Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mafia 2 képek

Öt új kép a gengszteres ackiójátékról.

2008.03.07. 23:06 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Öt új kép látott napvilágot az Illusion Softworks készülő akciójátékáról a Mafia 2-ről, melyben továbbra is az 1930-as évek gengsztervilágához csatlakozhatunk. A játék PC-re és konzolokra jelenik meg, még nem tudni pontosan mikor. ■

előző
következő
Mafia 2 képek
Mafia 2 képekMafia 2 képekMafia 2 képekMafia 2 képekMafia 2 képek
Mafia II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mafia II

hozzászólások (30)

tomcsa4
tomcsa4 2008.03.11. 13:44
Az a baj, hogy megnéztem googleben és itt-ott beszéltek ilyenekről: hogy Mafia megbukott leadásban és kirúgtak a fejlesztőcsapatból néhány embert (vezetőfejlesztőket is). Mafia 2 fejlesztése megszakadt (szünetelt, de ezt tudjuk) és volt egy játék a El Matador, ami bukott egy hatalmasat és bezártak. Na az El Matador fejlesztői mentek át az Illusion Sfthoz. Ezeket találtam, de csak fórumokban. Néztem külföldi fórumokat, de ott meg nem találtam eddig semmit. Szóval akkor jegeljük és sorry a rossz informácóért.

CSak jó legyen a Mafia 2, ösém is nézegette sokáig a képeket és elkapta a hangulat (és engem is megbabonázott a folytatásból kivett képek).
Tommy Angelo 2
Tommy Angelo 2 2008.03.11. 14:16
Illusion softworks csinálta a Hidden & dangerous játékot is. Mindkét része nagyon jó lett. A második rész nem csak hogy hozta az első színvonalát, hanem magasan felülmúlta azt. Remélem a Mafia2-vel is ez lesz a helyzet, de ha "csak" az előd hangulatát visszahozza már akkor is az elmúlt 2-3év legjobb játéka lesz. Grafikailag meg mind a Hidden & Dangerous 1-2 és a Mafia is megelőzte a korát.
Lacko
Lacko 2008.03.11. 14:17
Kirugni valakit egy cseh fejlesztőcsapatból???? Neeeem.... ezt úgy képzeld el, hogy ezek ilyen családi vállalkozások: mindenki haver meg unokatesó. Szóval ne egy ilyen vérprofi, kőszívű, kapitalista multit képzelj el!

Az El Matadornak semmi, de semmi köze az Illusion-höz. Senki nem ment át oda tőlük. Ez is valami félreértés vagy pletyka.
Az Illusion-höz a Pterodon nevű cég csapódott, akik a Vietcong-ot csinálták, de nem azért mert buktak, hanem mert szerintem az Illusion tőkeerősebb (ez is cáfolja a bukásukat) és velük tudták csak befejezni a Vietcongot.
Arthur Dent
Arthur Dent 2008.03.24. 12:10
Az az érzésem hogy erre még várni kell egy-két évet, semmi konkrétum, időpont...
Benjamin1074
Benjamin1074 2008.07.27. 21:12
sziasztok!nem tudjátok a mafiában hogy lehet képet csinálni, legjobb pillanatk megörökítését?mert akárhányszor hazsnálom a print screen gombot nem használja,nem lehet beilleszteni mint ha nem is működne....

köszi

üdv:ben
ajánlott olvasnivaló