Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Vasárnapi pletykarovat - Duke és Diablo

Duke Nukem Forever és Diablo 3 - konzolon?

2007.01.28. 10:48 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az elmúlt napokban több érdekes találgatást is véleményezhetett a gamer közösség, ami nem is csoda, hiszen olyan nevek kerültek elő a tarsolyból, amelyekre bizony mindenki kíváncsi lenne. Nos, azóta továbbfejlődött ez a vonal, és több lap is igen jól értesültnek vallja magát a témában. Persze mindez csak pletyka, ezért kéretik ekként is kezelni, ami viszont nem zárja ki, hogy van bennük igazság, de azt sem, hogy nincs.
Kezdjük a sort a Duke Nukem Foreverel. A soha meg nem jelenő játékból nemrég egy darab kép jelent meg, amely viszont gyanúsan fake kinézetű volt, arról nem beszélve, hogy a felbontása is hagyott némi kívánnivalót maga után. Ettől függetlenül a 3D Realms egyik fejese egy fórumon megerősítette, hogy ez valóban egy in-game screen, a méret meg azért ekkora, mert csak az álláshirdetés végett rakták ki. Az ugyan nem egyértelmű, hogy ha programozót keresnek, ahhoz minek kell képet kirakni, ha meg már kiraknak, akkor miért ekkorát, de biztos. Viszont a nevezett embernek értenie kell az Xbox360-hoz, az Xbox-news.de pedig ma megszellőztette, hogy értesüléseik szerint most már tényleg fejleszteni fogják a Dukeot, csak épp a Microsoft új generációs konzoljára. Ettől még persze a PC-s átirat nincs kizárva, de az se, hogy esetleg ebből soha az életben nem lesz semmi.
Valamivel több magazin foglalkozik viszont a Diablo 3-al, igaz az elmúlt napokban már sok elméletet lehetett olvasni a Blizzardról. A Rebell.at és a Gamaxx.de egy álláskereső észrevételeire alapozva megpendítette, hogy a cég be kíván szállni a Wii igen sikeres iparágába, és vagy a Starcraft: Ghostot, vagy a Diablo 3at el is készítik hamarosan – exkluzív - a Nintendo új üdvöskéjére. ■

hozzászólások (7)

Eric
Eric 2007.01.29. 09:31
Legfőképpen az a szomorú, hogy te meg átmész ilyen vészmadár, síró-rívó fórumozóba. :-)
No most ez legalább olyan szintű alaptalan általánosítás volt, mint amit te írtál! :-P:-P:-P
Retee
Retee 2007.01.29. 11:34
Dark: Vasárnap nem sok hír van, azért írtam meg, de sztem elég jól kihangsúlyoztam, a címben meg a hír törzsében is, hogy kéretik úgy kezelni, ahogy. :)
Dark Archon
Dark Archon 2007.01.29. 11:52
Bizonyára akkor én vagyok az egyetlen, akinek tele a töke a DNF-fel már most... :-P Mert már unalmas, ami felhajtás van körülötte, meg amennyi kamu hír...
Eric
Eric 2007.01.29. 13:31
Te abban a hozzászólásodban meg sem említetted a DNF-t. Kezdjük itt.
:-P
Találtál egy hírt, aminek már a címében is benne van a pletyka szó, vagyis a szerző már jó előre igyekezett leszögezni, hogy ez csak amolyan uborkaszezonbeli, vasárnap délután agyzsibbasztó. :-)

Te erre mínuszmásodperc alatt sírvafakadva beblikkesítetted a PC Dome-ot.
Hát csak erre szerettem volna reflektálni...
Aryx
Aryx 2007.01.29. 18:50
Ezzel csak egyetérteni tudok. A DNF (Does Not Finish?) projekt esetében a 3D Realms azért menjen a francba, mert csak orbitális marhaságokat tudnak nyilatkozni, és még mindig vakítják a népet.

A Blizzard meg azért, mert a StarCraft: Ghost-jukat már lefújták egyszer, nem? Miért kell egy ilyen PC-stabil megacégnek is a konzolok felé fordulnia? Eh?
ajánlott olvasnivaló