Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» HBO - A Song of Ice and FireÍrd ide hozzászólásod:

4486 levél
19.05.13. 17:32
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Ebéd előtt, mielőtt belekezdtem volna, olvastam egy tegnapi hírt, amit lentebb is írtok, hogy a harmadik "WTF"-moment, az most jön majd. Bár nem volt túlságosan felépítve rendesen ez a fordulat, simán elhiszem, SIMÁN, ahogy davkar is írja, hogy egy kicsit másabb kontextusban, de EZT meglépi Martin.

És...asztakurva. <- [Ez nem eseményre szól, hogy örömteli.]

SPOILER
A karaktermomentumok, amik tetszettek, amik azért hatásvadászok voltak, de a színészek annyira kurva jók, hogy faszává tették, ahogy írjátok:

- Jon és Dany végső momentuma, davrkar +++1, egyetértek, ez volt az végső esély
- Tyrion és Varys búcsúja.
- Tyrion és Jaime utolsó találkozása.
- Daenerys arca, amikor látom rajta, hogy bezsong, hogy őneki itten sosem lesz helye, sosem fogadja el senki, és akkor mondom, mindjárt felégeti mindenkit, és akkor megy és megy, bevágják Bran látomását is, amikor látta ezt az egészet előre.
- Sandor és Arya, a könyvekben és a sorozatban is imádtam a fejezeteiket.
- Jaime és Cersei, Lena és Nicolaj mennyire atom jó színészek már.
- Jon, Davos és Tyrion arca, hogy b*zmeg, Varysnak igaza volt. Jon arcán, hogy szarok rá, hogy Targaryen vagyok, inkább lennék Tormunddal meg Szellemmel, mert ez nem kell nekem, f*szom.

Szóval, akár hálivúdi, akár nem a széria mostanság, EZ azért durva volt. Itt nincs Thanos csettintés, amit vissza lehet csinálni. Szóval azért az HBO a mai óvunk mindenkit, senki ne mondjon rosszat, mert másnap bocsánatot kell kérni, egy város totális felégetése, ártatlan civilek lemészárlása, na, azért ezt nem biztos, hogy egy nagy franchiseban meg mernék lépni úgy, hogy az nem csinálható vissza.


És most megyek egyet kerékpározni.

Bár olvastam, de a Vörös Nász után is szükségem volt rá.

Vissza