Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Keanu Reeves nősül

2006.07.28. 17:06 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Hogy is vonhatná ki magát egy színész a saját filmjei hatása alól? Keanu Reeves új filmje, a Ház a tónál (The Lake House, hazai bemutató: augusztus 10.) főszerepében renovál egy házat, és a különös épülettel együtt egy – szó szerint – fantasztikus szerelmet is elnyer.
A kalandor természetű színész nagyjából a forgatás ideje alatt életében először házat vásárolt: a Hollywood Hills-beli villa renoválási munkálatai már meg is kezdődtek: bennfentesek szerint itt kerül majd sor jövőre Reeves és választottja, a színésznél nyolc évvel fiatalabb angol színésznő, Claire Forlani esküvőjére.
Reeves nemrég egy szuperelegáns Los Angeles-i étteremben féltérdre ereszkedve kérte meg Forlani kezét. Állítólag már három éve járnak, csak mostanáig titkolták a kapcsolatukat.
- Azt szeretem a Ház a tónálban, hogy az életben biztosan nem történik ilyesmi – nyilatkozta a filmről nemrég másik sztárja, Sandra Bullock. Úgy látszik, tévedett: Keanu Reevesszel igazi csoda történik mostanában. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.