Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crysis - szeptemberben demo

Hivatalos a demo kiadásának dátuma.

2007.08.27. 23:06 | szerző: Retee | kategória: Játék

Nemrégiben jelentette be a Crytek, hogy véget ért messiásként várt FPS-ük fejlesztésének oroszlánrésze, a Crysis kész, mindössze csak optimalizálni kell, és az esetleges bugokat kiszűrni. Ebből adódóan pedig már nem volt meglepő a hír, hogy a cég üzletet kötött a Gamespy-jal - valószínűleg ez egy - amúgy beígért - multiplayer bétát jelent a közeljövőben. A demo azonban immár biztos, méghozzá az egyjátékos része, hiszen az Electronic Arts hivatalosan is közölte, hogy szeptember 25-én világszerte letölthető majd a Crysis próbaverziója, amely a videókból már többször is megcsodálhatott első pályát fogja tartalmazni. Tessék beleírni a naptárba. ■

Crysis
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crysis

hozzászólások (42)

padavan
padavan 2007.08.28. 10:41
Ez tőlem van? Hát istenem, az idő teltével finomodik az ember véleménye, na.

Egyébként meg addig húzom a gépcserét, amíg lehet. És itt a remek alkalom, hogy revideáljam korábban tett, 1950pro-val kapcsolatban leírt tapasztalataimat.

Hétvégén nekiestem pár hw-gyilkos játék demónak. GRAW 2, pl. Királyul futott, 6600 GT után bőven élvezhető volt, meg is tetszett a játék. Megnéztem a Double Agentet, az sem rángatott, de maga a játék továbbra sem bejövős. Unom Fishert, meg a hatezer gombos irányítását. Mi is volt még... Carbon az teljesen jól megy, hmmmm, pedig még volt valami. Nahh, mindegy, szóval mentek ezek a cuccok. Bioshock demo megy, MOHA demó királyul ment, még a ProStreet kérdéses ebből a felhozatalból, mert Crysis ugye hamarosan eldől. Ha mindegyik játszható legalább mediumon, akkor mi a jó istennek fejleszgessek.

De el kell ismerni, hogy a Crysis előremutató a grafikáját tekintve, és ha az megöli a hw-t, akkor jövő ilyenkor ezzel a configgal lesz egy ari kis office gépem. És akármennyire casual gamer vagyok, mégiscsak jól esik, ha nincsenek teljesítménybeli gondjaim. Szóval ezért hozom összefüggésbe a Crysis futását és a gépbővítést. Nem pedig azét, mert Crysis-fan lettem.

Oh, a CoD 4-et majdenm kihagytam. Nahh, még az is hátra van, szóval ha ezek futni fognak mediumon – Crysis, CoD4, ProStreet -, akkor lekakilom a gépcsere témát. Viszont ha bármelyik mediumon akadni kezd, már megyek is egy csomó pénzt elszórni egy hw-üzletbe.
padavan
padavan 2007.08.28. 10:42
Jaaa, a videós gyerek. Na, az szerintem meg simán szinészkedés volt.
ShuleyvA
ShuleyvA 2007.08.28. 10:49
az hogy német nem nyom semmit sem lantba ;)
a gyerek 1 őrult wazzee XD
Tyrn
Tyrn 2007.08.28. 10:52
roflrofl
ShuleyvA
ShuleyvA 2007.08.28. 10:56
a CS-s is nagyon nagy XD
mindenesetre jókat röhögtem ezen a szerencsétlenen XD
ajánlott olvasnivaló