For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ki rúgja fejbe Bruce Willist?

A kaszkadőr is rúghat félre.

2007.06.15. 14:41 | szerző: Retee | kategória: Játék

Mi egy színésznő mázlija? Ha helyette a kaszkadőre rúgja fejbe Bruce Willist. Maggie Q, a Hawaiin nevelkedett gyönyörű vietnami-amerikai színésznő, aki a Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed (hazai bemutató: június 27.) egyik főgonoszaként nemzetközi karrierje újabb csúcsára került, azzal biztosan kiérdemli a világ figyelmét, hogy az új Die Hard filmben ő Bruce Willis egyetlen méltó ellenfele a kézitusában. A vékony, 28 éves színésznő alaposan ellátja McClane hadnagy baját, mielőtt mindketten (egy terepjáróval együtt) bezuhannak egy liftaknába. A nagyjelenet felvétele közben Bruce Willis kapott egy fejsérülést. De csak majdnem Maggie Q-tól.
– Elképesztő bonyolult a nagy bunyónk – mondja a színésznő –, hónapokig készültünk, bokszoltam és edzettem miatta. És egy különösen nehéz nap végén, megkérdeztek, hogy az utolsó felvételben ott akarok-e lenni: csak a 12 centiméter magas sarkú csizmám fog látszani. Én fáradt voltam, kértem, csinálja meg helyettem a kaszkadőröm: Bruce pont belelépett a rúgásába, és kapott egy szép nagy vágást a homlokára. Az ilyen jelenetek csak a ritmuson múlnak. Ha én vagyok ott, pont ugyanezzel a sebbel végzi. Szóval, nagyon örültem, hogy nem én rúgtam fejbe: ahhoz túl sokat néztem kislánykoromban a filmjeit. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.