Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Logitech - új, térhatású hangrendszer

Logitech Z Cinéma hangszórórendszer térhangzással és hármas erősítővel.

2008.01.08. 11:36 | szerző: Retee | kategória: Hardver

A Logitech bemutatta Z Cinéma Advanced térhangzású hangrendszerét, amely precízen adja vissza az emberi hangokat, a szimfonikus filmzenéket, a játékok robbanásait és az alig érzékelhető atmoszféra hangokat is, így számítógépünkből valódi házimozi rendszert varázsol. Tökéletes megoldás a Windows® Media Center felhasználóinak is. A hangrendszer az SRS TruSurround HD technológiának köszönhetően úgy hoz létre térhatású hangélményt, hogy ahhoz nincs szükség hátsó hangszórókra, elég csak az egyedi háromfokozatú erősítő, a kétsugárzós hangdobozok és egy 20 centiméteres mélynyomó. Mindössze két oldalsó hangdoboz és a mélynyomó segítségével az SRS TruSurround HD széles, valósághű hangteret képez a hallgató körül. A középső csatorna dialóg-kiemelésének köszönhetően a filmek párbeszédei mindig tiszták és érhetőek maradnak. Egy különleges, egyedi építésű hangrendszerekre jellemző megoldással élve a Z Cinéma hangszórórendszer hibrid erősítést alkalmaz a természetesebb és kiegyensúlyozottabb hangélmény érdekében. A 180 Watt RMS teljesítményű alapját egy kiváló minőségű háromcsatornás erősítő rendszer képezi, ami többsávos digitális kiegyenlítővel egészül ki. A D-osztályú és AB-osztályú erősítők ötvözetéből készült hibrid megoldás használatával a hangszórórendszer precízen adja vissza a magas, közép és mély tartományú rezgéseket is. Mindegyik erősítő a többitől független, digitálisan kiegyenlített jelet továbbít, ami minimálisra csökkenti a torzítást és széles hangteret hoz létre. A még tökéletesebb hangzás érdekében a Logitech lézeres hangolás segítségével fejlesztette ki hangsugárzóit, ami lényegesen kisebb torzítást eredményez, mint a kizárólag akusztikus mérések alapján kialakított sugárzóknál. A 2,5 centiméteres textilmembrános magassugárzók, a 7,6 centiméteres középsugárzók és a 20 centiméteres mélynyomó tökéletesen lefedik a teljes frekvenciatartományt, tiszta és gazdag hangzást biztosítva ezáltal. A tiszta, 24 bites digitális hangjelek egyetlen USB kábelen át jutnak el a számítógéptől a hangszórórendszerig, ami kiküszöböli a torzítást és jelentősen leegyszerűsíti az üzembe helyezést. Az USB kapcsolatnak köszönhetően a számítógép hangkártyája is megkerülhető, így a Z Cinéma bármilyen PC vagy laptop számítógéppel együttműködik. A Z Cinéma Advanced Surround Sound System megjelenése Európában januárra várható, javasolt fogyasztói ára kontinensünkön 299,99 euró lesz - magyarországi végfelhasználói ára még nem ismert. ■

hozzászólások (7)

padavan
padavan 2008.01.08. 17:21
ejj, az ám mán nagyon sok ezi'.
wahammer82
wahammer82 2008.01.08. 18:23
Nevicceljetekmán! Emmég a hülyének is megéri, nemmé nekünk :-D
padavan
padavan 2008.01.08. 18:30
ájjj, én inkább vészek még egy tehenet, az ányjuk keservít! Bőg áz is úgy mint ez a kacat! És még tejet is ád! Hej!
wahammer82
wahammer82 2008.01.08. 18:52
Há mondasz valamit testvír! Májd há léjjebb megy, ákkor tálán. Meg ákkoris nehogy forintbá fizátek, hánem töpörtővel meg kóbásszal! Hána nemán hogy! Úgyis ott vammán vagy egy ráhedli a kamróban már távály óta!
padavan
padavan 2008.01.08. 21:07
jáj, tezstvírem, máj a tésók leéjtik a kámejonrul, oszt lesz az még olcsóbb is! Mobiltelefonáltam a spánoknak, már pörgetik a témát, lész nékünk lízeres hángfálszéttünk ócsóé!
ajánlott olvasnivaló