Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Átverések óceánja

2007.03.29. 19:54 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Ők a filmtörténet legmókásabb szereplőgárdája. Az Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik (Ocean’s Thirteen, hazai bemutató: június) sztárjai, élükön George Clooney-val és Brad Pitt-tel folyamatosan poénkodnak: egymással és a nézőikkel is. Az Ocean’s három része egyebek között erről is híres: valószínűleg e filmek forgatása közben tréfálták meg egymást a legtöbbször a szereplők.
Ezért aztán a sajtó folyamatosan zavarban van: sosem tudni, melyik hír igaz, melyik átverés. Az Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik története hétpecsétes titok, a rendező utasítására a gyártó stúdió egészen a premierig még egy egysoros összefoglalót sem adhat ki; most azonban Don Cheadle elszólta magát – vagy csak ugratja a kíváncsiakat. Cheadle, aki Basher Tarr robbantási szakembert alakítja a krimi-vígjátékban, nemrég ezt nyilatkozta:
– Basher eltűnik a filmből, méghozzá nagyon látványosan. Engem alaposan meglepett az exitje, és szerintem másokat is meg fog lepni.
Ezek szerint Cheadle talán már nem lesz benne a film következő részében. Ha lesz egyáltalán következő rész: mert persze erről is teljesen ellentétesen nyilatkoznak a film sztárjai. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló