Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Simpsons Game

Az EA fejleszti a játékot a sikeres rajzfilmsorozatról.

2007.06.08. 21:20 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az Electronic Arts most már hivatalos sajtóközlemény formájában is bejelentette, hogy hamarosan megjelenik a The Simpsons Game című játék. (A korábbi bejelentési rendezvényről már olvashattatok híreinkben.) Az Electronic Arts, a Gracie Films, és a Twentieth Century Fox együttműködésében készülő játék hangosan jókedvű, izgalmas és lebilincselő történetét a televíziós sorozat Emmy-díjnyertes szerzői írták. Az akciódús komédia szereplőinek a televíziós sorozatból megszokott szinkronszínészek kölcsönzik hangjukat a játékban is.
A történet szerint Homer, Marge, Bart és Lisa a világot próbálják megmenteni a fokozódó káosztól vadonatúj és izgalmas képességeik segítségével. A játékos feladata segíteni őket ebben a küldetésben, bebarangolhatod egész Springfieldet, sőt még az azon túl elterülő világ egy részét is. Miközben megküzdenek a gonosztevőkkel, számos népszerű játék paródiájával is találkozhatunk majd.
A The Simpsons Game című vadonatúj Electronic Arts játékot az EA Redwood Shores Stúdiója fejleszti. Megjelenése 2007 őszére várható a PlayStation 3, PlayStation 2, PSP, Xbox 360, Nintendo Wii és Nintendo DS rendszereken. ■

The Simpsons Game
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Simpsons Game

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló