Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» HBO - A Song of Ice and FireÍrd ide hozzászólásod:

32759 levél
19.05.21. 17:55
szbszig
Még egy dolog, ami rendkívül érdekes. Erre speciel magamtól eddig nem gondoltam, bevallom őszintén, de hosszú távon akár hasonló jellegű vagy még sokkal súlyosabb problémákat vethet fel, mint Gendry lent tárgyalt esete.

SPOILER
Drogon kelet felé, Essosra viszi Dany tetemét. Az én első tippem az volt, hogy Valyriába, Balerion és a Tűz és vérben olvasottak nyomán. De ennél talán valószínűbb, hogy Meereenbe megy vissza, hiszen korábban ott éltek viszonylag hosszú ideig. Meereenben elvileg, hacsak nem paterolták ki őket a városból időközben, még mindig Dany hátrahagyott emberei éldegélnek Daario Naharis vezetésével. Na meg Kinvara és az ő vörös papjai és papnői (legalábbis a sorozatban). Az a Kinvara, aki Dany legnagyobb támogatója volt, és aki korábban egyértelműen kijelentette, hogy szerinte Dany a kiválasztott (a "prince that was promised"), aki majd felszabadítja és megváltoztatja a világot.

És hát Dany teteme még eléggé friss, feltámasztható állapotban van, szinte sértetlen...


Egyébként ebből a cikkből vettem, ami ugyan baromi hosszú, de akinek van ideje, érdemes elolvasni, mert a stílusa nagyrészt roppant szórakoztató és vicces.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.

Vissza