Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» They videók (Hírek)Írd ide hozzászólásod:21647 levél
08.04.26. 07:32
padavan
Ez átkozottul büntet. Hangulat több mint jeles, design pedig fantasztikus, nekem nayon bejönek az ilyen anti-steril közegek.

A játékmenet remélem nem ad majd okot a csalódásra. Mintha korábban azt olvastam volna, hogy nem a lövöldözésen lesz a hangsúly, de ebben a két vidibe feszt hentelnek.

Egyébként ahogy elnéztem, az járt az eszemben, hogy kéne már valami újítás ezekbe a játékokba. Értitek, megyünk előre, és x pontoknál eléd szaladnak az ellenfelek, megint előre, megint jönnek, stb. Unalmas. Életszerütlen. Oké, az idegen robotok is azok, de most nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy a harcokat, illetve az ellenfél viselkedését kellene kicsit érdekesebbé tenni. Nem hiszem el, hogy az ősrégi scriptelési módszeren túl nincs más lehetőség. Szeretnék már látni olyat, hogy x helyen az arcok nélkülünk is végzik a dolgukat, de nem fél percenként ugyanazt ismételve, hanem tényleg léteznek, bizonyos szituációkba kerülnek, valamit végrehajtanak, aztán megint mást, esetleg ötletszerüen változtatják a helyüket, és nincsenek állandóan harci üzemmódban.

Nehéz ezt megfogalmazni. Olyan szeretnék, hogy megyek egy komplexumban, és nem x lépésenként jönnek az ellenfelek, hanem pont ott talizunk velük, ahol véletlenül éppen vannak. Meg ilyenek, hogy ha mondjuk harcba keveredünk kettővel egy adott helyen, akkor azok, akik a közelben vannak, odajöjjenek a ricsajra, megnézni, hogy mi van, ne pedig álldogáljanak arra várva, hogy a script ponthoz érjünk...

Miért érzem úgy, hogy én ilyen játékkal már nem fogok játszani...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…

Vissza