Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Blitzkrieg (Ismertető)

5255 levél
Válasz 03.05.03. 11:56 #5
Pras
Nekem nincs meg a SuSt sem (feketén nincs pofám megszerká'ni , de mivel abszolút WWII. fan vagyok, ráadásul eléggé lamer gépem van, én a CM-mel meg vagyok elégedve. A SuSt 2 demo-ját próbáltam, kicsit lassan futott, de tetszett. A Blitzkriegre NEM mondom, hogy nem tetszett (á la demo), mert tetszett ( kicsit lassú volt ), de már túl sok ilyent láttam... Akárki akármit mond, lényegében ezek a játékok még mindig feltupírozott+tápolt más bőrbe bújt C&C-k. Csak nézzétek meg jól...
2151 levél
Válasz 03.05.03. 00:53 #4
darkforce
Igen, tényleg nagyon felszínes volt a kijelentésem, de azt bárki láthatja, aki kipróbálja a játékot, hogy a készitők erősen a Sudden Strike 1 konkurensének akarták késziteni a játékot, csakhogy közbe kijött az előző játéknak a 2. része és hozzá egy csodás mod az SSN, amivel gyakorlatilag a Blitzkrieget eléggé háttérbe szorítja.

Azt hiszem Szedrencs régebbi megjegyzése a legjobb :
a Blitzkrieget azoknak készitették, akik még nem játszottak a Sudden Strike-al.

Ez az egy mondat eléggé jellemzi a két játék beli különbséget. Azért ekkora koppintáshoz pár pofa kell =)
Nem mondom, hogy a Blitzkrieg nagyon rossz játék, csak azt, hogy a SuSt sokkal jobb ...
WarGaming forever ! http://wargamer.hu
4695 levél
Válasz 03.05.03. 00:46 #3
szedrencs
Maradjunk abban, hogy mindkét játék meg fogja találni a közönségét, és leszenek átfedések.

Én nagyon vártam a Blitz-et, és játszani is fogok vele, de lehet, hogy WW2 megszállottként - mivel az agyam már APRM-re és SSN Mod-ra jár - nem fogom tudni elfogadi a kis realitásbeli hibákat.
37 levél
Válasz 03.05.02. 10:37 #2
Viper
Bár a játékkal kapcsolatban a véleményünk megegyezik, azért azzal mégsem értek egyet, hogy a Blitzkriegben ne lehetne olyant találni, ami nincs az SS-ben. Főleg erre az összehasonlításra ment rá a béta tesztről készült cikkem is. Most csak pár példa: egy küldetés alatt is megváltozhat az időjárás (pl. elered az eső), ilyenkor nincs légierő; gyalogosok formációkba rendezhetők; távolsági ágyúknál töltetet lehet választani stb.
2151 levél
Válasz 03.04.30. 22:27 #1
darkforce
Egyet kell, hogy értsek a cikkel a végitéletet illetően, habár én abszolút nem reményekkel, hanem elutasitással vártam a Blitzkrieget. Már nagyon rég a kezembe került egy béta demója (ugyanúgy mint a sust2-nek) és nagyon úgy éreztem, hogy ez a játék nem méltó arra, hogy a Sudden Strike-al vetélkedjen. Sokak azt mondogatták, hogy a Blitz lehetne a sust2, de nekik is be kell látniuk, ez a játék nem nyújt olyan sokat.

Ha van valaki aki ismeri a Sudden Strike-ot és végigolvassa a cikket, akkor egyszerüen nem tudna benne olyat találni, ami nincs benne a játék első részében, arról nem beszélve, hogy a 2. rész még ennél sokkal többet kínál ...

Főleg ha valaki megszerzi az SSN Mod 2-t hozzá, ami valami eszméletlen magasra emeli a játékélményt!
WarGaming forever ! http://wargamer.hu

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.