Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» ÚJ KALANDJÁTÉKOK????

98 levél
Válasz 11.04.21. 14:49 #8
Bolgar
Csövi! Én tudok sok kalandjátékról: Gothic 1,2,3,4... ; Elder Scrollblivion volt a legújabb tudtommal! Mondjuk ezek kardal hadonászós meg tüzgolyó dobálos játékok amit nagyon ajánlok mindenkinek, hogy próbálja ki a Gothic-t, abból is az elsö részt játsza végig lehetöleg ha nem érti angolul akor magyarosításal a grafikája nem tul jó de ha valakit a varázsába kerít nem engedi! (minimum 2 órát kell vele játszani hogy erre esély legyen).
És ha talán valakit megfog a játék tovább játszhatja részenként de nem érdemes egyböl a 4-el kezdeni(nagyon nem).
Ha mindet kijátszod és talán még nem volt elég talán kárpótlást jelenthet 1 sorozat ami hasonlít valamelyest a játék hangulatára: Merlin Advantures(Merlin kalandjai).
Nah remélem valaki örömét leli benne és nem fölöslegesen írtam ennyit Csáó!
16329 levél
Válasz 11.03.16. 19:15 #7
ufodani
Hogy mit találtam..lol

Év végén érkezhet a Grimlands.

Rage és Fallout keverék az MMO világában?

" Mostanában, vagy legalábbis az elmúlt időszakban elég sok poszt-apokaliptikus könyv és film került a boltokba, de ugyanez érvényes a játékvilágra is, elég ha csak a Fallout, a Metro 2033, vagy az ID Software berkeiben készülő Rage-re gondolunk. Nukleáris háború utáni helyszíneken játszódó MMO-val azonban tényleg nem sokkal lehet találkozni.
Ezt a hiányt próbálja pótolni a hamburgi illetőségű Gamigo játékfejlesztő cég, mely a Grimlands nevet viselő játékában egyenesen a mutánsokkal, pszichopatákkal és banditákkal teli poszt-apokaliptikus világba repít bennünket. A játék a TPS és az MMORPG stílusjegyeinek keveréke lesz, tehát egy teljesen nyitott világban játszódó, harmadik személyben átélt, akció dús játékra számíthatunk.
A játék egyik legfőbb érdekessége a karakterünk fejlődési stílusa lesz, amely aszerint fog változni, hogy milyen cselekedeteket viszünk véghez a játék során. A karakterünk mindig abban fejlődik, amit a legtöbbször csinál. Ha netán abbahagyja, akkor később ezek a megszerzett tapasztalatok fokozatosan elfelejtődnek. Ezenkívül a játékosoknak lehetőségük lesz különböző tárgyak elkészítésére, járművek vezetésére és azok tuningolására is. A járműveken akár egy egész csapatnyi ember is szállítható lesz. Nem fognak hiányozni az állandó fejlődésben lévő városok, a különböző questek és az intelligens ellenfelek sem, akik képesek lesznek fedezékekbe vonulni és különböző trükkökkel becsapni a játékosokat. Ha minden igaz, akkor arénákra és a kétszemélyes, egymás elleni küzdelmekre is számítani lehet.
De hogy milyen is lesz valójában, azt csak 2011 végén tudhatjuk meg, amikor is megkezdődik a játék hivatalos béta tesztje. "
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
316 levél
Válasz 03.11.18. 19:53 #6
Narancs89
440 levél
Válasz 03.11.18. 19:34 #5
Chester
LOL
Éljenek az animéééék! ^^"
2401 levél
Válasz 03.11.18. 19:19 #4
Diszkósajt
Lehet, hogy be kéne pótolnia az utóbbi 3 évet.
"Ha állat lennék nem tartanék embert a lakásban!"
440 levél
Válasz 03.11.18. 19:05 #3
Chester
hát ezek szerint te maradtál le egy kicsit
Éljenek az animéééék! ^^"
2401 levél
Válasz 03.11.18. 18:50 #2
Diszkósajt
Hallottál a Syberia sorozatról vagy a Runwayről?
"Ha állat lennék nem tartanék embert a lakásban!"
497 levél
Válasz 03.11.18. 18:49 #1
kertesz
HOL VANNAK MOSTANÁBAN AZ ÚJ KALANDJÁTÉKOK, VAGY ÉN MARADTAM LE EGY KICSIT?
PC/PS2/XBOX

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.