Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Csillagok háborújaÍrd ide hozzászólásod:

10075 levél
19.12.19. 10:59
davkar9
Szerintem a legnagyobb hibájuk az volt, hogy siettek. Mondjuk a LJ idején kellett volna kijönnie a FA-nek. Másik két trilógia is 2-3 évente jött, de Lucasnak tényleg volt egy minimum ceruzás vázlata, hogy honnan hová, kikkel mit akart. OT kapcsolat dupla teher. Egyrészt az EU-t kukázták, aminek a 60-70+%-a szintén szemét, de a post-OT korszak(/ok) azért többnyire jól működtek. Ahelyett meg van ez, amit nem használtak ki teljesen (karakterek, történet, világ) a rohanás miatt. Kecske és káposzta módszer az lehetett volna, ha mondjuk OT után 100+ évvel rakják. Luke, Leia, Vader, aki megteheti, visszajöhet nosztalgiázni force ghostként* és közben csinálhatják a saját** ötletüket is. Legacy éra rajongók amúgy is a réteg rétegének a rétege szóval ebből se lett volna probléma, hogy ők nincsenek kiszolgálva.

*mostani

SPOILER
Luke design csak nekem nem tetszett? Mármint a hobó paróka nagyon kilógott, de maga a ghost-effekt is olyan olcsónak tűnt. OT Kenobi még ennyi év után is sokkal jobb. Vagy csak a világítás miatt fura?


**
Habár nagyon nem szeretem a LJt azért kíváncsi vagyok, hogy mit tud csinálni Rian ebben az univerzumban, ha nem köti a kezét a meglévő korszak-karakter-elvárás-miegymás. Kapjon egy saját kort (na azért ne a kotort) aztán ott játszadozhat. Ha trilógiát nem is, de egy filmet megnéznék tőle, aztán meglátjuk.
Simple. Eternal. Beige.

Vissza