Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» HBO - A Song of Ice and FireÍrd ide hozzászólásod:

4375 levél
11.01.18. 19:51
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Kedvencek: Tyrion, Jaime, Havas Jon, Ned, Davos (! - pl. a rendíthetetlen hűsége okán), Sansa , Arya és Daenerys.

Mellékszereplők közül Bronn, Sandor, Fekete Hal, Martellek cakompakk, Bátor Barristan, Vén Medve, Aemon mester, Petyr-Kisujj, Varys stb. stb.

Melisandréhoz (azoknak, akik olvasták mind a négy regényt):

SPOILER
Nos sem a vallása, sem az eddigi tettei nem teszik őt egyáltalán pozitív karakterré. Gondolok itt pl. Renly halálára, Viharvég ostromára, mikor... ami Davost is elborzasztotta... Viszont túl rejtélyes ahhoz még, hogy teljes egészében utáljam.

A Kardok és a Varjak alapján úgy tűnik, mintha ő kiforgatná azt az erőt, amit pl. Vörös Pap, Myri Thoros első blikkre pozitíve képvisel. A vadak is ősi erőkről beszélnek, és a pap Aryanak Braavosban is a sötétség és a fény küzdelméről beszél, arról, hogy ez egyre közelebb van.

Melisandre POV karakter lesz a Sárkányok táncában, és kíváncsi vagyok ki ő, mik a céljai, mit rejteget, mert Asshai kapcsán mindig sötét erőket emlegetnek.


Szerk.: A besorolásról nem tudok semmit, de elvileg nem fogják visszafogni magukat a szexualitás ábrázolása terén -egy két kép be is villan az előzetesekben-, úgyhogy szerintem a káromkodással sem lesz gond.

Vissza