Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Egyéb számítástechnikai témák

»» Fájlmegosztók

11406 levél
Válasz 15.05.25. 20:48 #5
Tyrn
nem tudja valaki, h az uploaded.net-et, h lehet kijátszani prémiumra?
32255 levél
Válasz 06.09.08. 02:54 #4
szbszig
Továbbá kiegészíteném még az Ultrashare.net-tel: 250 MB korlát, anonim, nincs várakozási idő, és utóbbi típusúak közül nálam ez volt eddig a leggyorsabb, 50-60 KB/s-mal ment a letöltés.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
32255 levél
Válasz 06.09.07. 20:31 #3
szbszig
Én a fájlmegosztó oldalakról írnék egy kis minősítést, pontosabban azokról, amiket legutóbb használtam. (Nem kell semmi rosszra gondolni, Eb-selejtező-gólokat töltögettem csak, amióta az Eurosport éjszakánként teniszt sugároz, és nem az aznapi selejtezők összefoglalóit.) Youtube.com-ról és hasonló videómegosztó oldalakról nem írok, mert azokat mindenki ismeri.

Rapidshare.de: Anonim. 300 Mb-os fájlméretkorlát feltöltésnél. Letöltési sebesség gyakorlatilag annyi, amennyit a kapcsolatod bír. Komoly hátulütője viszont, hogy - hacsak nem fizetsz elő pluszban -, minden letöltés után egy a letöltött fájl méretétől függő ideig várnod kell a következő letöltésig. Sajnos utóbbi rendszer elég szemét módon számol, és néha előszeretettel meg is bolondul (lásd lentebb).

Turboupload.com: Anonim. 70 Mb-os fájlkorlát. Letöltési sebesség egész tűrhető. Nekem 20-30 KB/s szokott mindig lenni, de néha még feljebb kúszik. Várakozási idő minden fájl előtt konstans 30 s (elmegy).

Wyœlijto.pl: E-mail kell feltöltésnél. 250 Mb-os fájlkorlát. Letöltési sebesség pocsék. Hivatalosan olyan 10 KB/s, de gyakorlatilag nagyon sokszor leáll másodpercekre töltés közben. Legalább várakozási idő nincs töltés előtt.

Yourfilehost.com: Csak egy nick kell. 25 Mb-os korlát. Nekem csak médiafájlokkal volt dolgom, amiket ablakban, pufferelés mellett meg tud jeleníteni. Nem túl gyors, de utóbbi miatt azért elviselhető.

Zshare.net: Anonim. 100 Mb-os fájlkorlát. Egyébként ugyanaz, mint a Wyœlijto.pl, csak nálam valamivel stabilabbnak bizonyult, és nem szakadozott a kapcsolat letöltés közben.

Ja, meg olvastam még egy oldalról, amit jónak minősítettek: Verzend.be. 1000 MB-os fájlméretkorlát, anonim. De sajnos letöltést még nem próbáltam róla.

És az ígért mese a rapidshare-ről: Töltögetek le néhány megás videókat, amik után 1-2 perc várakozási időt ír ki normál esetben, mielőtt újra tölthetek. Aztán egyszer csak kidobja azt, hogy az ip-m szerint jelenleg éppen töltök (persze nem). Próbálom, próbálom, aztán néhány perc múlva továbbenged, már beírom a biztonsági kódot, akkor bumm, megint az ip-m szerint töltök szerinte. Várok további 10 percet, utána kiírja, hogy várnom kell 51 percet, mielőtt legközelebb tölthetek. 5 perc múlva azt írja, hogy várjak most már 96 percet. Ez most vagy pikkel rám, vagy csak szimplán nem díjazza a megosztott ip-ket (utóbbi a valószínűbb)...

Egyébként regisztrációt kívánó oldalak közül én a Filelodge.com-ot használom (természetesen legális célokra, az atw.hu-s honlapomra fel nem férő dolgok kerülnek át idővel ide). 500 MB helyet ad, azon belül arra használod, amire akarod, és a letöltési sebesség is szép gyors. Csak a feltöltéssel kell küzdeni néha, az alatt hajlamos sokszor megszakítani a kapcsolatot.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
1222 levél
Válasz 02.12.06. 06:46 #2
Peac
Feltételezem, hogy ez a kérdés nem arra vonatkozott, hogy milyen segédprogramal tudunk könnyebben törvénybeütköző fájlcseréket végrehajtani. Nyilván nincs szüksége senkinek lopást könnyítő információkra.
Amúgy a legtisztább továbbra is az IP-cím alapú FTP-kapcsolat. Fájlcserére nem hiszem hogy volna gyorsabb és egyszerűbb megoldás.

(Habár léteznek még CD-k, floppy-k, mágnesszalag, lyukszalag, stb., de ezekkel egy csöppet kényelmetlenebb a dolog.)

Peac
Juan "break my fuckin' 'ed" Montoya
6926 levél
Válasz 02.11.21. 14:27 #1
Death man
Mivel gondolom egyre több fórumozónak lesz olyan netje amivel állandóan online tud lenni ezért megnyitom a témát.Ki milyen használ/ajánl?
! ! ! DE OTT NEM VOLTAK NŐK ! ! !

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.