Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Need for Speed: Pro Street képek

Új képek egy kevés információval megtűzdelve.

2007.06.21. 17:44 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Need for Speed ProStreet figyelemreméltó fotorealisztikus grafikájával az események középpontjába helyezi a játékost. A játék az „Autosculpt” technológiát új szintre emeli, és most első alkalommal lehetővé teszi, hogy a játékos az autó teljesítményét közvetlenül befolyásolja, illetve annak megjelenését testre szabja. A karosszérián minden horpadás, minden karcolás, minden törött elem csatában szerzett sebként mutatja a játékos elszántságát és harci lelkesedését. Az agresszív és ügyes mesterséges intelligencia révén a játékos páratlan versenyélmény részese lehet. Az egymással versenyző közös játéknak új jelentést adó forradalmi online móddal a Need for Speed ProStreet a felkorbácsolt érzelmekkel zajló utcai erőpróbák legmagasabb szintű élményét adja.
A Need for Speed ProStreet idén ősszel megérkezik Xbox360-ra, PlayStation 2-re és 3-ra, Wii-re, PSP-re. Nintendo DS-re és PC-re. ■

előző
következő
Need for Speed: Pro Street képek
Need for Speed: Pro Street képekNeed for Speed: Pro Street képekNeed for Speed: Pro Street képek
Need for Speed: ProStreet
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Need for Speed: ProStreet

hozzászólások (19)

dghost
dghost 2007.06.22. 15:59
Korántsem vagyok NFS rajongó, de egyenlőre osztom Syler nézeteit. Bizakodó vagyok.:-)
Razor03
Razor03 2007.06.22. 16:02
Jó hát azért részben én is drukkolok egy zsír NFS-hez. Részemről már megkaptam, amit a sorozattól vártam, az a MW volt. Ez meg így képek alapján nem tetszik, majd kipróbálom, legfeljebb egy demo próba @ uninstall lesz a vége, mint a Carbon esetében…
dghost
dghost 2007.06.22. 16:07
Így-így, egy próbát tuti megér!;-)
Ryland
Ryland 2007.06.22. 16:45
Végre egy nfs amiben van törés...remélem tényleg sikerül...emléxem a porsche szériában is úgy volt,hogy lesznek törések és valami nagyon gagyik voltak,mert kicsit drága lenne megvenni..érthető módon egy cég se akar azzal dicsekedni,hogy mennyire törik szét a kocsija 200-nál:-D De sok pénzzel ezt is meg lehet oldani,amiből az EA-nek nincs hiány;-)
Sylar
Sylar 2007.06.23. 11:42
Mondjuk ez a törés dilemma úgy is megoldható, hogy lényegében azt demonstrálná egy-egy ilyen zúzás, hogy: a Porsche könnyebben túlélte 200-nál a balesetet mint mondjuk egy Mercedes. Tehát nem törik annyira, ergo biztonságosab, estébé estébé... és hopp!! Máris mekkora reklám ez a Porschénak! Amelyik gyártó többet fizet, annak a verdája fog a legkevésbé sérülni, de a valósághű kivitelezés azért megmaradna. Hmm, asszem megyek marketingesnek az EA-hez... :)
ajánlott olvasnivaló