Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Maelstrom infók

2006.04.18. 20:58 | Madrac | kategória: Játék

Bejelentették, milyen oldalakat képviselhetünk a Maelstrom című stratégiában. Az emberiséget két nagy csoport képviseli majd, valamint ott lesznek a megszálló idegenek is. Egy ökológiai katasztrófa után a víz a legfontosabb már a túléléshez, két fő erő küzd a hatalomért, a földalatti mozgalom a Remnants és a technológiailag fejlett Ascension. Mintha nem lenne elég az ő viszályuk bolygónkat megtámadja egy idegen faj is a Hai-Genti.
Mindegyik oldal harcmodora erősen különbözik majd, a Remnants lopakodva felderítheti az ellenséges állásokat, gerilla harcmodort folytathat és csapdákkal rakhatja tele a terepet. Átállíthatnak egységeket a saját oldalukra, sőt az Ascension Mechamorph egységeit is meghackelhetik majd. Egységeik testreszabhatóak lesznek mindig az épp aktuális helyzethez igazodva.
Az Ascension ezzel szemben technológiai fölényére alapoz, egységei pajzsok mögé bújnak és lézerrel, kirogenikus sugarakkal valamint orbitális fegyverállásokkal küzdenek. Egységei átalakulhatnak, sőt akár az egész bázist átköltöztethetjük más helyre majd.
A Hai-Genti teljes erejével az emberi faj elpusztítására koncentrál, seregeit úgy növeszti a leszórt spórákból. Akár meglepetésszerű támadásokat is indíthat így, de ha még ez is kevés lenne a katonák feláldozásával új, mutáns egységeket is létrehozhat. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Maelstrom infók
Maelstrom infókMaelstrom infókMaelstrom infókMaelstrom infókMaelstrom infók
Maelstrom
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Maelstrom

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló