Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Beckinsale szeret félni

Közeledik Antal Nimród filmjének a hazai premierje.

2007.07.20. 13:30 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Mára már talán az egyetlen lehetséges választásának tűnik, de sokáig úgy tűnt, Kate Beckinsale nem színészként jut el a világhírig: kamaszlányként kétszer is megnyerte Anglia legnevesebb irodalmi tehetségkutató pályázatát, már középiskolában eredetiben olvasta Dosztojevszkijt, és – ezek után talán nem is csoda – a világ egyik legpatinásabb egyetemére, Oxfordba járt francia-orosz szakra. Végül a reflektorfény mégis jobban vonzotta a könyvtárak félhomályánál, és a színésznőséget választotta. Legutóbb Antal Nimród amerikai bemutatkozó rendezése, az Elhagyott szoba (Vacancy, hazai bemutató: augusztus 2.) című thriller főszerepét játszotta; a bölcsészmúltból nem sok maradt… látszólag.
– Két dolog maradt meg nekem az oxfordi időkből – mondja a színésznő. – A láncdohányzás és a horrorfilmek szeretete. Mindkettőre vizsgaidőszakban szoktam rá. Amíg tanultam, az egyik cigit szívtam a másik után. Amikor sikerült befejeznem egy esszét, és leadtam, első utam a moziba vezetett, mentem rémüldözni: ezért is élveztem az Elhagyott szoba forgatását – mindig magamat meg a barátnőimet képzeltem a nézőtérre. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (4)

Aruns
Aruns 2007.07.21. 21:22
Hmhmhm, kár, hogy dohányzik:-P
Kanduhrka
Kanduhrka 2007.07.22. 10:07
Én meg hirtelen azt hittem, hogy egy ~ke~ van a félni előtt. Ráfogom a hőségre:)
gary007
gary007 2007.07.22. 10:11
Lehet, hogy azt is szeret.:-D
Aruns
Aruns 2007.07.22. 11:03
:P
Férjezett és szerintem elég okos ahhoz, hogy ne keféljen félre. Az első házassága tudtommal arra ment rá, hogy az akkor férje - Michael Sheen láthattad együtt őket az Underworld két főszerepében, ő volt Lucian - egyre féltékenyebb lett a sikereire (márminthogy asszonypajtás sikeresebb nála mint színész, bár szerintem Sheen is jó, csak nem kap akkora szerepeket, meg többet játszik színházban)
ajánlott olvasnivaló