25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Command & Conquer 3: Kane's Wrath - videó

Egy rövid videó az expansionről.

Írta: Retee 7 hozzászólás

Idén tavasszal érkezik a boltokba a Command & Conquer: Tiberium Wars első kiegészítője, a Kane's Wrath. Az expansionban továbbra is marad a jól ismert három oldal, a GDI, a NOD és a Scrin, de több lényeges változás várható a játékmenetben, az egységekben is. Mind a három frakció további két specializációra számíthat, így összesen kilenc, egymástól kisebb-nagyobb mértékben különböző oldal szállhat majd szembe egymással a neten. Az új egységek nagyobbik fele a többjátékos módban időközben kiderült apróbb hiányosságokat egyensúlyozza ki, más egységek a rajongók kedvéért kerültek be. Aki pedig régóta ismeri a szériát, az tudja, hogy mind a Command & Conquer, mind a Red Alert saga mindig is híres volt a korát megelőző, kiváló átvezetői videóiról, s természetesen ezúttal is számíthatunk hasonlóra, de ezúttal már nem csak a játékban, hanem kedvcsináló vidóként is, íme:

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Command & Conquer 3: Kane's Wrath

Platform:

Kiadó: Electronic Arts

Megjelenés:
2008. tavasz PC
n/a: X360

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Barthezz
Barthezz [53961]
A Red Alert idején viszont még nem volt tiberium, és 1950-tol 1995-ig sem öregedett semmit. Szal én is a tiberiumra gondoltam eloszor, de ez a tény meg kizárja...
Kanduhrka
Kanduhrka [9380]
Nyílván a Tiberium is közrejátszottt benne. Vagy egy kis időutazás?:)
Barthezz
Barthezz [53961]
Én amúgy abban bízom, hogy ezúttal végre választ kapunk arra a kérdésre is, hogy miért nem öregedett Kane az elmúlt 100 év alatt semmit sem?
Gerry
Gerry [8081]
Miután a Tiberian Sun kiegészítője, a Firestorm és a Tiberian Wars megjelenése között usque hét év telt el, annyira unalmasnak azért nem nevezném ezt:D Másrészt meg lehet nem kedvelni Kucan bácsi briliáns alakítását?:D
Barthezz
Barthezz [53961]
Ezúttal nem feltámad, csupán az időben megyünk vissza, s megtudjuk, hogyan került elő a Tiberium Wars elejére megint :-)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (7 db)