25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Tiberium

Néhány új részlet a C & C FPS-ről.

Írta: Retee 8 hozzászólás

Ahogy már pár napja megírtuk, majd csak valamikor januárban lebbentheti fel hivatalosan is a fátylat az Electronic Arts készülő belső nézetes akciójáról, amelynek különlegességét a Command & Conquer világ jelenti. Ettől függetlenül néhány részlet már így is napvilágra került, például hogy a történet a harmadik tiberium háború után játszódik 11 évvel, és a főhős egy bizonyos Ricardo Vega nevezetű egykori GDI parancsok, aki azonban már jó ideje visszavonult kommandója igazgatásától. A csapatalapú FPS leginkább a Ghost Recon Advanced Warfighter, a Battlefield, és a Rainbow Six Vegas keveréke lehet, amelyet azonban a hírek szerint a CryEngine 2 motorja fog hajtani. Az egy és co-operative játékmódban végigvihető sztoriban Vega egy speciális fegyverrel, a GD-10-el lesz felfegyverezve, amely négy különböző funkcióval is rendelkezni fog. A PC-re, Playstation 3-ra, Xbox 360-ra készülő Tiberium valamikor 2008-ban jelenik meg, de egyelőre még várjuk meg a hivatalos bejelentést.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hype
Hype [368]
Pár scannelt kép egy magazinból.
http://www.cncnz.com/gallery/thumbnails.php?album=42
Playbahnosh
Playbahnosh [482]
Mire kijön ez a játék, szerintem a középkategória lesz a mostani felső, és mindenki után fillérekért fogják hajigálni a 8800-akat. Addigra úgyis kijönnek a 8900-ek meg az 124521-esek meg kitudja milyen procik és deszkák. Szerintem, ha nem tökölnek vele túl sokáig, ahogy a STALKERrel tették anno, akkor szép játék lehet belőle.
KisCsirkee
KisCsirkee [16989]
Én is az optimalizálástól félek és max annyi update-et engedhetek meg, hogy beszerzek egy 8800GT-t valamikor. A Crysis is alig érte el a 20 FPS-t, pedig helyenként nem annyira szép. Inkább az UE3...
davkar9
davkar9 [11292]
Szerintem mire kijön (meg az olyan más játékok amik alatt a CryE2 dorombol) addigra lesznek már olyan kártyák amikkel nem lesz gond a futtatás (persze csillagászati árakért:-/) vagy a mostani legjobbak sokkal olcsóbban beszerezhetők szóval én bizakodó vagyok.;-)
Zomil
Zomil [605]
nem...csak az ea nem az optimalizálásrol hires és mint tudjuk a crye2 nem éppen egy átlagépre van tervezve :S ha ezt a 2-öt összeadjuk... jó ha a megjelenés után 2évvel lesz gép ami fullon viszi :D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (8 db)