For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Újabb LucasArts bejelentés - ezúttal csak PlayStationre

2000.04.20. 00:00 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Mostanában hosszas csend tapasztalható a LucasArtsnál, mivel nagyon régóta nem jelentettek be hivatalosan új játékot. A közelmúltban megjelentek is már egy, sőt két éve kerültek a köztudatba. Terjengenek ugyan kósza hírek és képek az Obi Wan-ról, de hivatalos bejelentésnek nyoma sincs. Éppen ezért kíséri nagy érdeklődés a LucasArts mostani akcióját, mely szerint az E3-ig 8 játékot jelentenek be, ezek közül az első hármat cirka egy hetes időközökkel, míg a többit május 10-én.

Az első bejelentésre április 19-én került sor. A Star Wars Demolition remek ötlete feletti örömünket csak egyetlen dolog árnyékolta be: a játék PlayStation-re készül. Ennek ellenére pár szóban bemutatjuk a történetet.

Az időpont az V. és a VI. epizódok közti intervallum, azonban fogunk találkozni az I. epizódból megismert szereplőkkel és tárgyakkal is. A sokat sejtető Demolition névnek megfelelően pedig maga a játék nem más, mint brutális versenyezés különböző járművekkel, amelyet az alvilág ura, Jabba a Hutt szervez. A versenyzők járművei különböző fegyverekkel vannak felszerelve, plusz még mindenkinek van egy egyedi, hatásos kütyüje. Csak tovább fokozza az élvezeteket, hogy Jabba különböző felszereléseket, illetve csapdákat helyez el a pályákon. A szereplők közt megtaláljuk az ilyen bulikból kimaradhatatlan Boba Fettet, sőt feltűnik a Baljós árnyakban megismert Aurra Sing is, mint fő rivális. Rajtuk kívül számos eddig ismeretlen karakter fogja megkeseríteni életünket.

Mivel mostanában 2 új játék is PlayStation-re került bejelentésre (az előző a Jedi Power Battles volt), reméljük április 26-án végre a PC-vel rendelkezőknek is jut valami az örömből. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.