Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Magyar tankért is küzdhetünk a War Thunderben [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:1588 levél
22.08.14. 17:04
Baracklekvár
Nekem nagyon sok órám van a játékban már...

Van 27millió SilverLion-om még, de nekem is meg kell fontolnom, hogy mely járművekkel játszom, s mely járművekkel nem éri meg jellemzően.

A magas BR szintű - nem prémium - járművek vásárlása és játékban használata jellemzően nem éri meg, elapasztja a játékpénzt.

40millió felett jártam már bőven - aztán megvásároltam az időközben kikutatott repülőimet - s máris huppantam 25millió alá... S végül e repülőkkel sem nagyon játszom, mert többe kerül a javításuk, mint amennyi játékélményt és eredményt hoz. Ráadásul az adott jármű felfejlesztése magas BR szinteken már annyira fájdalmas és költséges, hogy elmegy ember kedve tőle.

Továbbá, volt mostanában, elmúlt egy-két évben néhány economic jellegű átalakítás a játékban, mely összességében szintén azzal jár, hogy kicsit kevesebb SilverLion-t osztogatnak.

Én azért nemigen játszom magas BR (8.0++) szintű meccseket, mert nem-nemigen térül meg. BR6.0 alatt még szó-szó csak-csak növekszik a SilverLion egyenleg, de az felett csak szúrópróbaszerűen játszok olykor, a változatosság kedvéért.

Egyetlen mentsége van a játéknak ezzel kapcsolatban: igazából BR6.0 felett sem jobb a játékélmény, sőt; legfeljebb más. Szóval, a lelkibéke érdekében azt javaslom mindenkinek, akinek számít a pénz, és nem valami BR-követelőző eventet tol, hogy játszon BR6.0 alatt. Akár BR 3.3-4.3 szintű meccseket - talán a legszórakoztatóbb ez.

Jobb az eredmény, a játékélmény, s kevesebb a SilverLion gond is. Mire minden nemzet járműveit unlockolja erre a szintre, azért csak összejön valamennyi SilverLion...

Vissza