Kránitz Bettina VirágFarkas
Fórum » Filmek - mozi, TV, DVD

Kránitz Bettina VirágFarkas
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.

D E E P R I V R ✪ soundcloud.com/deeprivr
Ezt az egyet nagyon szerettem. Valahogy soha nem éreztem benne, hogy olyan gyerekes lenne, mint a hasonló közönséget megcélzó animesorozatok. Egy-két kivétellel láttam mind a 224 részt, mindkét önálló filmet és az eredeti, csak Japánban vetített sorozatot kb. a feléig, amíg elkészült a fansubja. A GX-et viszont nem szeretem, csak az elejéből láttam néhány részt, és azt tényleg bugyutának és gyerekesnek tartom. És igen, játszani is szerettem Duel Monsterst, igaz csak gépen. Egyébként annyi hasonló kártyajáték létezik: Duel Masters, Magic the Gathering stb., hogy valami igazán lehet a népszerűségük mögött.
)Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.

Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
D E E P R I V R ✪ soundcloud.com/deeprivr
Kapd be , hulye Chuck Norris
!!! El Gigante Madrid !!!!
Levágtunk egy disznót, de úgy tűnik, senki sem kér szalonnát. | 2004.03.27. - 2012.08.31.
Levágtunk egy disznót, de úgy tűnik, senki sem kér szalonnát. | 2004.03.27. - 2012.08.31.

Mind1 mostmar.
Es mar kevesebben gyujtik a kartyakat....
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szutra pedig megmagyarázza, hogyan

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szutra pedig megmagyarázza, hogyan
A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.