Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Project Nomads

1 levél
Válasz 05.05.18. 20:56 #2
the-warrior
Hali-gali. Most jutott el hozzám ez ajáték és azt kell mondjam hogy nem rossz, bár azt is el kell mondanom hogy annyiban csalodtam benne hogy egyszer olyan egyszerű a pálya hogy becsukott szemmel meglehet csinálni máskor meg két nap kell hozzá hogy rájöjjön az ember. Bár ez csak az én véleményem. Ezzel is lenne egy kérdésem azok felé akik már játszottak vele. Amikor szétlövik a szigetemet elszállítják és utána engem is odavisznek, utáne gépr kell ülnöm és követnem kell a repülő rajt amíg el nem indulnak valemerre. ezzel nincs is gondom csakhogy amikor betölti hogy majd követem őket akkor olyan közel vagyok hogy mindig felszólítanak hogy ki vagyok és utána rám támadnak. Erre kérnék valamilyen megoldást ha tudtok. Előre is köszi mindenkinek.
1592 levél
Válasz 02.09.14. 21:36 #1
imq
Hát ez a gamma ha nem is egy Ut2003, de legalább egy stílusteremtő az fix! Az igazat megvallva mindig is szkeptikusan figyeltem erre a játékra , az sem hatott meg különösebben, hogy 2001-ben a legjobb ECTS-s játéka címet is megkapta...

...pedig nagyon fasza kis gamma. Aki nem tudná ez a gamma egy felhők feletti világban játszódiik, ahol minednkinek lesz egy saját szigete, amit úgyrendez be ahogy akarja -persze hadi célokra, mert ugye vannak a gonosz kalózok is.

MIÉRT STRATÉGIA?
-mert a szigetedet amolyan tycoon-os beütéssel építheted fel (persze ez enyhe túlzás)
-fontos, hogy pl. egy csatában hogy építed fel stratégiádat - vesztésre vagy ítélve, ha rögtön csak támadsz

MIÉRT AKCIÓ?
-mert te 3rd person nézetben irányíthatod alteregódat, saját magad is részt vehetsz a csatákban
-irányíthatod a szigeteden felépített épületek nagy részét (gépágyúk, rakétavetők)

ÉS ez a kettő dolog nagyon jól összejön ebben a remekbeszabott gammában - ráadásul a grafika is szuper, mi kell még?? Azonnal szedjétek le a demót - higgyétek el megéri!!!
Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftausstellung még szebb.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.