Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Forza Motorsport 2 járművek

Hosszú lista jelent meg a járművekről.

2007.04.24. 20:00 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Microsoft Games Studios az elmúlt néhány hónapban különösen nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a játék minél inkább személyre szabhatóbb legyen. A fejlesztő garázsnak valamint, az új és fejlettebb Livery editornak köszönhetően a játékosok minden eddiginél nagyobb szabadságot élvezhetnek, amikor megalkotják a saját, egyedi autójukat. Ha kíváncsi vagy az új editorra működés közben, látogass el a játék hivatalos honlapjára.
Az autók között megtalálhatod a Gulf Team McLaren F1 GTR -t és természetesen a “Forza Motorsport” által támogatott # 62 Risi Competizione Ferrari F430GT is. De kipróbálhatsz olyan klasszikusokat is, mint az 1969 –es Dino Ferrari 246 GT vagy az 1999-es Pagani Zonda C2. De ha történetesen nem az olasz autók a kedvenceid, akkor csak a Porsche modellei közül is 25 féle áll a rendelkezésedre, összesen pedig 310-féle járgányba pattanhatunk bele. A teljes lista megtekinthető a játék weblapján.
Az autósportok hazai rajongói biztos örömmel fogadják a hírt, hogy a játék teljes magyarítással ellátva kerül a boltok polcaira. ■

Forza Motorsport 2 (Xbox 360)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Forza Motorsport 2 (Xbox 360)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló