Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Combat Mission: Shock Force patch

Letölthető az 1.04-es frissítés.

2007.10.02. 13:55 | Retee | kategória: Játék

Július végén jelent meg a Big Time Software fejlesztésében készülő Combat Mission: Shock Force. A taktikai-akciójátékban az eddigiektől eltérően nem második világháborús színtéren ügyködhetünk, hanem egy alternatív, NATO vs. Szíria csatát kell eldöntenünk. A játék sztorija és a harcok időnként dinamikusan változnak, de lehetőség van akár saját missziók létrehozására is a beépített editor segítségével. No és nagyobbak lesznek a pályák a megszokottnál, egész konkrétan akár tizenhat négyzetkilométeres pályákon is felkerepelhetnek a gépágyúk. A most kiadott 1.04-es patch a bugfixek javítása mellett igen komoly teljesítményváltozást is előidéz, hiszen egyrészt támogatja a multi cora procikat, másrészt a vizuális megjelenítést is felturbózza, de kicsit megbuherálja az MI-t és a multiplayer funkciókat is.

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Combat Mission: Shock Force
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Combat Mission: Shock Force

hozzászólások (2)

Lacko
Lacko 2007.10.03. 08:22
Azért a következőket nem árt tudni:
1., a játékot három kiadó adta ki és valamilyen perverz okból az összes patch három különböző formában jelent meg és mindegyik típus csak a saját kiadójának a verziójával működik.
2., Kivéve ezt az 1.04-es patchet, mivel ez 6(hat!!!!) verzióban jelent meg: kiadónként kettő verzióban. Úgyhogy állati egyszerű dolga van a játékosoknak amúgy... :(((
ajánlott olvasnivaló