Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Counter-Strike versennyel zárult az InfoMarket

2006.09.18. 21:01 | Madrac | kategória: Játék

Immáron hagyománnyá vált a Counter-Strike scene legnagyobb eseménye, a Gody Professional Series, amelynek idei második versenyét az INFOmarketen rendezték meg a hétvégén. A rendezvénysorozat nagy múltra tekint vissza, 2003 decemberében indult útjára, akkor még Gody Papa Lan néven, majd a harmadik rendezvény után, 2004 júliusában kapta a GPS nevet.
A kilencedik állomás a BNV keretein belül lévő INFOmarket területén kapott helyet. A verseny a helyszín adottságaiból kifolyólag csak kisebb keretek között zajlott, így most csak 16 csapat nevezését tudták elfogadni a szervezők, ami így is 80 főt jelentett. A rendezők természetesen 40 darab számítógépet bocsátottak a versenyzők részére, akiknek így csak a jól megszokott egerüket, billentyűzetüket, valamint fejhallgatójukat kellett magukkal hozniuk. Az első napon, azaz szombaton zajlottak a csoportmérkőzések, ahol is a 16 csapatot 4 darab 4 fős csoportba osztották be, ahonnan az első kettő jutott tovább a második napra: az első két csoportban 10 órától 13 óráig, míg a második két csoportban 14 órától 17 óráig zajlottak a mérkőzések. Ezzel vége is lett az első napnak, aminek a végére már csak 8 csapat maradt versenyben a végső győzelemért.
A második napon a versenyben maradtak tovább küzdöttek a Double-Elimination rendszerben, ami annyit jelent, hogy egy csapatnak kétszer kell veszíteni ahhoz, hogy kiessen a versenyből. A végeredmény:
1. helyezett: kicked BY console (am0rf, Zozo, kuLi, Twineee, warlock)
2. helyezett: Pornkings [ iM! ] (millAh, kezai, Flavius, RankeR, phoenix)
3. helyezett: sGc (Conan, Dolszjev, Gibkey, Hidekazu, Sniffy)
A versenyen óriási hangulat uralkodott, a hangosan kommunikáló játékosok hangja az egész pavilont bezengte, ami azt eredményezte, hogy gyakorlatilag, aki bejött a pavilonba, az a nagy hangzavar felfigyelve ellátogatott a mi kis játékszigetünkre is, és olyanokat is lefoglalt, akik még idáig sohasem játszottak vele. Az eseményeket természetesen nem csak a helyszínen lehetett nyomon követni, hanem interneten keresztül is: video streamen, valamint shoutcaston kommentátorok közvetítették a mérkőzéseket, az eredményeket, pedig a www.counter-strike.hu oldalon láthatta a nagyérdemű. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Counter-Strike versennyel zárult az InfoMarket
Counter-Strike versennyel zárult az InfoMarketCounter-Strike versennyel zárult az InfoMarketCounter-Strike versennyel zárult az InfoMarketCounter-Strike versennyel zárult az InfoMarket
Half-Life: Counter-Strike
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Half-Life: Counter-Strike

hozzászólások (6)

MagicMoment
MagicMoment 2006.09.19. 13:33
hopp, a második képen a pornkings csapata.
millah elől,aztán kezai :D (a harmadik meg flavius lenne?)
moken meg inaktív :D:D:D
meddig? köv lanra azért csak visszajössz >:-]
Madrac
Madrac 2006.09.20. 01:52
Inkabb azt mond meg ki az a leanyzo. :)
MagicMoment
MagicMoment 2006.09.20. 08:52
megkérdem kezut :D
MagicMoment
MagicMoment 2006.09.20. 11:30
ő adrika, cshun hírez,sanci csaja etc.
Madrac
Madrac 2006.09.20. 12:28
Sejtettem hogy o lesz az, de csak 1 nickkent lattam ot eddig az interjukban. ;) Kosz az infot.
ajánlott olvasnivaló