Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crysis - DirectX9-es gépeken sem lesz gond

Régebbi modelleken is futni fog a Crysis.

2007.02.07. 11:11 | Retee | kategória: Játék

Nagy várakozás előzi meg a Crysis megjelenését, amelyben egy idegen invázió közepébe csöppenünk, és ránk hárul az a nemes feladat, hogy alap ellenségeinkkel együtt kipateroljuk őket a Földről. A program azért is tett már most nagy hírnévre szert, mert az előzetes képen és videókon jól látszik, hogy gyönyörű, következő generációs grafikával van megáldva, igaz emiatt igen sok találgatás látott napvilágot, főként azon irányba, hogy talán még a NASA-nál is szaggatni fog. Nos, Cevat Yerli a Crytek egyik fejese most megnyugtató információval állt a közönség elé. Elmondta, hogy a céljuk nem az, hogy ennyi év fejlesztése után csak egy szűk rétegnél induljon el a játékuk, épp ezért rengeteg hardver elemet próbáltak ki hozzá, hogy minél szélesebb legyen azon konfigurációk száma, amin futni fog a kicsike. Természetesen a DirectX10-es grafikához Vista és igen erős hardver szükségeltetik, azonban ha valaki beéri DirectX9-es kivitelezéssel is, akkor akár egy 2-3 éves gépkonfiguráció alatt is élvezni tudja majd a Crysist. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (26)

Sevores
Sevores 2007.05.12. 13:59
Egy videokari a Geforce 8-as, vagy az ATi R600-as szériából és Vista.
Btw, DirectX 10 nem direkt X10.
Royka rudi
Royka rudi 2007.05.13. 08:55
Ezte be nézted :D ki mondta hogy nem megy a gépemen?csak valószínüleg szaggatni fog nálam.És nem azt mondtam hoyg nem lesz jó,mert sztem jó lesz,hanem azt,hogy kicsit vissza vehettek volna a grafixával mert más nem tud majd vele játszani.És nem haszom ez nekik!
Razor03
Razor03 2007.05.13. 09:39
Amit írtál nevetséges és értelmetlen. A lényegen nem változtat.
goodboy007
goodboy007 2007.05.13. 09:54
Szal licence-eljék a doom1 motort? És azzal adják ki? Ha nem fejlődik a grafika, akkor a technika sem fog, mert nem lesz mihez kelljen a kakaó. Újabb technológiákkal válik elérhetővé az a hihetetlen interaktivitás, meg az az élmény, amit a CrySis fog nyújtani. XXI. században élünk, ha játszani akarsz, fejlesztesz. Ez van.

"kicsit vissza vehettek volna a grafixával mert más nem tud majd vele játszani.És nem haszom ez nekik!"

Ez hülyeség, ugyanis ők nem a Magyarországi viszonyokhoz fogják igazítani a játék gépigényét, márpedig a a gazdagabb országokban valszeg simán meg van egy átlag háztartásban az optimális konfig. Úgyhogy ne nyafogj, hogy nagy a gépigény. A látvány kárpótól érte, úgyhogy ezesetben indokolt.
Royka rudi
Royka rudi 2007.05.13. 20:49
Oks!bocsi igazatok van!De abban nem hoyg engem szuferáltok egésznap hogy hova írok. és akkro mivan a 3 éves téma?legalább felélesztem a Topicot.És ah nem tetszik,akkor miért írtok oda?
ajánlott olvasnivaló