25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Bos Wars - teljes verziós stratégia

Letölthető az ingyenes RTS új verziója.

Írta: Retee 3 hozzászólás

2004-óta jelenik meg a Bos Wars című valós idejű stratégia aktuális verziója, amely teljesen ingyenesen tölthető le. A futurisztikus világban játszódó RTS-ben a magma és az energia játszik központi szerepet, s ezért akár a gép, akár emberek ellen is megküzdhetnünk. A LAN-on és interneten is játszható Bos Wars elérhető Macen, Windowson és Linuxon is. Akit pedig érdekel az ingyenes stratégia legújabb verziója, az immár tőlünk is letöltheti a 2.4-es verziót.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Bos Wars
  • Bos Wars

HOZZÁSZÓLÁSOK

Barthezz
Barthezz [53961]
Én is kipróbáltam, a 2 kép alapján tiszta TA-snak tűnt a grafikája, de még a WarCraft 2 szintjét sem ütötte meg :-( Ráadásul tetű lassú a játékmenet, meg még építkezni se tudtam, mert 0 pénzzel indult a küldetés, így még azt az épületet sem tudtam megvenni ami a pénzt csinálná, szal nagyon frankó volt így :-) A menürendszert meg egyenesen lecsórták a Blizzardtól...
ShuleyvA
ShuleyvA [910]
hát én kipróbáltam, grafikailag nulla, de el lehet rajta szórakozni... olyan másfél percet bírtam XD de ez nemjelenti azt, hogy rossz játék lenne... ebben is biztos van valami jó... valahol jó mélyen... :)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)