Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

SEGA Rally Revo demo

Megérkezett a szimulátor próbaverziója.

2007.09.28. 21:07 | szerző: Retee | kategória: Játék

A végéhez ért a Sega a hosszú évek óta népszerű arcade-szimulátoruk fejlesztésének - a SEGA Rally Revo hamarosan a boltokba kerül. A szimulátorban a GeoDeformation technológiának köszönhetően a pályák dinamikusan változnak a járművek hatására. Egy- és többszemélyes módokban több mint 30 versenyautó vár majd ránk (4 és 2-kerék meghajtásos, klasszikus és bónusz kategóriákban), legtöbbjük három variációval is. A Sega pedig elérkezettnek látta arra az időt, hogy a közönség a képek és videók után a demóval is megismerkedhessen, amelyben egy pálya, és egy járgány kapott helyet.

SEGA Rally
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
SEGA Rally

hozzászólások (8)

padavan
padavan 2007.09.29. 23:51
Dejó.
McCl@ne
McCl@ne 2007.09.29. 23:57
talán nem negatívum.
padavan
padavan 2007.09.30. 00:01
Próbáld ki, és akkor meg tudod ítélni, tetszik e Neked, vagy sem. Én kipróbáltam, és nagyon nem jött be még kerítés rombolással sem. Nincs semmi többlet benne, sem hangulatban, sem grafikában, sem semmiben.

Persze lehet, hogy tévedek, vagy rossz az izlésem, és ez a 3. évezred második game apostola.
Gump
Gump 2007.10.01. 19:12
jaja, itt van először olyan érzése az embernek, hogy sárban megy (amikor sárban megy :) ). a kerekek nyomot hagynak a sárban, ha olyan helyen mész át/fékezel, akkor lehet, hogy egy tócsa lesz a kerék által vájt árokban, a kocsi koszolódik, ha vízbe mész lemossa egy részét, szóval ez a rész remek (vettem fel videót, holnap lehet, hogy feltöltöm). az összes többi meg átlagos, ez igaz a grafikára is úgy általában (szép de semmi extra, a táj meg kicsit "lapos"), a demoban nem találtam állítási lehetőséget, az "A","Y" és ","+"." irányítástól már elszoktam. nagyon arcade jellegű, törés nincs benne (demoban legalábbis nem találkoztam vele). ezt a talaj-kocsi interakciót viszont szívesen látnám viszont a következő autós cuccokban.
Gump
Gump 2007.10.02. 13:03
dagonya
ajánlott olvasnivaló