Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» STATE OF EMERGENCY

5661 levél
Válasz 03.08.07. 22:47 #3
ati2002
Nem hittem volna hogy ennek a játéknak is nyit vki topic-ot. Annyira felesleges volt ezt a játékot pc-re kiadni, mint kb. a férfiak csöcse, vagy a papok pöcse. Én is izgatottan szedtem le, erre kb. 10 percig volt fenn a gépen.
Szerintetek milyen korosztálynak szánták a készítök (Rockstar )?
---
1592 levél
Válasz 03.08.06. 11:16 #2
imq
Azért meg fogsz lepődni, ha azt mondom, hogy a GTA sorozat készítői csinálták a gémet (-ROCKSTAR-). Mindenesetre szerintem azért nem olyan vészes a gém. Ha tombolni szeretnél nincsen jobb játék - igaz a történetet és a missionöket jobb ha mindenki gyorsan elfelejti, mert annyira frusztrálóan gyenge, hogy az tényleg poén. Amúgy viszont a Chaos módban azért el lehet hülyülni vele néha ha az embernek olyan kedve van...
Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftausstellung még szebb.
10106 levél
Válasz 03.08.06. 10:44 #1
mucius
Kiakadok az értelem nélküli szar játékoktól. És ez pont remek példája ennek. Akik fejlesztik meg csinálják az ilyen játékokat azoknak komoly szellemi retardáltságban kell hogy szenvedjenek. Egy egész éjszakán át szedtem le (a fejem mellet van a gép, nyilván jót aludtam), és mikor kipróbáltam nem hittem a szememnek.
Arról szól az egész játék, hogy öldökölni kell full értelem nélkül (jó, vannak missionok,de azok mind arról szólnak, hogy elmész egyik helyről a másikra és közben ölöd a rendőröket meg a huligánokat).
Egyszerűen ez a játék egy nagy rakás szar. 100% hogy made in usa.
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.