Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» American Conquest: Fight Back (Ismertető)

85 levél
Válasz 10.12.28. 21:23 #5
Geonosis
hy!
Valaki esetleg nemtudja annak a zenének a címét, ami installáláskor bejön, vagy ezt simán csak a játékhoz kreálták? Teljesen nem az én stílusom, de ez valahogy nagyon bejött.
http://www.youtube.com/watch?v=lN0v6e581TE
2151 levél
Válasz 03.07.14. 19:40 #4
darkforce
Hát, igen az meglehet, az AC-hez nem volt szerencsém és igazság szerint nem is igazán akartam kipróbálni, valahogy a téma nem tetszett. A cossacks2-t viszont már nagyon várom és ideje lenne már, hogy a srácok nem holmi klónokat hanem igazi művet dobjanak össze pl. azt a csernobili fps-t, mittomén miaz már =)

Egyébként a Cossacks-hoz van egy AI javitás is, az oldalamon már írt róla Bismarck egyszer :
http://www.freeweb.hu/wargamer/wg.cgi?site='news';page='2003. Ápr. 1 16:15';

(Nem kell meglepődni a linken, ha úgy ahogy van bemásolod a brózerbe akkor elvileg jól jön be) =)
WarGaming forever ! http://wargamer.hu
8074 levél
Válasz 03.07.13. 20:55 #3
Gerry
Igen ám, csakhogy az AC egységképzése ennél bonyulultabb ám! Elősször ki kell "képezni" a mezei peonokat, majd ezeket szépen az erdökbe kell vezényelni, ahol is katonát faragnak belőlük. persze, ha netán megtámadnak, akkor az erődök vagy tüzelnek, vagy katonákat képeznek ki, de a kettő egyszerre nem megy... de ezen már keseregtem az Ac ismertetőjében eleget.
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
2151 levél
Válasz 03.07.13. 20:29 #2
darkforce
Hát, az egységképzés úgy jó ahogy van, a cossacksban is azt játszottam, hogy előre beraktam a 10 barracksnak egy 5000-es sereg legyártását és otthagytam, közbe elmentem lerusholni egy ellenfelet, mire visszaértem a seregemmel már nem is láttam semmit akkora tömeg volt a városomba =)

Cossacks 2 meg tényleg érdekes lessz, nemtudom egy 3d motor hogy bír el többszáz gyalogost a képernyőn úgy, hogy azok mindegyike áll majd vagy 100 poligonból =)
WarGaming forever ! http://wargamer.hu
8074 levél
Válasz 03.07.09. 15:07 #1
Gerry
Mindehez azért tegyük hozzá, hogy továbbra is nagyon várom amegváltó Cosscks 2-őt, bár az abban tervezett 36e-s populációlimitet már fejleszői megalomániának tartom...legalábbis ha nem reformálják meg alapjaiban az egységképzést.
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.