDNP hozta létre, hogy gyengítse a német CDU/CSU uniót, hogy azok ki tudjanak cseszni az angol torikkal.


"Dilisek ezek a rómaiak...!"
17778 levél
Válasz 02.05.10. 10:21 #24
MagicMoment
Jo szokásomhoz hiven megint csak az első és az utána kövtekező pár levelet olvastam el!
kEnAcE:
Mitől miépes az hogyha van egy magyar cimer??
Netán szégyelnem kellene hogy magyar vagyok??
Akkor az amcsiknál az a néger faszi akinek a szobályában van egy USA zászló kitéva az a Ku-Klux-Klán egyik embere??Te nyilván máshogy gondolkodsz! Ami egyáltalán nem baj!
De az már baj hogy azt érzékelteted az irásoddal hogy szégyelnem kellene azt hogy magyar vagyok! Ez tipiku8s baloldali gondolkodás!

Ja és a Centrum pártot az MSZP hozta létre hogy gyengitse a Fideszt. Ami ha pártatlan szemmel nézem okos ötlet! De azt nem árt tudni hogy az mszp elérte a célját!
20761 levél
Válasz 02.05.09. 21:41 #23
Eric
Má' megen ez a 1,5 millió!
Ehh...
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
3167 levél
Válasz 02.05.09. 20:59 #22
'Tacker Takk'
Nem tudom a nyerőszámokat de tudom mit kell tennem ahoz, hogy gazdag legyél:
1. Menj el dolgozni.
2. Küzd fel magad a ranglétrán
3. De tartsd szem előtt mások érdekeit is
4. Dolgozz még többet
5. Pihenthetsz az unokákkal, és várhatod a nyugdíjat

Ez az élet, a kapitalizmus, dolgozni dolgozni. Egyesek elszegényednek, mások megszedik magukat, de ez mindenütt így van.

Mi az, hogy tehetségtelen, és tanulatlan fideszes gyerekek. Azok a gyerekek megdolgaztak a sikerért, pénzért. Na szerinted az MSZP öreg faszik többet tudnak? (legalábbis lopni mindenképpen)
Majális csak az MSZP-nél van, a régi május elsejei összzörrenéseket ismételik, ahol lényegében az egyszerű emberek a virsliért, és sörért adják el a zavazatukat.
(Hitler is így csinálta...)
A körhinta k*** érdekes, de még véletlenül sem a politikaért jöttek össze az emberek, hanem azért, hogy mulasanak. Félreértés ne essék, ez nem baj, csak akkor ez olyasféle kampány ami minden józan embert visszatasszít.
A Kossuth téren nem 2 millióan, hanem csupán másfél millióan voltak (a mérnökök nem ezt mérik) de Ők azért mentek el, hogy közös jövőjükről döntsenek, és nem 3 óra dáridóért...
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
647 levél
Válasz 02.05.09. 15:02 #21
szando
Hát, lehet, hogy minden fideszes egy különös vátesz-tehetséggel rendelkezik (már előre tudják, hogy milyen lesz a köv. 4 év), de akkor inkább menjenek el jósolni a majálisba, és ott próbáljanak pénzt keresni, mert a tehetségtelen és tanulatlan fideszes gyerekek nem fognak több zsíros állást kapni az fix.

UI: Ja, valaki meg tudná mondani a következő lottó-nyerőszámokat?
"És egy pár üveg sörtől majd mindenki elfelejti, hogy az lett amit így pont nem akart itt senki..."
7 levél
Válasz 02.05.08. 22:10 #20
StRiDeR
Nos, akkor válaszolnék is erre a "finom és kultúrált" hozzászólásra :

1. ki a f***om kommunistázott le téged ?!
Általánosságban beszéltem a komcsikról, ha nem vetted volna észre, de annak a baja, aki magára veszi a más ingét....
2. hütsd le magad egy kicsit, nem venném a lelkemre, ha valami maradandó idegrendszerkárosodást szenvednél a végén...
lehet engem kreténezni meg minden, de ismerd be, hogy rendesen sikerült elbaszni a köv. 4 év Magyarországját ezzel a szavazással (eddig tartott a cenzúra)
3. "Szánalmas Kossuth-téri cirkusz" ?!
Attól, hogy anno a Centrumra szavaztál ,(Ami a magánügyed, sokan vannak így, hogy se jobb se bal, hanem közép... Egészségedre.)
azért nem kéne gyülölni a FIDESZt (ha mégsem ez a helyzet, akkor bocs), mert tudod mikor mentek volna ki ennyien a maszoposok hasonló gyülésére mondjuk a Köztársaság téren ?
Akkor, ha Sztálin és Lenin együtt mondott volna beszédet, na kb. ennyi esély van arra is, hogy ezek valamikor is megváltozzanak !
Az idei választásokat leginkább valami tragikomédiához tudnám hasonlítani...
4. -Ha akkora hazafi vagy, mér nem szerzed vissza a "régi Magyarországot"?! -
Ezt te sem gondolhattad komolyan...ha ez így müködne, már régen megtörtént volna a visszaszerzés. De míg egy polgári párttal a kormány élén van egy halványi esély némi revíziós tárgyalásokra, addig egy posztkommunista kormánnyal nemhogy visszaszerezni fogunk, de még ezt a kevés területet is eladják a lábunk alól !
Érdekesek az érveid, amikkel a szocikat véded (?), de azt hiszem, aki csak egyszer volt a Terror Házában és alaposan végigjárta (nem 1 órás sprint keretében), az nagyon nem szereti a komcsikat. Mondhatnak ezek ott bent bármit..."borítsunk fátylat a múltra !"
Nekik könnyü...de nem ilyen könnyü a sokezer kivégzett/halálra dolgoztatott (recski szabadidőtábor, ugyebár) ember leszármazottjainak és rokonaiknak ! Ők azok, akik sose fognak megbocsájtani ezért, ahogy mi sem!
5. Egyszerüen józan paraszti ésszel
gondolkodom, és kinyitom a szememet ! Megszoktam már, hogy szeretnek ezért minden oldalról betámadni ,és már nem is zavar, de elolvasok minden egyes nekem címzett sort és válaszolok is rájuk !
6. Erre az egy kérdésre már nagyon régen szeretnék egy értelmes választ hallani :
Őszintén, a rendszerváltás óta volt nekünk jobb kormányunk, mint a FIDESZ-kormány ?
Erre persze,pártpreferenciától függően sokan sokfélét válaszolnának...költői kérdés volt, nem kell megválaszolni. Csak ki kell nyitnunk a szemeinket, olyan nehéz ez ?
Sokkal jobb volt mindenkinek az "átkosban" ,ahol nulla munkáért fizették azt, aki arra érdemesnek találtak ?
És haladt közben az ország valahová is ???
Már a XXI. századot tapossuk, ideje lenne végre felzárkózni, és elfoglalni a páratlan magyar történelem által megérdemelt helyünket Európában !

Tudom, mindig lesznek, akik fikáznak és nem értenek velem egyet...már megszoktam, de azért remélem, komolyabban bele is gondolnak abba, amit leírok nekik a válaszaimban. Akkor már megérte !

kEnAcE, erről sokat lehetne írni, de eleget soha. Maradjunk annyiban, hogy nem jópofizásból írom ezeket, és nem mások rovására. Ha megsértettelek valamivel régebben, akkor bocsánat. Nem vagyok vérgőzös szélsőjobbos, de van itt pár tény, amiket sokan nem vesznek észre. Én csak a véleményemet írom le, mint mindenki más.
Az egész azzal a ....... oldallal kezdődött, amit egy heti kialvatlanság árán összehoztam, mert kötelességemnek éreztem.
De akinek ez nem tetszik (vagy igen), mindenképpen nézze át jól a www.nemnemsoha.hu anyagát, mert annál nincs jobb a magyar neten e témában !
Amúgy nagyon úgy néz ki, hogy az ország két részre "szakadása" még egy darabig fent fog állni...ez az országgyülés nem lesz elfogadva mindenki által, annyi szent.
Egy biztos, a következő 4 (fél?) évben az MSZP-nek is lesz min törnie a fejét...unatkozni nem fog senki!

Maradok kiváló tisztelettel : StRiDeR


20761 levél
Válasz 02.05.07. 01:25 #19
Eric
Ne húzd fel magad!
Nem 100-as a srác.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
9563 levél
Válasz 02.05.06. 21:41 #18
kEnAcE
Bazzeg, vegyél vissza magadból Arcgyerek! Most kurvára felhúztad az agyamat! Hogy a faszba jössz te ahhoz, hogy engem lekommunistázz, te kis kretén. Ha már így benne vagyunk, én a Centrum-ra szavasztam, mert nem kértem egyik féreg nagypártból sem. A magyar emberekre úgy jellemző gyökérségnek köszönhető, hogy egy kispárt sem juthatott be. "Hungarista vagyok, revizionista vagyok". Az ilyeneknek, mindig csak a pofájuk jár. Ha akkora hazafi vagy, mér nem szerzed vissza a "régi Magyarországot"?! Korruptságról, meg tömegmanipulációról pofázol. Ennek a FIDESZ a minta példája. 4 évig hülyének nézték az embert. A szemünk láttára loptak, csaltak, olyan szinten, amit még a komcsik sem mertek megtenni. Mi a Tocsik-ügy Schelcht Csaba bulijához képest, meg a Defend, a Happy End, az Ezüst Hajó. Te nyisd ki a szemedet idióta. A szánalmas Kossuth téri cirkusszal, amit ott lenyomott a FIDESZ: propagálás, kamuzás, 2 millióan voltak, amikor mérnökök meg mondták, hogy 500.000-nél többen nem fértek el - biztos ők is kriptokommunista 3/3-as besúgók voltak. Tehetségtelen majmok kornyikáltak, mint egy olcsó komédiában, saját magukat lejáratva. Viktor bácsi saját hatalmi ambíciói érdekében családokat, barátokat fordított egymás ellen. Kurva jó érzés úgy menni az utcán, hogy azt nézik, van-e rajtad kokárda vagy nincs, hogy egy tanár, aki értelmiségi, leköp egy másikat, mert nincs rajta kokárda. Amikor 94-ben a szocik nyertek, miért nem rendeztetek ekkora hisztériát. Mindig jöttök ezzel a Bokros-csomag baromsággal, hogy ezzel elnyomorították a népet. Csak azt elfelejtik megemlíteni, hogy ezt nem önszántukból tették, hanem IMF nyomásra. Ha nem csinálják meg, nem kaptunk volna több külföldi hitelt, és most nagy szarban lennénk. Ha a FIDESZ lett volna hatalmon, ők is megcsinálták volna. És szerinted mit kéne csinálni az olyan cégekkel, amik a csőd szélén állnak, és csak nyelik a pénzt. Ha nem vennék a külföldiek, nem járulnának hozzá a GDP-hez egy centel sem, és kedves diktátorodnak nem lenne miből pénzelnie spanjait. Ezeken is el lehet gondolkodni okoska, és nemcsak a sznob, másoktól hallott tucatszöveget küldeni.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
3167 levél
Válasz 02.05.04. 17:05 #17
'Tacker Takk'
szando: Maradjunk a meccs hasonlatnál, Puskások a VB döntőben kaptakk ki 3-2 (4 évig veretlenek voltakk), a Nyugat Németektől. (2-0-ra vezettünk tíz perc után) Volt egy olyan gól amit nem adtakk meg az aranycsapatnak, pedig az igencsak jól jött volna...
(((Ja a selejtezőkben az Aranycsapat legyőzte a Németeket és akkor a Fifa azt mondta, hogy a következőkben megoldják azt, hogy a selejtezők folyamán csak a győztes juthasson tovább, és ne fordulhasson elő ilyen vitatott sorsolás...azóta nem sok minden változott.)))

Én tiszteletben tartom mindenki szavazatát Miéptől a Munkáspártig csak szeretem az értelmes emberektől értelmes magyarázatot kapni. És nem csak baromságokat amit hallottam szép számmal az elmúlt időben: "azé' szavasztam az MSZP-re mert az Orbán tisztára hülyén néz ki...)"
Sajnos az a baj, hogy a nép döntött, a polgárság veszített, de akkor is az MSZP nyert, és még véletlenül sem a nép...
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
2580 levél
Válasz 02.05.03. 17:54 #16
AriAmi
Kedves szabadságharcos barátom! Ha nem tudod elfogadni a mostani helyzetet, hát harcolj! Mert ugye, csak nem akarjuk, hogy eladjanak a franciáknak? Atomot a népnek! Ha már nincs igazság, hazugság se legyen! YEAH! Tehát tisztelt polgártársak, mindenki írtsa ki egymást! A szenvedésnek vége, itt jön egy új korszak! Éljen a magyarság!

Esküszöm, ez a csávó totál kész.
36 levél
Válasz 02.05.03. 15:15 #15
Castaway
StRiDeR: 2002.05.01 20:42 - pontosan eltaláltad,ez nem tartozik ide. http://extra.hu/magyarigazsagot oldalad sajnos be sem jön,így éredemben nem tudok hozzászólni. Annyi biztos,hogy nem lesz 3.forduló. Csalás vagy tiszta választás? OVB és legfelsőbb bíróság eldönti. A két fordulóban született eredmény nem meggyőzően többségi,de MSZP győzelem. Pont az lenne a cél,hogy NE győztes Magyarország állampolgárai álljanak a vesztes szavazókkal szemben. Ideje valami egységet képezni,ami MAGYAR. Határon túli magyarok: olyan még nem volt,hogy mindenki elégedett lett volna. A választáson Magyaroroszágon élő magyarok döntöttek sorsukról. Immáron 12 éve adott,hogy akinek nem tetszik odakint,az hazatelepüljön. Tapasztalt szavazó?:nem létezik. Viszont pl. egy 40 éves szavazónak több rálátása van a dolgokra,mint egy első szavazónak(ne sértődjetek meg első szavazók). Közülük nem mindenki a FIDESZ-MDF-re szavazott,és attól ők még nem kommunisták,csak a FIDESZ pl. nem passzol bele az ő jövőképükbe. Mindenkinek van saját véleménye,de egyesek nem akarják hogy legyen. A népbutítás korszaka véget ért. Próbáljon mindenki túllépni sérelmein és a jövővel törődjön. Négy év múlva kezdődik minden elölről
647 levél
Válasz 02.05.03. 13:49 #14
szando
Tacker:
Meccs-hasonlatnál maradva: Ha a VB-döntőbe kikapsz, akkor nem dumálsz, hogy csalás, korrupció, hanem elfogadod, vesztettél, és négy év múlva megint megpróbálsz nyerni. Gratulálsz a győztesnek, most ő volt a jobb, négy év múlva te leszel. Ez így a sportszerű.

Az MSZP-sek is kihúzták ebben a négy évben, pedig nem volt könnyű, ezt nem tagadhatod. A ti helyzetetek biztosan nem lesz rosszabb, mint négy évig a miénk. A nép döntött, négy év múlva megint dönteni fog, a következő négy évet figyelembe véve, akkor ismét a Fidesznek szurkolhatsz, most pedig szépen becsületben tartod a többség akaratát.
"És egy pár üveg sörtől majd mindenki elfelejti, hogy az lett amit így pont nem akart itt senki..."
7 levél
Válasz 02.05.02. 21:01 #13
StRiDeR
Kösz szépen...!
Végre valaki!

Amúgy,ha minden jól megy,sort keríthetek az említett erdélyi ismerőseim írásaira is...kis türelmet még
82 levél
Válasz 02.05.02. 20:53 #12
pk
strider: mie mocskolodo honlapokbol nincs eleg?
amugy en sokkal szivesebben olvasnam az erdeyi ismeroseid leirasat mint ezt ami most fenn van.kivancsi lennek egy erdeyi magyar velemenyere mert akkor lenne osszehasonlitasi alapom ( nekem is van ismerosom romaniabol)
3167 levél
Válasz 02.05.02. 20:38 #11
'Tacker Takk'
A remény hal meg utoljára, remélem jól tudjátok!
És nem tudom miért kell fujjolni azokat, akik nem nyugodnak bele az MSZP győzelmébe.
Ha kikaptok egy meccsen akkor az utána lévő többit is feladjátok?
Egyébként a határon túli magyarok is szivesebben látták volna a Fideszt kormányon, ugyanis a Fidesz tényleg támogatta Őket, de nem pénzel hanem kulturálisan, ami mindenki szerint azt hiszem sokkal többet ér, különben eltünne a magyarság...
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
7 levél
Válasz 02.05.02. 20:10 #10
StRiDeR
PK : ilyen témából már van elég oldal (jobboldali újságcikkek,gyülések,stb.),
de nem lenne nagy erőfeszítés elindítani egy hasonló részt...
mellesleg van 4 erdélyi magyar ismerősöm,talán az ő szavaik többet mondanának bármilyen újságcikknél...
7 levél
Válasz 02.05.02. 19:51 #9
StRiDeR
Csak az szomorít el nagyon, hogy az INDEX fórum után az összes többi elkezdett "bevörösödni"...azért vannak még kivételek! Ja,szando köszönöm az értelmes kritikát,mert ez legalább értelmes volt!

Mi mindig ott leszünk !
Ott leszünk szombaton a Kossuth téren,újra!
Vasárnap a Hősök terén!
És kedden a Millenáris Parkban!
NEM NYUGSZUNK BELE !!!


"A haza minden előtt."
7 levél
Válasz 02.05.02. 19:46 #8
StRiDeR
UI : akinek nem inge, ne vegye magára!
A kedves elvtársaknak szólt!
7 levél
Válasz 02.05.02. 19:42 #7
StRiDeR
Nos, röviden és tömören reagálnék az alább elhangzottakra :
1. nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy az eddigi 6 hozzászólás között jelentős mennyiségben találhatóak baloldali szimpatizánsok.
Mi az, hogy nem tudjuk elfogadni az eredményt? Hogyan tudna bárki is elfogadni egy olyan választási eredményt, amely csalás, népámítás és korrupció révén született meg?! Emberek, néha azért illene nyitott szemmel járni az országban...ez itt nem a napfényes Kalifornia, ahol nem kell az ország jövőjéért aggódni! Ha ezek a mocskok (gy.k. MSZP, SZDSZ - most ezegyszer leírom név szerint) eladják a magyar földet a franciáknak, mi marad a nemzetnek? Egy nép sincs a világon (!!!), amely annyi vihart és elnyomást túlélt, mint a magyar! Erről vagyunk híresek! Most, hogy végre elkezdett felemelkedni az ország a megalázottság mocsarából, ahová a kommunisták taszítottak minket, most tönkre kell tenni mindent? Hadd uralkodjon csak a pénztőke és a korrupció! Legyen rendőrállam? Miért ne! Jó lesz ez így nekünk? Miért ne lenne jó, mi akkora balf***ok vagyunk, hogy bármit be lehet nekünk etetni! Hízlaljuk csak a kommunistákat! Kutyából nem lesz szalonna!
Akiben van egy cseppnyi nemzeti érzés, az velünk tartana! Egy korrupt kormányt soha nem fogunk elfogadni! Ti pedig, akik csak legyintenek a kialakult helyzetre, szálljatok magatokba legalább egyszer az életben! Nem lennétek most itt, ha az előttünk élt magyarok nem harcoltak volna a nemzetért és a szabadságért! Ezt persze mindenki elfelejti, de fikázni azt tudtok!
Alig hiszem, hogy e sorokat olvasván bárki is elszégyelli magát akár egy kicsit is, de ez ide kívánkozott, nem szoktam megválaszolatlanol hagyni a hasonló atrocitásokat! Ha nektek ez a mostani helyzet jó, megérdemlitek! Igénytelenség magasiskolája! "Boldogok a lelki szegények!"
2. nem vagyok anarchista, a hülye az szubjektív,nem vagyok rasszista, a náci pártra utalás szerzőjének gratulálok, negatív értelemben, ugyanis : Egyszer sem írtam le "cigány,zsidó" és hasonló szavakat és nem is tervezem! De az SZDSZ egy mocskos hazaáruló párt, 1991-ben még jó volt nekik a jobboldal is! Most megmutatták,de nagyon!
A Kuncze-Medgyessy-Kovács triumvirátus pedig még viccnek is rossz!
-Revizionista és hungarista vagyok, akit érdekel. Az oldal minőségére való panaszoknak is helyt adok, az egész csont HTML-kóddal készült, aki tud jobbat csinálni,hajrá! Ezt már az oldalon is leírtam,de annak,aki nem vette a fáradságot,hogy elolvassa,mégegyszer:
NEM volt célom valami überfrankó-istencsászár oldalt készíteni,itt a tartalom a lényeg! A nemtetszésekre pedig csak annyit:
ízlések és ízlésficamok különböznek.
Egyelőre több gratulálólevelet kaptam,mint mocskolódást,és ez a lényeg !
AKINEK NEM TETSZIK,TEHET EGY SZIVESSÉGET!
És ne ide, hanem az email címemre küldjétek a "kritikát"! Ha valakinek ez külön élvezetet okoz, csak hajrá!
Maximum,ha megunom átlinkelem az összes levelet egy nyilvános levlistára, hadd lássa más is az emberi ostobaság gyakorlati megnyilvánulását!

"A haza minden előtt!"
MINDÖRÖKKÉ,ÁMEN!

9563 levél
Válasz 02.05.02. 14:49 #6
kEnAcE
Hát nem semmi! Ez a weboldal teljesen megfelel a MIÉP szabványnak. Szép magyar címer, a szabadság jelszavával és egyetlen igaz uttal. Úgy látszik a FIDESZesek tényleg nem tudnak veszíteni. Fogadjátok el a helyzetet, és hagyjátok már abbaa rombolást. Ha nincs jobb dolgotok, beszélgessetek el Schlecht Csabával, vagy Josip Tottal, talán Kaja Ibrahimmal. Vállaljatok részidős munkát a Happy End Kft.-nél, az Ezüst Hajónál Kft.-nél, de egy kis testedzés sem árthat meg. Győző bácsinál biztos van még egy pár szabad bányalámpa. Nekem mindegy mit csináltok csak a Fórumot kíméljétek meg ettől a szeméttől. Ha ez így folytatjátok, át nevezhatitek a pártot NSDAP-MPP-re.
Hajrá magyarok, hajrá Magyarország!
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
20761 levél
Válasz 02.05.01. 23:47 #5
Eric
Ha ez a website saját magad és a jobboldal lejáratására készült, akkor sikerült elérni a célodat...
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
2580 levél
Válasz 02.05.01. 23:31 #4
AriAmi
Ez vagy hülye, vagy anarchista. >
82 levél
Válasz 02.05.01. 23:20 #3
pk
most erre mit mondjak? ez nem jobboldali hanem szimpla mocskolodo oldal ha baloldali poltitikus lennek meg arra sem meltatnam hogy felhuzzam magam miatta.
meg jo hogy az szdszt basztatjak hogy kotekednek. a fidesz ne ugasson arrol hogy az szdsz szivozik amig leteznek iyen weboldalak.
amugy mi lenne ha egy konzervativ weboldal megprobalna a konzervativ ertekekrol szolni? peldaul: szlovakiai, roman stb magyarok heyzete es hogy hogyan segitehetnenk rajtuk, konzervativ muveszek muvei ( nem a falfirkas tizeneves deszkas pocsokre gondolok), az igenyes jobboldali ujsagcikkek, hirek a kulonbozo gyulesekrol , riportok jobboldali politikusokkal ( valodi riport nem seggnyalas) iyesmik.
igy viszont teljesen folosleges megnezni az oldalt mert ami ott fenn van azt lathatod az utcan is ...
u.i.: attol hogy valami piros-feher-zold nem feltetlenul magyar, es attol hogy nem p-f-z meg lehet magyar. nem muszay mindenutt a nemzeti szineket hasznalni.
az oldal egyetlen(jelenlegi) pozitivuma hogy meg modemmel is ( ezen a gepen az van) nagyon gyorsan bejon.
647 levél
Válasz 02.05.01. 21:48 #2
szando
Hát nem tudom, hogy az igazság miért feltétlenül egyenlő a Fidesszel, de ha ta mondod, akkor biztos így van.
Vélemény: próbálj egy picit szubjektívabban fogalmazni
"És egy pár üveg sörtől majd mindenki elfelejti, hogy az lett amit így pont nem akart itt senki..."
7 levél
Válasz 02.05.01. 20:42 #1
StRiDeR
Talán nem tartozik ide, de remélem nem sértek meg vele semmilyen fórumos szabályt:
Egy nemrég készült politikai (jobboldali) oldalt szeretnék a nyilvánosság elé tárni (teljesen nonprofit, csak véleményeket várnék a további fejlesztések érdekében) :

http://extra.hu/magyarigazsagot

Mindenkinek köszönöm a látogatást !

StRiDeR

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.