Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Az összes Superman-mozi novembertől DVD-n

2006.10.21. 19:35 | Dino | kategória: DVD

A nyár egyik leglátványosabb filmje, a Superman visszatér november 14-én jelenik meg DVD-n a Fórum Home Entertainment gondozásában, és a neves alkalomból újra hozzáférhetőek lesznek a Christopher Reeve főszereplésével készült klasszikus mozik extra változatban, magyar szinkronnal, ráadásul egy Superman gyűjtemény keretein belül az Acélemberhez méltóan fém díszdobozban is megvásárolhatóak lesznek a régi epizódok. A csomagba a kevésbé ismert Superman IV. is bekerült, ami most először lesz hozzáférhető Magyarországon DVD-n. Természetesen a filmek külön-külön is kaphatóak lesznek. Lássuk, milyen mozikat érdemes a polcunkra tennünk novemberben:
Superman visszatér: a klasszikus történet hiperlátványos újragondolása akár folytatásként is felfogható. A szereplőgárda kicserélődött, de Brandon Routh-on sem áll kevésbé feszesen a piros-kék szerkó, mint elődjén, és Kevin Spacey sem kevésbé gonosz Lex Luthorként, mint Gene Hackman.
Superman: A világ leghíresebb képregényhősének első nagyvásznas kalandjából fény derül kriptoni eredetére, megosztott személyiségére, láthatjuk örök szerelmét Lois Lane-t és megismerhetjük zsigeri ellenségét, Lex Luthort. A főszerepekben Christopher Reeve, Marlon Brando, Gene Hackman és Margot Kidder.
Superman II.: Bár rendezőváltás történt, a második részben ugyanaz a szereplőgárda brillírozik. Az Acélembernek itt három kriptoni szuperszökevényt kell hatástalanítania, hogy megvédhesse Metropolis városát.
Superman III.: A harmadik részben a kriptoni erőembernek egy zseniális számítógépőrülttel kell felvennie a harcot. Superman ellenfelét ezúttal a ragyogó komikus, Richard Pryor alakítja.
Superman IV.: A negyedik epizódban Lex Luthor kezébe atombomba kerül, így a szuperembernek sokadjára is meg kell mentenie a Földet.
Minden képregényhősök ősének kalandjait november közepétől helyezhetjük a polcunkra DVD-n. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló