Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Hugh Grant húsz évvel ezelőtt

2007.02.08. 18:52 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Vannak, akik igyekeznek minél modernebbnek látszani. Február 4-én London egyik legnagyobb, legelegánsabb mozija, a Leicester Square-i Odeon az ellenkező utat választotta: mindent elkövetett, hogy húsz évet visszarepüljön az időben. A Zene és szöveg (Music & Lyrics, hazai bemutató: március 8.) díszbemutatójára a nyolcvanas évek díszletibe öltöztették az épületet, a személyzetet, sőt, a vendégeket is igyekeztek rávenni, hogy az akkori divatnak megfelelő ruhában jöjjenek. Az ok: Hugh Grant és Drew Barrymore új romantikus vígjátékában Grant egy divatból rég kiment popegyüttes egykori csillagát alakítja, aki már csak ócska nosztalgiaműsorokban lép fel; mindaddig, amíg esélyt nem kap a nagy visszatérésre. Csak egy új slágert kéne írnia, ami viszont kizárólag a vonakodó Barrymore segítségével sikerülhet.
A filmben bőven láthatóak részletek Hugh Grant sikeres fiatalkorából: a vígjáték alkotói egyebek közt egy korabeli videóklipet is készítettek vele, kinyomtatták akkori plakátjait és a régi újságokat, amelyeknek a címlapján a történet szerint pompázott.
– A 80-as években játszódó jelenetekhez megpróbáltak húszévesre maszkírozni – mesélte újságíróknak Grant, amikor megérkezett a premierre. – Sokáig és keményen dolgoztak, végül 46 évesből sikerült nekik 45 évesre maszkírozniuk engem. Viszont mellékhatásként tökéletes nővé változtattak. Valószínűleg kevesebb rúzsra lett volna szükség. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló