Multiban Kooperatív modban elkezdtem egy uj játékot és eljutottam nagyon sokáig el is mentettem sokszor.
De amikr ujra elinditottam a játékot ugyan úgy kooperativ modban be töltöttem a mentésemet és akkor ujra kezdte a pályát az 1 sö küldetéssel a karim megmaradt ugyan olyan (színtü) de a pálya mint ha elöröl kezdtem volna .
Ezt miért csinálja?
P4 Abit Is7-P4 2.4@3.0 GHz- 2X256 DDR400 - Inno3d Gf 6800 GT - Maxtor 160 Gb + WD 120 Gb
