Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Ha lenne valami jó játék...Írd ide hozzászólásod:793 levél
02.02.02. 13:13
GregSB
Nem a világa miatt lesz jobb az SW:Galaxies!
Hanem azért mert forradalmi újítások lesznek benne.

A WoW mint írtam olyan lesz mint EQ, Daoc: Hentre alapul az egész, ezzel szerzel majd XP-t. Lehet majd kissebb taskokkal, questekkel is szerezni, de a hangsúly a gyakáson lesz. Egyre fejlődni fog a karaktered, a legyakott ellenektől pénzt veszel el/ cuccokat találsz nála, így fogsz fejlődni.

Az SW:G azért lesz nagy újítás, mert minden lehetsz majd. Lehetsz majd Birodalmi/felkelő katona, pilóta, fejvadász, kereskedő, boltos stbstb.. A legextrémebb a fodrász foglalkozás lesz, ezzel nemtom ki lesz, de a fejlesztők ezt is ígérik
Jedi is lehetsz majd, persze rengeteg időbe fog kerülni, és rohadt nehéz lesz.

A békés foglalkozások miatt lesznek békés zónák a bolygókon, ahol tilos a háború, ha valaki ott majd fegyverhez folyamodik kemény megtorlásban lesz része.

De ami a legjobb,hogy a játék megjelenése után legkésőbb fél évvel jön hozzá a space kiegészítő(addig csak a bolygókon játszhatunk). Utánna veszel egy űrhajót, és szabadon repülhetsz az űrben, elmehetsz bármelyik bolygóra. Az űr is szerves része lesz a játéknak, kalózok lesnek majd kereskedőhajókra, birodalmiak a felkelőkkel vívják majd harcaikat stb..

Mekkora lesz már, én kereskedő leszek, és ha összegyűlik pánzem majd egy űrhajóra akkor bolygók között is fogok kereskedni Persze majd jó fegyvereket is rakok rá, hogy a kalózokat fenyítsem
"i hurt myself today | to see if i still feel | i focus on the pain | the only thing that's real..."

Vissza